Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle videa níže musím naprosto nezaujatě konstatovat paráda,vypadá to naprosto úžasně. Doufám, že to na kickstratru bude mít velký úspěch a dokáže těm ignorantským vydavatelstvím, že o takovou hru mají lidi zájem!!
  • slyšel jsem dobře že řikal a viděl pouze first person pohled? to snad nééé já čekal že tam bude obojí jak první tak pohled ze třetí osoby. *9* *9* *9*
  • Ve Warhorse, jsou naprostí debilové, protože si nebyli schopní nachystat kampaň. Embargo pro Gamespot dnes padlo, tak proč by článek nevypustili?
  • Podle mě na to bylo embargo do určitýho časovýho termínu a počítalo se s tim že do tý doby KS pojede..
  • Odulin
    :D hral jsi 150 hodin a za moc nestoji? Tak to si svyho casu asi moc necenis. Nerikam, že je to genialni bezchybna hra, ale rozhodne dokaze zabavit a mam ni pekne vzpominky. Me stvou obecne lidi co hazi spinu na praci jinych, kor kdyz sam nic podobnyho neudelal.

Ale dam jim sanci az to vyjde. Stahnu to samozrejme, vyzkousim a pak se uvidi. *4*
  • walltar
    Ok po shlédnutí traileru ... Shut up Vávra and take my money!
  • Vypadá to naprosto fantasticky a kdo říká, že ne, tak to nemůže snad ani myslet vážně.
  • na Gamespotu jsou očividně naprostí debilové
  • myslim,že po shlídnutí toho traileru musí 3/4 haterů zavřít hubu. Tohle je prostě maso a kdo tvrdí že ne, je buď slepej, blbej nebo je zaslepenej hatem na člověka úspěšnějšího, než on sám.
  • No, jestli to spustěj během dneška, tak to zas takovej průšvih nebude... Snad.
  • ucho
    tobě uniklo, že neřeším zdržení na samotném kickstarteru. reagoval jsem na člověka, který doporučoval zveřejnění veškerého infa o hře všude možně na internetu, kdy nechápe to, že ty informace zjevně nechtějí vyhodit, dokud nejede ten kickstarter. takže znovu, čti, dávej si věci do souvislostí a pak se ptej. pak mi zbytečně podsouváš něco do úst a stáčíš diskuzi jiným směrem. ve tvé profesi právníka se ti to asi hodí, ale v mých očích tím tady ze sebe děláš idiota. důvody zdržení vydání na kickstarteru tady nikdo neřešil a vlastně nejsou vůbec důležité, s tím jsi přišel ty...
  • Ty kráávo v zahraničí chtěj všichni backovat ale nemají kde... to je pruuser..
  • septicflesh
    Neřeším zákulisí s Bakalou ani osobnost Dana Vávry. Z hlediska hráče je to pro mě prostě nepodstatné. Ten projekt se mi líbí, tak ho podpořím i kdyby se měl Kickstarter rozjet o týden později. Žije se mi líp, když se nad některé věci dokážu povznést. Myslím, že jsem normální.
  • Je fakt, že článek ve spoustě věcí pravdivý byl, jenže kdybych ke všemu měl přistupovat jako Vávra ke Skyrimu, nezahrál bych si ani tu jeho Mafii, protože věř, že bys podobných 100 bodů dokázal vypotit i k ní a k H&D a nejen to.
    Ve světle jeho dokonalosti pak působí problémy z Kickstarterem o to víc jako pořádný trapas.
  • Odulin
    *1* Ale tak trochu prosí. Kickstarter beru jako takovou malou prosbu o finance nebo v tomhle případě o prosbu o zájem. *3*
  • ucho: Já chápu to, že o tom zdržení nevíš nic. Omlouvám se, že jsem si myslel, že máš něco zajímavého, čím chceš přispět do diskuse. *3*
  • Omlouvám se, ale neříkali, že včera okolo 11 hodiny, že brzy spustí nový trailer a poskytnou nové informace a stále nic nevidím?

P.Z To není dobrý začátek snad bude vykompenzován
  • ucho
    no to nevím, jestli bylo podle plánu, že ten trailer už je na youtube
    http://youtu.be/nyfmd9ZMyIw
  • Neďakujte chalani - http://www.gamespot.com/articles/the-medieval-unmagic-of-kingdom-come-deliverance/1100-6417236/
  • ucho
    tak čti znovu, máš problém s chápáním souvislostí. btw trailer na Kingdom Come je venku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit