Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Právě, že jsem to četl. Kolega se nepodivuje tomu, proč jim nejede web. Umí číst stejně jako ty. Kolega se podivuje tomu, proč je zdrženej Kickstarter. Tak jsem si bláhově myslel, že o tom víš něco víc... Tak nic, no.
-
Tenhle typ simulatoru me nebavi
Ale teoreticky bych mel protoze u nich znam programatora. -
No je pravda že ten web vypadá spíš jak domácí úkol středoškoláka, jež jako profesionální práce
-
Jj, moc dobre si vzpominam, jak si votiral hubu o Shaffera. A ted bude jeste prstickem hrabat, aby mu ten trapny Shaffer retweetoval link na jeho kickstarter.
-
paradni koment:D
U me mas teda 8/10 -
Takže je tady vlastně obviňuješ z amatérismu a pak navrhuješ uplácat provizorní řešení, trailer hodit jenom na youtube, odkaz teda jakože na facebůček a třeba si k tomu ještě založit thread na redditu místo toho, aby to představili s plnou parádou a v plánovanym rozsahu, jenom s malym časovym zpožděním, na který si stejně za chvilku nikdo nevzpomene. Chápu.
Pokud je vážně problém v čase spuštění Kickstarteru (za což WH vážně nemůžou), tak plně chápu, proč kvůli tomu pozdržej i to ostatní. Kdybych viděl trailer na boží hru, tak asi chci přispět hned, ne muset ještě čekat, než bude KS, to je pak slušná šance, že bych se na to vysral. Fanoušek si to najde, ale oni potřebujou víc, než jenom podporu od pár zapálených fans. -
k tomuhle se chce říct jen: Tak určitě..
"Přece nebudem dělat jen AA hru, když můžem dělat AAA hru. Já dělám jen AAA hry."
"Ale Dane na to nejsou peníze a ta husitská idea asi nebude na západě moc úspěšná."
"Mlčet. Ještě je tu KICKSTARTER!"
"Neříkals, že Kickstarter je pro neschopný vývojář.."
"Mlčet."
Je ho žeru. Jak v pomocný škole. -
Běžte někdo vzbudit Vávru, ať si namaže chleba s marmeládou a zavolá do Kickstarteru..
-
nejdřív čti, na co reaguju, pak se ptej.
-
Podpořit? Proč ne, otázkou je ovšem cena.
-
Jo? Jakej je důvod zdržení? Myslím toho Kickstarteru. Já to tam nenašel. Jen nějaké mlžení o "překážce".
-
samozrejme ze si vidim do pusy. to mas jako s osmnactiletou blondynou: take jsem schopen si s ni uzit spoustu hodin cisteho casu i prestoze uvnitr vim ze je blba jak klacik na michani pomeji a hlas ma ze by s nim sla krajet skala ;)
a vytrhavas z kontextu, napsal sem ze soubojovej system je kolosalne na picu, ne celej skyrim... napr. aby se to vubec dalo hrat stealth musi clovek nainstalovat tri hromady modu, jako aby treba sipy vubec opisovaly parabolu, nebo vypnout cerveny napisy "pozor nepritel!" ve forme hud/kompasu. -
Ale no tak. Přece nemusíš hned udělat něco lepšího abys poznal, že je něco špatně. Podle týhle logiky by drtivá většina recenzentů vůbec nemohla psát, protože neudělali žádnou hru a tudíž by neměli právo kritizovat ani tu nejnepovedenější blbost.
Samozřejmě mu můžem vytýkat přehnaný hnidopišství, ale musíš uznat, že spousta věcí co říká je prostě pravda a vážně jsou udělaný špatně. -
On na to čekal celou noc, tak mu z toho hráblo. To ho částečně omlouvá.
-
proboha nebrec... *7*
-
Tak co proboha řešíš? Myslíš, že to WH vydá jen v angličtině? Pokud ovšem umíš jen češtinu, původní austrálštinu, jazyk kmene Hopi a esperanto, tak budeš mít asi vážně problém *1*
-
web jim jede, na facebooku psali důvod zdržení. tak kde je problém, že sem píšeš takový sloh? jsi grafoman? :)
-
Tomuto příspěvku dávám hodnocení 2/10 a můj verdikt je: Ani nemá cenu ho číst.
-
Jezis to je zase fiasko. Jako sorry ale tohle uz je moc.
--- Kickstarster se da spustit nezavisle na tom vasem podelanem vebu at se uz s nim stalo cokoli.
Informace pro dulezite game veby se daj zaslat nezavisle na tom vasem podelanem vebu. Jesli je samotnej problem zapnout kickstarter tak to potom sorry ale na reseni tohohle ste meli mesic.
Videa se daj zverejnovat prez ten vas youtube kanal, nezavisle na tom vasem podelanem vebu.
Komunikovat se da prez ty vase twitery, fejsbuky pripadne zalozit subreddit, nezavisle na tom vasem podelanem vebu. Poskytovat rozhovory pro veby se da taky nezavisle na tom vasem podelanem vebu.
--- Tohle pusobi tak nehorazne amatersky az to pekne neni. Kdyz tam je mesic nakej podelanej odpocet kerej si tam dal, tak to do boha spln. Kdyz si takovej amater ze neco takoveho splnit nedokazes tak tam ten odpocet radsi nedam ne? Napises tam coming soon nebo nekdy tenhle mesic nebo neco bez konkretizace. Ale ono ne, tam to musi pocitat 20 dni nebo kolik a i po tak dlouhe dobe to proste neumej zaridit.
--- Jestli je to neco mimo vasi kotnrolu je mne sprominutim uprdele. Uz v nedavnem fightclubu se stezoval na to jak po-rali ten odpocet a ze to nejak nemohli fixnout či co. No tak vole asi se priste zaridim jinak. A vubec proc mate ten vas podelanej veb nekde v americe? To u nas neexistuje dobrej provozovatel? A neni snad jasne ze stranka zazije napor jak svina tak se nato pripravit? Jestli zacneme precet ze to je drahe, tak udelat komplet shot stranky (strasny problem napsat do konzole prohlizece screenshot --fullpage), textoveho infa a videji a pak je hazet na veby ktere nespadnou (redditm, facebook,twiter, youtube a pod) tak to nestoji ani korunu akorat staci zapojit mozek. Prihodit k tomu omluvu ze nez se rozbehne stranka pod velkym naporem tak se muzeme dozvedet neco tady a mrd 5 odkazu.
--- Proste amaterizmus. Jestli takhle pristupjete k celemu vyvoji a prezentaci hry u vydavatelu tak se ani nedivim ze vas kazdej poslal nekam.
Mne nevadi ze to nejde, mne vadi ze tam date odpocet a pak ste z toho tak vykutaleny ze nedokazete splnit svuj slib, kterej vam tam nikdo nenarizoval slibovat.
--- A na zaver. Tak teda koukam ze si muzu koupit elektronickou verzi levelu. Nakou drm flash sracku? Zapomen. Paypal a link na pdf nevidim, si to muzete strcit vite kam. -
Když jsi u toho trávil 70 hodin (ty dvě hodiny, kdy jsi byl na záchodě a měl tam pauzu nepočítejme), tak to zas taková s.... nebude.