Přejít na výpis diskuzí
Kickstarterový trailer Kingdom Come: Deliverance vypadá skvěle
22.1.2014 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Uz pres 23000 liber. Docela jim to jde. Drzim palce.
-
Video ovšem super - backed: jen ta hudba: musel jsem dělat hodně pro to, abych ji odignoroval.
-
ak tato hra nahodou vyjde, mohol by sa potom objavit nejaky dalsi dean hall :D a spravit z toho survival hru, nie so zombikmi, ale s drakmi, prezitie v drakmi znicenom svete :D:D:D:D kde vladnu sialeni krali a anarchia :D:D:D:D:D
-
-
SPíš né se zombíkama, ale pravýma nemrtvýma *5*
-
-
Jede jim to to jak namydlenej blesk *1* Ale trochu mě zklamalo, že abych dostal všechny díly ( akty ) stálo by mě to 300liber, což je přehnaný.
-
-
Nj, tak jeden akt ja jako jedno větší hra.
-
-
S U P E R ! – Aneb, ze by prvni kickstarter kterej nakopnu smerem k realizaci svejma penezma? – N O , N E A S I !
-
Sak to vyzbieraju za dnesný den :D:D:D
-
Rád bych jim na kikstarter něco poslal, ale nemám kreditní kartu. Dalo by se to udělat i jinak?
-
-
kreditku nepotřebuješ, stačí debetní karta ;)
-
-
fujavec
-
-
Zkus Vávrovi napsat,zda to jde složenkou.Ale bez karty v 22 století...chlapče...chlapče... *13*
-
-
Sice je 21. století a více jak 28% lidí do 18 let nemá ani vlastní účet, natož kreditku..... *7*
P.S: Pozdravuj v tom 22. století.
-
-
-
link : http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance?ref=live
-
-
Backed - poprvé!!!!
-
Super ... backed. *4*
-
-
za ty prachy už postva bude mrkat
-
-
Aj nudli si otře do kapesníku.. *1*
-
-
Tenkrát nebyly kapesníky. Buďto si pomohli rukávem, nebo odplivnutím na zem.
-
-
A já myslel, že na to mají tak dlouhý kapuce. *1*
-
-
-
-
-
Během minuty 500 Liber *1*
-
-
Famozní. Máte za sebou opravdu velký kus práce. Taky to stálo balík. Snad se brzo uvidíme na pracovnim pohovoru :)
-
"Give me your money!" Yes, master! :)