Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Strašně nerad to říkám, ale mám obavu, že se u tohoto kickstarteru zapotíme. Československý rybník je malý a zahraniční konkurence velká.
A hlavně - Warhorse nestačí vybrat 500 000$ s odřenýma ušima. Oni potřebují mnohem víc, tipuji tak 1mega$ minimálně. -
njn, ale dokážeš odhadnout, kolik takových lidí v ČR bude? můj odhad je tak 200 a zbytek bude muset zatáhnout zahraničí... můj střízlivý odhad :)
-
To je hrozný, to čekání na to, až budu moci odevzdat své peňauze na další projekt na kicstarteru. To myslím vážně, ještě jsem se nikdy necítil tak natěšený na odevzdávání peněz, jako v případě Kingsdome Come.
-
tady. hlásím, že ve 4 hodiny ráno stále nic :D
-
Já, ale je to spíše zkouškovou nespavostí *3*
-
Tak kdo ještě čeká ? *1*
-
Vtipne kolko je tu neprajnickych zavistlivych vyplodov..a aj tak nic neovlyvnia:-) typicka sedlač co nikdy nic nespravila:-)
-
http://www.youtube.com/watch?v=5wYjbmavRCc
-
"Když nikdo nic neví, nemá si na co stěžovat" D. Vávra
Tuto větu z FC 73 jsem docenil až dnes, kdy všichni bažíme po nových informacích. Dejme jim čas. Má peněženka čeká na kampaň. -
dejte si to na ČT1 aby vám uteklo čekání *6*
-
Já bych vám mohl postnout fotku svýho ptáka - to by vás vyoutovalo všechny...
-
Jinak jsem se opět podíval na můj nejoblibenější FC 73. Není to jen o flame Dana a sekundování Michala, jsou tam zajímavé názory, jak bohužel někdy funguje marketing, přemýšlení vyvojářu atd. Doporučuji si poslechnout. Hodně jsem se u toho nasmál, i když už ty hlášky znám nazpamět :)
-
Dohajzlu...takovej pičulínek a všechny nás tu vyautuje svými znalostmi historie! *8*
-
Omg, to jsem se zase dočetl, že husité = národní hrdinové. Byli to vrazi a násilníci, není důvod je oslavovat. Byli to stejní náboženští fanatici jako radikální muslimové nyní. Nicméně jsem se chtěl vlastně zeptat, co z toho budu mít, když nyní podpořím vývojáře na KS?
Dále se tu někdo ptal na tu kapuci. No, nosili to jen chlapi a prošla si samostatným vývojem, kdy v pozdější době (snad od 14. st.) se stává módním doplňkem a různě se upravuje. A k těm zbraním, meče byly drahé, byla to záležitost šlechty, běžný voják v poli si samozřejmě meč dovolit nemohl, ten měl např. pouze upravené zemědělské nástroje pro potřebu války, nebo nějaké dlouhé nože, sekery, kopí a tak (např. v bitvě u Kresčaku, tam na anglická omladina vyběhla s těmito noži a dorážela ještě přeživší frantíky). To je zhruba tak všechno na co si teď vzpomenu, musel bych si zase nastudovat literaturu a ten středověk je hrozně nudnej... -
Což bylo bráno jako něco sprostého, pokud boty neměly správné zahnutí, protože to připomínalo mužský úd. Oblibené hlavně ve Francii :)
-
Hej Vousáči, zmáčkni už ten Enter, konec srandy
-
to schvalne zdrzuje, aby kazdej netrpelive cekal
ovce mu to basti *7* -
Jj, bylo by slušný aspoň napsat na facebook co jako bude nebo nebude.
-
Tak co bude :) Mám jít spát nebo co? Warhorse už leží v posteli a miliony lidí v ČR ponocuje :D
-
Ty vole já jsem asi jedinej, kdo o tyhle hře slyšel dneska poprvý