Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V tom případě by sme měli kanály kopat všichni a to myslim že mnohem déle než nějakej 140 hodin který jsou jako nic *1*
  • Few hours... Pochybuji, že to spustí ráno když jsou v USA cca. 2 hodiny ráno. Vypadá to spíš na 5, nebo 6 navečer jako včera.
  • nevim že by SKyrim byl špatný ?Špatné je myšleni hráče co od toho čekal něco jiného.Ta hra je jen hra ta z a nic nemůže.Forbes je tak jen hra a když nechci taky ji nehraju. *3*
  • Mě by zajímalo co přesně se posralo. Znáte někdo ten schvalovací proces Kickstarteru? To přece nemusí bejt tak velkej problém tam odstartovat projekt ne?
  • Lidi nemaj Vávru rádi, protože napsal pravdivý článek o tom, jaká je Skyrim totální pyčovina a oni teď musí žít s vědomím, že strávili stovky hodin u špatné hry. Než aby si přiznali, že jsou debilové, když tráví čas u takového paskvilu, tak raději budou nadávat na Vávru. Klasika.
  • 140 hodin ve Skyrimu? Kdybys raději kopal kanály, mělo by to aspoň užitek
  • ODULIN: Ber to tak, že se můžeš podívat, jak to Dan Vávra "Betešdě" svým RPG nandal :-) Samozřejmě na článek a hate na Skyrim se nesmí zapomínat, ale přijít kvůli tomu o Kingdom Come by mi přišla škoda.
  • pan Vávra kteremu nestacilo 80 mega na udelani hry? pardon ale tomudle megalomanovy kerej ve vysledku ani neumi hospodarit s penezi nic neposlu. Vysledek stejne nebude stat za nic poněvadž tydle velkohuby hrdinove se nakonec na něco vymluvi. Jak jim nepral osud,penize,bohove atd.
  • To je zajímavé, že vždycky když je tu článek o Vávrovi, tak se tady nahrne kupa noliferů, kteří mají potřebu prezentovat svou demenci vykřikováním o tom, jak bude ta hra špatná atd. A potom, až úspěšně výjde, tak stejně budou jako první sedět u torrentů, aby si to konečně zahráli... Ty vaše blbé pindy stejně realitu nezmění. Až tady bude článek o tom, že hra uspěla na KS, tak asi budete vzteky bušit do stolu *3*
  • A to mě ta epizodická forma přijde fajn kvůli tomu že je šance, že první část si zahrajeme už letos, a 30 hodin hraní je dnes nadprůměrná doba, a navíc lepší něco než nic
  • Vidíš si vůbec do pusy? Propadneš hře na 150 hodin a pak na ní nadáváš na fóru? Nemyslíš, že v tom je nějaký vnitřní rozpor? Já jsem se Skyrimem spokojený a hrál jsem ho asi 140 hodin. Jak to, že jsi ho hrál o 10 hodin déle, než já, když je tak "kolosalne na picu"? Co jsi tam teda těch 100-150 hodin dělal?
  • Skyrim zas takový zázrak není. Questy jsou pořád stejné, craft úplně zbytečný a RPG prvky nevyvážené. Umělá inteligence v podstatě neexistuje. Např pokus o opuštění frakce skončil vyvražděním celého hradu až na "krále", protože ten je samozřejmě nesmrtelný a autoři jaksi nepočítali s tím, že by hráč chtěl nějakou svobodu rozhodování. Nejsmutnější na tom bylo, že po těch jatkách se mnou mluvil, jako by se nic nestalo.
  • Nebude, přehodí nick a pojede dál...
  • Smutná zpráva pro fanoušky. Doufejme, že pád Kingdom Come zastaví kickstarter a projekt se nepropadne až někam na úroveň schafer/indie/early access/fez2. Epizodická forma bohužel nevěstí nic dobrého - vydání kompletní hry se ztrácí v nedohlednu.

Kickstarter ale každopádně podpořím.
  • a stejně si myslím, že kdyby se oholil, trochu slušnějc oblékl a nepřišel tak v keckách, tak u těch vydavatelů dopadne jinak .. takhle na ně musel působit jako neoholená opice odněkud ze zapadákova a proto mu nezbývá nic jinýho než KS

,,to je moje nejlepší tričko, mám na něm pouze dva fleky od kari"
  • lol takové zoufalé zvracení... get a life ňoumo
  • tywe "pet let cinta na pentli a nic nedela"
    ty ses dobrej mamlas a lharskej pomluvar... nemas vubec zadny informace. ja ti rikam, ze se kluci/holky muzou pos*at aby to vyslo.
  • Mart9
    Typický příklad člověka, který si Kingdom Come stáhne mezi prvními.
  • Já už to nevydržím, jdu spát, stejně mi to neuteče
  • me se*ete s timdle.. skyrim doopravdy za moc nestoji. sam sem mu na spoustu hodin (radove 100, max 150) propadl, ale zpetne vidim spoustu nedostatku. soubojovy system kolosalne na picu, ai pruhledna na tri kroky dopredu, questy nezajimave a leckdy az na facepalm. generovane dungeony jsou po desate uz nuda, po padesate otrava. kdyz se na skyrim zpetne podivam, tak jsem vlastne hral prochazku lesem s obcasnym zpestrenim. neznamena to ze me to nebavilo. ale priznejme si ze poradny kus toho hnoje ktery Dan na gayrim nakydal je pravda.
    s tema resoursama co betesda ma to mela byt mnohem mnohem lepsi hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit