Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vávra Kickstarter nehanil. Nelíbí se mu představa, že někdo nemá nic vytvořeného a chce ihned peníze. Jeho příkladem byl Sui Generis (který se mi taky extrémně líbí), v tom málu vytvořili nový engine s pokročilou fyzikou a zaobalili to do temného izometrického RPG. A proto jim přispěl, protože měli už něco v ruce, i když při vývoji žili prakticky z nuly. Taky se mu líbí Přístup Robertse nebo Farga, kteří své kampaně chytli za správný konec. Nejej ekonomicky ale i pro hráče. A rovněž mu věřím, že s vydavateli to není jednoduché. Většina se jich chová blbě, což se potom samozřejmě odrazí nejen na hře od Warhorse. World of Tanks taky neměli na růžích ustláno, a dnes jim každý div neutrhe ruce za rozhovor.
  • Big_Pete
    no, ja sem to prave cetl a konec je nekde jinde a de tam o neco jinyho.takze BS
  • Jestli to bude nebo nebude úspěch se teprv uvidí podle toho jestli se na KS vyberou ty prachy (podle mě jo), nakonec pak můžou dopadnout o dost líp než s nějakym americkym vydavatelem, kterej na ně bude akorát tlačit a chtít po nich píčoviny (viz. Mafie 2).. Takhle budou mít volnou ruku a udělají všechno jak sami chtějí.. A jasně že se tim živí, ale to že to chtějí udělat co nejkvalitnější a nejreálnější je už v jejich zájmu a je vidět že chtejí, aby se to lidem líbilo, jinak by taky mohli udělat sračku ve stylu CoD a jít od toho a vydělali by si něco i tak.
  • Tolik daberu? Kdyz hraju Skyrim tak mam pocit ze meli tak maximalne tri.
  • P1trs
    pravdu mas v tom ze kdyby to zapitchoval lip, tak se nemusel s*at na KS, ale hodnotit to jako neuspech je trosku predcasne, te hre to naopak muze prospet
  • Labradore vlasntě máš i pravdu...každopádně teď jsme se ze studený války přesunuli do takový mírně chladný války. Rivalita tam pořád je a jak Usa tak rusko nejsou ani jeden nevinny nebo uplne zly, no nic :D prcam politiku do ucha, jdu hrát hry na počitači
  • Captain Obvious:
    Velká chyba, lidi jsou pořád stejní. Paradoxně můžeme být rádi za jaderné zbraně, jinak by jsme se mydlili během studené války až doteď. Bohužel
  • Já nevim jak ty, ale já tam teda neúspěch vidim, když nesehnali vydavatele a museli jít na kickstarter, kterej navíc Vávra shazoval... A ještě všichni tvůrci her to dělaj hlavně pro sebe, je to jejich živobytí *7*
  • Vždyt tuhle diskuzi ani nemůžeš brát vážně, podívej co jsme tady dali dohromady za chaos plnej sraček
  • P1trs
    hm kazda smlouva se da porusit a kondom muze prasknout, tak proto tu ted pises nesmysly
  • wenceslaus
    Móda :-) Stejně tak se nosily boty s dlouhou špičkou...
  • Myslim že Vilém II s tou válkou počital...každopádně to o čem tady mluvíš je materiál na třeti světovou :D tomu bych dal ješte pá let aspoň
  • Nevim co tu zas píčuješ ty o nějakym neúspěchu, já o žádnym nevim... A vsadim se že budeš mezi prvníma co to bude uslintanej hrát... No prostě typickej českej škodolibej zzmrd. A ikdyby byl Vávra jakejkoliv (mě osobně nevadí), tak hrám rozumí a je skoro jedinej komu se tu povedlo udělat tak kvalitní hry aby se prosadili i za hranicema. Koneckonců dělá to pro nás, tak nevim proč bych mu měl přát neúspěch. Přece si to pak chci zahrát tak ať je to co nejlepší.. Takže ať máš co největší úspěch Dane! *3*
  • P1trs
    nechapu co to tu motas... co se tim snazis rict, ze mame vystoupit z NATO, zrusit armadu a dotovat nejake hry, protoze nas muzou zradit a sami se neubranime? trochu se zamysli nez tu zacnes chrlit dalsi nesmysl
  • tak čo som sa osobne dopočul dôvod by mal byť nasledovný.

Dlhé kapucne nenosili iba šaškovia ale často aj bežný ľudia. Pôvodne sa pravdepodobne objavili u chudobnejšej časti obyvateľstva ako prerobené z poškodenej nohavice poprípade z druhého páru ak sa jeden zničil. proste taká recyklácia. (nohavice vtedy nebývali spojené ale boli to dve samostatné časti teda dve nohavice a volné spodky). Neskôr sa s toho asi stala módna záležitosť.
    Takáto úprava oblečenia sa robievala ale nemôžem sa zaručiť že je to pôvodný dôvod prečo sa robili tak dlhé. Pokojne za tým mohla byť pôvodne módna alebo vyššie spomenuté dáke technické výhody pri spracovávaní (jednoduchosť atď.)
  • Kozy
    Měli to udělat pixelartový, to dneska letí, lidi by jim utrhali ruce.
  • Ty voe!! Lukáš Grygar je taky zpěvák?
  • Pokud bude na Kickstarteru stretch goal "Přidáme Tábor od Smetany", jdu do toho! Snad se tam objeví :)
  • Každá smlouva se dá porušit. Myslíš si, že v roce 1900 všichni čekali světovou válku? Vůbec ne. NATO je USA a USA jsou daleko.
  • walltar
    No konečně ... na tenhle trailer sem čekal už u prvního.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit