Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať vypadá jak chce, jen aby se nehrála jako Crysis - rád se u her bavím a nerad se rozčiluju...
  • Dávej bacha - za takovou kritiku tě nemilosrdně smáznou (už se mi to stalo několikrát)

Já už se ani nerozčiluju, protože to nestojí za to...
  • Tak ona Killzone je mzi PS3jkařema už docela zajetá a poměrně populární značka, takže já osobně v tom zas takovej problém nevidím, ale je jasné že takové Uncharted 4, nebo Division popř God of War by asi bylo ještě lepší - holt se musí trochu počkat.

I tak mi to málo pořád přijde lepší než čím se zatím vytasil X-Box One a i když jsem chtěl mašinku od MS, tak pravděpodobně asi vezmu PS4 - zatím mi v mnoha aspektech přijde jako lepší volba.

Ale až čas ukáže - X-Boxu moc nevěřím ty exkluzivity, aby to nedopadlo jako u X-360 kde byla podpora exkluzivních her u bodu mrazu...
  • ringmancz
    Killzone je typickej launch titul, co vypadá úžasně a hraje se o něco hůř, ale tipuju, že ve své kategorii je to nadprůměr, určitě lepší než CoD, Battlefield
  • Jack1947
    Jsem, proto by jsi me mel nechat byt a starat se vice o svoje zalezitosti... prece by si nechtel dopadnout takhle hrozne. *3*
  • Jack1947
    To vypada jako by temito efekty chteli zakryt graficke nedostatky, snad necekali ze budou hraci jasat. Nemel by ale krom efektu v Killzone uz hrat nejakou tu vetsi roli i Multiplayer , ne ze by byl podstatny ale tom ta hra byla taky ne a ne jen o kampani aspon tedy myslim... *7*
  • Hra vypada fakt pekne. Skoro jako Crysis 1. *3*
  • Ty jseš fakt tragéd... *7*
  • Jack1947
    Nevyvolavej ho, nebo jsem prijde a chaloupka se pohne v zakladech. *4*
  • C-BEAM
    Nemám nič proti lens flare efektom ak sa urobia s rozumom ale to čo predváza súčasný nextgen či už v BF4 alebo práve v Killzone4 je niečo strašné. Grafika celkovo nie je nijak výnimočná, miestami veľmi umelá, miestami vydarená, dizajn je pekný.

Inak to dopadlo tak ako som očakával, KZ4 je menej intenzívny, menej brutálny, rozťahaný a hru rozsekalo priliš veľa cutscén na ktoré začínam byť v hrách alergický. KZ2 zostane určite neprekonaný.
  • Malleth
    GW2 je v pohodě ale nazývat Skyrim jako Masterpiece byl trochu úlet a hlavně urážka pro jiný hry, který si to zasloužej (např. RDR)
  • Jack1947
    A jeje, opet vychazime z "CISELNEHO BODOVANI" achjo, recenzi necteme a ale vidime ze to ma 8/10 tak jdeme rovnou do diskuze sirit sva moudra o hejtu bez ktereho by dneska nikdo zarucene neusnul. *4*
  • ucho
    dal tomu nadprůměrných 6/10. nepovažuje to vyloženě za špatnou hru, jen měl zjevně jiný očekávání, což se nepochybně do jeho hodnocení projevilo. a samozřejmě že je zaujatý, každý recenzent je zaujatý - vlastním názorem ;)
  • Takových věcí je velmi málo, napadl mě Commandos Strike Force, kde je i prostor pro taktizování.
  • Nechápu jak to pořád může někoho bavit, však je to od CoD 1 a prvního Medala pořád to samé dokola, mě to přestalo bavit u 4 dílu Cod...
  • tak urcite,proto ma GW2 nejvic aktivnich hracu v mmo hned po WoW,to spis ty budes nejakej tezkej znalec *1*
  • Angry ten trapák co dal Skyrimu 10/10? tlv ty seš odborník a hrou roku zvolil Guild Wars2 asi nejhořší mmorpg součastnosti :DDD lol
  • videl jsme recenze nezaujatejch recenzentu jako treba angry joe nebo i jiny letsplayery a ta hra je totalne boring,nikdy bych si ji nekoupil
  • ucho
    třeba proto, že jde v jejich žánru o kvalitní titulky, kterým není moc co vytknout? je zcela v pořádku, že tě ten žánr nebaví. hry se nedělají proto, aby bavily každého. cílí na určité publikum... snad se ti nezhorutí svět, ale hrami, které zbožňuješ ty, může opovrhovat zase někdo jiný...
  • oprava slova hodu na "bodu",ja jen aby to davalo smysl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit