Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Nejhorsi je, ze ho zname jen my, tady v CR. Je mi fakt lito tech lidi ze zahranici, kteri nic nevedi o tom, jak si nekolik let cinta na pentli a nic nedela. Lidi, kteri nebudou vedet nic o neschopnosti bezproblemu spustit kickstarter, posledni sanci na ziskani penez na hru a prispeji mu. Ale mozna se ukaze i pred nimi v pravem svetle. Neuspech jeho cest, na kterych rozkopaval dvere velkym vydavatelum a snazil se je presvedcit, ze ta jeho hra je k*rva to nejlepsi na svete nasvedcuje, ze Danecek se asi neumi pretvarovat moc dlouho a lidi ho nakonec precejen prokouknou...
-
A nemelo by ti spis jit o kvalitni netuctovou hru? Nebo podporu herniho prumyslu v cesku, protoze je to ojedinely projekt a je na to navazana spousta kvalitnich ceskych vyvojaru. Uspech takoveho projektu by byl vyznamny pro cele cesko. Opravdu nechapu tu ceskou mentalitu vyhaneni svych nejlepsich lidi, aby jejich um slouzil cizim zajmum a zemim. Deje se to ve vsech oborech a je to hrozne kratkozrake jednani pro budoucnost teto zeme.
-
Nikdo tě o ně neprosí.
-
Já to prostě musím říct. Peníze jim rozhodně nepošlu, i když bych mohl a asi měl. Nemůžu se prostě přenést přes p.Vávru. Neměl hubovat Skyrimu a kór né v době, kdy mě nejvíc bavil.:) Je to hloupé, dětské, ale nemůžu si pomoci.:) Odpustím mu, až když si zahraju jejich rpg a bude se mi líbit. *3*
-
tohle moc té hře nepomáhá.
-
Shut Up And Take My Money! :)
http://knowyourmeme.com/photos/264241-shut-up-and-take-my-money -
No jo, Daneček zkritizoval co šlo a ve finále zjistil, že vyprodukovat hru zase není taková bžunda jako jen sedět za stolem a cucat z prstu scénář. Ta nejtěžší část práce holt leží jinde, sehnat peníze a vydavatele. Jejich Kingdom paskvil nikdo nechce, tak došlo na crowdfunding, to bude kvalitka ...
-
Akoze nie - ved trolluju na forach. *1*
-
Come on Come
-
Můžete mi někdo říct kolik máte hodin? Já jenom jestli mi nejdou špatně hodinky..
-
měl bych otázku jestli víte: Bude to mít Multiplayer? jako je ve MaB Warband,Chivalry a WotR. Na kartě hry je napsáno "NE" což mě dost zaráží protože si myslim že zrovna u takovýhle hry by to byl hlavní tahák a bylo by to luxuní...prostě boje s normal hráčema jako u výšše napsaných her+samozřejmě skvělej single pro ty co ho radši.
Také jsem zaznamenal že by někteří chtěli aby to mělo podporu Co-opu na vzkazu z youtube ,je to také z realizovatelný?
Pro mě nejočekávanější hry je tato a Bannerlord a jsem velice zvědavej která znich vyjde první a bude zajimavý jak se poté budou porovnávat a jaký v nich budou rozdíly *4*
Pro mě jako stálého hráče Warbandu je priorita Multiplayer,což bude mít Bannerlord a doufám že sakra povedenej,však pokud KC:D bude mít pouze singleplayer třeba nám to vynahradí v singlu a bude to zábavný a "dlouho hratelný" jako by sme mp nepostrádali. -
Stejně bude chtít dolary
-
Pokud takhle platíš přes Paypal, není to žádný problém. Pokud vím, tak v okamžiku potvrzení platby na PP jsou peníze blokovány pro platbu a opětovné zablokování karty (zakázání internetových transkací) s tím už nic nenadělá, já to dělám stejně a nikdy nebyl problém. Dokonce mi to takhle jednou doporučovat i operátor banky, když jsem řešil nějaké problémy s kartou.
Nevím ale, jak je to u jiných služeb, ale nepředpokládám nějaké rozdíly. -
Tak hrozné to není. Což o to, já mu fandím a ten jeho titul bych si rád koupil a zahrál, ale za to, jak se chová a co vypouští z huby, ho prostě nemám rád. Ostatně za to, jak se k němu celkově staví hráčská obec, si může jen on sám. A rozhodně mu na Kickstarteru nedám ani korunu.
-
Nase zku*vena ceska mentalita bohuzel snahu a uspech neodpousti. Taky proto jsme tam kde jsme.
-
Nebud neprejici a skodoliby. Vavra si pred sebe postavil obrovsky a tezky ukol, na ktery by tady vetsina lidi ani vazne nepomyslela, natoz se pustila do jeho realizace. Nevzdava se i kdyz se mu do cesty stavi obtizne preazky a uz jen za tí si zasluhuje ocenit a podporit. Spousta zavistivych neschopnych cechacku chudacku by mu misto toho radsi nahazela klacky pod nohy.
-
Takže Kickstarter jo? Hmm, opět měl Vávra jen plnou hubu keců a kdepak to teď je. *1* *1*
-
Mel bych jen takovy dotaz. Vždycky, když na netu něco platím kreditkou, tak odblokuji pro internetové platby, zaplatim a zas zablokuju (jsem paranoidní...). Vadí to, když to udělám taky tady? Aby pak nebyl na konci kampaně problém, ze se jim ty prachy neposlou.
-
No tak nejhorsi je, ze to takhle pos*ali jeste driv nez zacli. Jako sory, ale mesic jim jede pocitadlo, a pak to nejsou schopni nahodit ani s 8 hodinovym zpozdenim? To se opravdu dere na jazyk ta hnusna veta, ze se nelze divit ze nesehnali investora, jestli takhle delali vsechno. Tedka maji posledni sanci, opet shani investora, tentorat vsak mezi vsema fanouskama, a projistotu je nastvou hnedka ze zacatku, aby nahodou nekoho nenapadlo dat jim penize. Nemluve o tom, ze to zrejme vypada na uplne hloupou chybu - nevim co by to mohlo byt jineho, nez ze si neosefovali zpusob, jakym se na kickstarteru zadavaji projekty, a az kdyz to chteli spustit, tak zjistili, ze aby to bylo zverejnene, musi jim to nekdo z kickstarteru nejdriv schvalit.
-
Já to pochopil tak, že ani nejde o vybrání těch peněz jako spíš důkaz pro Bakalu, že ten trh tady je, tudíž bude návratnost investice. On je podnikatel, kapitál má, a podle mě pokud Warhorse vybere těch 500k, Bakala vývoj dofinancuje. Pokud bude kampaň úspěšná, je to objektivní zhodnocení toho, že má smysl do projektu nasypat další peníze a vývoj dokončit.