Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
I český krajan může být vzdělaný...
-
Hlavně byl fail psát, že bude "launch". Úplně mi bylo stydno, když jsem viděl ty zmatené cizince na Facebooku ptát se, jestli se otevírá beta nebo se dokonce hra začíná prodávat...
-
Píšete českého RPG, ale když kliknu na odkaz je tam jen nějaký blog s pár odstavcema a vše v aj *10*, ikonku na změnu jazyka tam nikde nevidím, když nestojí o české krajany nemůžou čekat, že jim přispějí....
-
tady je slusnej slet mozku :-D
jsem zvedav...hra ma vyjit za dva roky,nejake zpozdeni na KS je uplne ukradeny...
kdo chce,tak mu penize da...kdo nechce,nejaky (debilni) duvod si vzdy najde... -
Hra to bude určitě skvělá, pan Vávra vždy dělal dobré hry. Věřím mu. Jen se mi zdá malá částka kterou chtějí vybrat, jen 500k USD? Když jim nestačilo 80 mega od Bakaly, tak 10 mil to je nic ne?
-
Nebude to špatné, kus týmu z původního EQ. Návrat ke kořenům žánru, tohle teplej WoWkař nepochopí.
-
Takovyhle veci de daji naplanovat. Ostatni projekty to zvladly v pohode. Ale je to jedno, uvidime vecer. Nechci tu rozmichavat nejakej hate.
-
Člověku se chce věřit, že tak naivní nejsou. *4*
-
Dík! Zajímavej článek! Ale pirátit se nemá, tak jsem tam místo toho dal překvapení. *3*
-
Myslim že byla chyba dopředu ohlašovat přesnej čas spuštění.
-
Pises nesmysly. Nebo mi snad chces tvrdit, ze Warhorse jsou tak naivni, ze i kdyz vedi, ze Kickstarter schvalovani trva dlouho dobu, tak si troufli nastavit odpocitavani na presnou hodinu a doufat, ze se nejak trefi?!?
-
Ano volovin. Ale kačáky se jim sypou.
-
Kdyby jenom na MZ, ještě taky na dalších dvou komunitních webech. Proč vymejšlet nějaký zdobný variace? *7*
-
... až pan Vávra předvede něco lepšího, pak ať klidně kritizuje. Nemyslím si ale, že to, že se kdysi dávno podílel na jedné dobré hře mu dává doživotní patent na rozum.
Abychom si rozumněli - na jeho počin se těším... zvlášť po jeho kritice Skyrimu. Protože se bude muset setskra ohánět, aby neměl z ostudy kabát. Jistě se (nás) najde dost takových, které mu každý jednotlivý bod kritiky rádi připomenou *2* -
Moc pěkně to teda nevypadá nic co by mohlo nadchnout je to MMORPG a vypadá to něco jako Lineage II,Tera Online či Nevewinter a podobné...a to ještě v horší grafice, nic moc postavy(v zhled zbroje...) a má to bejt jako novinka?.
Úspěch v tom rozhodně nevidim, myslim že to nenabídne nic co bychom už v MMORPG neměli. -
hehe to je dobry vtip...internetovy portal informuje o tom, ze informace je dostupna v elektronicke verzi casopisu
-
tak jsem se hecnul. Tady to máš: http://tinyurl.com/bwysqsn
Enjoy. *4* -
Vávrovy museli zbělat už i chlupy na pr*eli, když to zjistil.
-
Nechovej se jak cikán a padej si to koupit
-
a Warhorse *1*