Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Já čecháčky taky určitě podpořím ;) chtěl bych postavu pojmenovanou po mě :D :D
-
Prvni projekt, ktery podporim na kickstarteru. Uz hodne dlouho me zadne video ze hry takto nenadchlo a ze to delaji Cesi je pro me osobne velky bonus. *3*
-
Nářez, určitě tento projekt podpořím. Prostředí je opravdu nádherné, je úžasné vidět, že si někdo dá práci s tím, aby hra nevypadala jako pohádkové kulisy ochotnického divadla a navíc dodrží historické reálie. Všichni mluví o nextgen a pak ukážou jen nějaké zmatené practicle efekty nebo vlající vlasy na Laře, přičemž zbytek hry je to co jsme tu viděli pět let zpátky + přepálené shader efekty. Tohle opravdu nextgen je :)
-
nech si pár drobáků na jídlo a nájem *1*
-
Ahoj, je to super, dám jim co budu moct!!!!
-
PayPal můžou pak vybrat a frknout si to sami na KS účet plus počítadlo na stránkách.
-
Dost kampaní na KS má i paypal účty, ale je blbost jim přes něj posílat peníze, protože se to potom nezapočítá do částky, kterou vyberou přes KS. Takže paypal můžou udělat, jak si budou jistí, že jim to výjde.
-
takhle by se to mělo jmenovat *4*
-
paypal účet není se začínající kickstarterovou kampaní slučitelný...
-
Já odhaduji 380 000.
-
dolarů....
-
Tak co? Kolik myslíte, že ta hra vybere na Kickstarteru? Já tipuju tak 1 200 000
-
Vybrané to má za hodinu...
-
Dungeon & No dragons *1*
-
tak k tomu kickstarter traileru - verím že pár ľuďom sa zvierali prdelky keď videli čo sa dá vytvoriť za peniaze za ktoré by si iné štúdiá ani neškrtli. Hra vyzerá naprosto fantasticky a nepochybujem o úspechu na KS.
-
0:37 sáhne si pak pro ten pytel ? *1*
-
No a nebo na rychlo zpytlíkovat paypal účet a donate button na jejich stránkách.
-
Jeden a pul milionu dolaru neni sedmdesat milionu korun ... ty jsi na matiku moc nechodil co?
-
Podle mě budou mít největší podíl evropani a doufám, že ČR hráči budou štědří!
-
Mohl tam Vávra dát na konec adresu ... bych mu to poslal složenkou abych nemusel tak dlouho čekat, než to spustí.