Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsi to? nebo soudíš podle youtube?
  • Já bych si přál něco jako Hidden and dangerous.. Jestli existuje nějaká podobná taktická střílečka, budu rád když mi něco doporučíte..
  • michaliuz18
    lebo si na games.cz tu sa hodnoti jako u postihnutych
  • jak takovej crap muze dostat tak vysoky hodnoceni? tupa koridorova linearni cutscenama procpama strilecka,ktera je tak genericka ze kdyz ji vidim vedle nejaky jiny "super cool strilecky" tak ani nevim,co to je

nechapu,ze takovydle hry,stejne jako cod,nebo bugfield pripadne jinej srot,muzou dostavat tolik hobu v recenzich...
  • protoze je presne takova, jakou ji konzolisti chtej mit, same bum, prask, a za odpoledne+vecer hotovo, co vic si prat? *5*
  • Ronox
    Jede to stabilně. Já jsem si nevšiml žádných propadů teda.
  • milos.bohonek
    30 fps je naprosto stabilních, navíc to na nich není zamčené a kolikrát framerate viditelně poskočí výš. MP pak sahá k 60. Za celou kampaň jsem nezaznamenal jediný kiks, klobouk dolů.
  • to nic, to je jenom vetricek, lofasek ti brzo vysvetli, ze tam zadny fps dropy nemuzou byt, protoze ps4 ma na to vyhrazenej vykon sekundarniho cpu (ktery ale ve skutecnosti je pro stanby rezim) *6*
  • Jak můžete pořád dávat těmhle tupým koridorovým střílečkám bez nápadu, tak vysoké hodnocení?? *7*
  • tohle je zatim první hra, u který jsem si řekl že fakt vypadá jako nextgen
  • copka spustil sis tam Fraps? Jo aha to nejde *1*
  • God-of-War
    V poho, ja jen rikam fakta;-)
  • nevim je to jen muj odhad z gameplayi nejak se jim to seka. ale mozna se mi to jen zda, nebylo to mysleno jako provokace
  • God-of-War
    Jakych 18 fps? Singl jede 30-40 a multak 60...
  • pokud pod pekne rozumís 18 fps tak asi jo
  • michaliuz18
    grafika pekna a to je asi vsetko dalsia pritupla strielacka s blbou AI co je slepa jak patrona
    http://www.youtube.com/watch?v=sXlfwCTAJJk
  • God-of-War
    V patek to pekne rozjedu. *4*
  • jede to na tech 30 fps stabilne nebo to občas spadne i níž? to video se mi zdalo že jede nejak pomalu.
    jinak se divim že neprisli s nejakym originalnejsim launchovym titulem ale jen s "obyčejnou" strileckou. Ale ten multak bych si zahral, škoda že na pc tak dobre MP nemame
  • call of duty opat nedotknute sedi na trone a sr*Ccky aka betafield alebo šadovfail nemaju sancu na tak dobru hru ako je cod ktora je opat najpredavanejsia aj najlepsia
    ň
  • konec uz bezte stema recenzema doprdele kdyz tam stejne davate hodnoceni takove abyste prodali co nejvic kusu pres ten vas pojebany shop ,od te doby co mate level tak to jde s games pekne do sracek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit