Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak takovej crap muze dostat tak vysoky hodnoceni? tupa koridorova linearni cutscenama procpama strilecka,ktera je tak genericka ze kdyz ji vidim vedle nejaky jiny "super cool strilecky" tak ani nevim,co to je

nechapu,ze takovydle hry,stejne jako cod,nebo bugfield pripadne jinej srot,muzou dostavat tolik hobu v recenzich...
    • ringmancz
      Killzone je typickej launch titul, co vypadá úžasně a hraje se o něco hůř, ale tipuju, že ve své kategorii je to nadprůměr, určitě lepší než CoD, Battlefield
    • Jack1947
      A jeje, opet vychazime z "CISELNEHO BODOVANI" achjo, recenzi necteme a ale vidime ze to ma 8/10 tak jdeme rovnou do diskuze sirit sva moudra o hejtu bez ktereho by dneska nikdo zarucene neusnul. *4*
    • ucho
      třeba proto, že jde v jejich žánru o kvalitní titulky, kterým není moc co vytknout? je zcela v pořádku, že tě ten žánr nebaví. hry se nedělají proto, aby bavily každého. cílí na určité publikum... snad se ti nezhorutí svět, ale hrami, které zbožňuješ ty, může opovrhovat zase někdo jiný...
      • Nechápu jak to pořád může někoho bavit, však je to od CoD 1 a prvního Medala pořád to samé dokola, mě to přestalo bavit u 4 dílu Cod...
        • Rekni mi, co hrajes ty a ja uz si na to hul najdu :-). At je to furt stejny mario, furt stejne rts, furt stejne sporty, furt stejne mmo, furt stejne retro nebo furt stejne zavody aut. Takova primitivni kritika je lacina a vic nez o objektu vypovida o subjektu :-).
    • oprava slova hodu na "bodu",ja jen aby to davalo smysl...
    • Hrál jsi to? nebo soudíš podle youtube?
      • videl jsme recenze nezaujatejch recenzentu jako treba angry joe nebo i jiny letsplayery a ta hra je totalne boring,nikdy bych si ji nekoupil
        • ucho
          dal tomu nadprůměrných 6/10. nepovažuje to vyloženě za špatnou hru, jen měl zjevně jiný očekávání, což se nepochybně do jeho hodnocení projevilo. a samozřejmě že je zaujatý, každý recenzent je zaujatý - vlastním názorem ;)
        • Angry ten trapák co dal Skyrimu 10/10? tlv ty seš odborník a hrou roku zvolil Guild Wars2 asi nejhořší mmorpg součastnosti :DDD lol
          • Malleth
            GW2 je v pohodě ale nazývat Skyrim jako Masterpiece byl trochu úlet a hlavně urážka pro jiný hry, který si to zasloužej (např. RDR)
            • Malleth
              11: To že je Skyrim tak populární neznamená že je to jen kvůli jeho kvalitám. Spíš jde o to že má širokou cílovku, která podobnou hru dlouho nedostala. Je to single player, open world, casual RPG. Takovejch moc na trhu není a navíc je to už pátej díl.
            • Tak někdo má rád sračkyy jako Skyrim. Takové jedince bych sice poslal na kontrolu, jestli netrpí mozkovou obrnou, ale co, pokud to toho slaboduchého jedince baví tak ať. Já nevím, ale v mém okoli všíchni s láskou vzpomínají na Zaklínače 1 a tu parádní atmosféru blat atd.. Ale co vysvětlovat omezencovi co rád Skyrim. Takové lidi do plynu.
            • Witcher 2 je sračka, RDR hodnotil tuším taky 10/10 skyrim se vám nemusí líbit, ale je to fenomén na který budou ještě roky vznikat modifikace zatímco na witchera 1 si dneska nikdo nevzpomene a na dvojku taky ne. četl jsem ságu dávno před tím, než se o nějaké hře začalo vůbec uvažovat a ta hra těm knihám čest nedělá. AI je skvělá, grafika taky ale ta hra mě prostě nebavila. Skyrim za mě 9/10 a dopad na herní svět obrovský ale není to o nějakým marketingu ani o tom, kolik kdo vrazil do vývoje, lidi to prostě baví a doteď se to hraje, Witchera 2 bych po druhé nehrál narozdíl od morrowindu, oblivionu a skyrimu, teď hraju oblivion z elder scrolls anthology a bavím se stejně jako poprvé
            • Jack1947
              Hlavne treba brat v uvahu, ze tom je novy typ trolla!!!.
              Troluje svym osobitym stylem. *4*
            • Ano 10/10 pro Skyrim je úlet a hlavně urážka pro skvělé RPG roku 2011 jako Witcher 2 nebo Dark Souls. AngryJoe je absolutní mainstremový trapák čili brát někoho takového jako valnou minci je opravdu nepováženou. Ukázal ses tome jako pěkný pitomec
          • tak urcite,proto ma GW2 nejvic aktivnich hracu v mmo hned po WoW,to spis ty budes nejakej tezkej znalec *1*
  • Jak můžete pořád dávat těmhle tupým koridorovým střílečkám bez nápadu, tak vysoké hodnocení?? *7*
    • Dávej bacha - za takovou kritiku tě nemilosrdně smáznou (už se mi to stalo několikrát)

Já už se ani nerozčiluju, protože to nestojí za to...
      • michaliuz18
        bolo by mi to jedno :D nekritizujem prvy krat a stale som tu :D
    • michaliuz18
      lebo si na games.cz tu sa hodnoti jako u postihnutych
    • protoze je presne takova, jakou ji konzolisti chtej mit, same bum, prask, a za odpoledne+vecer hotovo, co vic si prat? *5*
      • frag.ment
        Ano, to přesně jako konzolista chci.. Přijdu domů z práce a mám chuť si trošku zastřílet a pobavit, nemám náladu na nějaké taktické akce u kterých musím věčnost přemýšlet nad každým tahem. Už nemám výdrž prosedět u jedné hry 10 hodin denně, ale ono je to asi dáno věkem a taky každý preferujeme asi jiný styl zábavy...
      • Já bych si přál něco jako Hidden and dangerous.. Jestli existuje nějaká podobná taktická střílečka, budu rád když mi něco doporučíte..
        • Takových věcí je velmi málo, napadl mě Commandos Strike Force, kde je i prostor pro taktizování.
  • tohle je zatim první hra, u který jsem si řekl že fakt vypadá jako nextgen
  • michaliuz18
    grafika pekna a to je asi vsetko dalsia pritupla strielacka s blbou AI co je slepa jak patrona
    http://www.youtube.com/watch?v=sXlfwCTAJJk
  • God-of-War
    V patek to pekne rozjedu. *4*
    • v baru modrá ústřice :d
    • pokud pod pekne rozumís 18 fps tak asi jo
      • God-of-War
        Jakych 18 fps? Singl jede 30-40 a multak 60...
        • nevim je to jen muj odhad z gameplayi nejak se jim to seka. ale mozna se mi to jen zda, nebylo to mysleno jako provokace
          • to nic, to je jenom vetricek, lofasek ti brzo vysvetli, ze tam zadny fps dropy nemuzou byt, protoze ps4 ma na to vyhrazenej vykon sekundarniho cpu (ktery ale ve skutecnosti je pro stanby rezim) *6*
            • Jestli si myslis, ze to jede na 18 fps, tak zas a znova potvrzujes, ze jsi internetovy tluchuba, ktery rad tlacha o vecech, kterym nerozumi. :-)
            • Jack1947
              Nevyvolavej ho, nebo jsem prijde a chaloupka se pohne v zakladech. *4*
          • God-of-War
            V poho, ja jen rikam fakta;-)
            • copka spustil sis tam Fraps? Jo aha to nejde *1*
  • jede to na tech 30 fps stabilne nebo to občas spadne i níž? to video se mi zdalo že jede nejak pomalu.
    jinak se divim že neprisli s nejakym originalnejsim launchovym titulem ale jen s "obyčejnou" strileckou. Ale ten multak bych si zahral, škoda že na pc tak dobre MP nemame
    • Tak ona Killzone je mzi PS3jkařema už docela zajetá a poměrně populární značka, takže já osobně v tom zas takovej problém nevidím, ale je jasné že takové Uncharted 4, nebo Division popř God of War by asi bylo ještě lepší - holt se musí trochu počkat.

I tak mi to málo pořád přijde lepší než čím se zatím vytasil X-Box One a i když jsem chtěl mašinku od MS, tak pravděpodobně asi vezmu PS4 - zatím mi v mnoha aspektech přijde jako lepší volba.

Ale až čas ukáže - X-Boxu moc nevěřím ty exkluzivity, aby to nedopadlo jako u X-360 kde byla podpora exkluzivních her u bodu mrazu...
    • Ronox
      Jede to stabilně. Já jsem si nevšiml žádných propadů teda.
    • milos.bohonek
      30 fps je naprosto stabilních, navíc to na nich není zamčené a kolikrát framerate viditelně poskočí výš. MP pak sahá k 60. Za celou kampaň jsem nezaznamenal jediný kiks, klobouk dolů.
      • C-BEAM
        práve to že viditelne poskočí (niekedy až nad 50) môže byť pre mnohých problém, ľudia sa začínajú na tieto výkyvy sťažovať a ani sa im nečudujem. Ono ten lock má svoj zmysel.
  • call of duty opat nedotknute sedi na trone a sr*Ccky aka betafield alebo šadovfail nemaju sancu na tak dobru hru ako je cod ktora je opat najpredavanejsia aj najlepsia
    ň
    • frag.ment
      Redakce, prosím, zablokujte už tu nechutnou invazi slovenskomaďarů, jen tu dělají ostudu..
      • Nech je chudáky, oni maji na slovensku jen sektor a to je neskutečný zaujatý hnůj, to se nedá číst, takže musí chodit k nám.
      • zavri pi*u ked sa ti nepaci zjec mamke rytny chlp *11* *6* *1* *2*
  • konec uz bezte stema recenzema doprdele kdyz tam stejne davate hodnoceni takove abyste prodali co nejvic kusu pres ten vas pojebany shop ,od te doby co mate level tak to jde s games pekne do sracek
  • ale takové případy mají v čekárně přednost
  • Tushan
    jak nemam rad angry joa tak s ním souhlasím boring tech demo. KZ3 bylo to samé ale tak co dostal sem ho ke konzoli *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit