Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si to predstavujes moc primitivne "Architekt" se bude jmenovat sw ktery vse bude archivovat katalogizovat a vyhodnocovat a kdyz dostane dotaz ukaze uz jen ty vybrane jedince dle parametru...
  • Vy do toho telefonu nedáváte SIMku? :-)
  • A přesně na takovýchto dedukcích staví tzv. salámová metoda...
  • Bohužel ledky u kamer v NTB jsou jen šidítka. Existuje celkem dost SW (pro případ ztraceného NTB), které umí nahrávat bez jejích rozsvícení. Ale prodávají se tenoučké odklápěcí krytky vhodné i pro NTB.
  • Zrovna na vás jsou všichni z Microsoftu zvědaví.Vy mě bavíte tady *1*
  • Úžasné user-freindly řešení... A ještě to celé zabalit do hromady hader, abych si byl jist, že mikrofon nic nezaznamenává, ne?
  • Psát tady co si myslím nebudu , ale vytažením přístroje ze zasuvky vypneš akorát tak nabiječku .
  • a na druhe strane sveta, v tajne podzemni laboratori MS, bude sedet Architekt co vypada jako plukovnik Sanders od KFC, v mistnosti s tisici obrazovkami a na kazde z nich bude nekdo masturb*vat *1*
  • Uplně jednoduše, na to by se přišlo hned při první demontáži po vydáni, např. Na ifixit.
  • A kde máš jistotu, že tam není baterie? Oni už si to nějak ošetří, když už budou v obyváku "velcí bratři".
  • Špatná dedukce. LEDka je jen software řešení, které tě upozorňuje, že je aktivní a to patrně nějakým syntaxem od ovladače kamery, v mnohem horším příadě softwarem, který se jí pokouší aktivovat. Kamera jako taková je aktivní a pod proudem, jinak by ji nenašli Windows.
  • Cosi
    Vypnout jde každé zařízení, vytažením ze zásuvky.
  • Spades
    Proto je u WEBky na dioda. Ta nejde SW vypnout, protože se zapne vždy když do WEBky jde proud...
  • Celkem nedávno jsem četl článek , který se odhrával v 1998 v USA . Byl soud mezi spotřebitelem a telekomunikační společností , spotřebitel žaloval TEL.SPOL. za to že v jeho zařízení je stále aktivní GPS lokace i když ho vypne atd . u soudu bylo řečeno že když nechce mít aktviní GPS musí vyndat baterku ale i SIMku .Takže sem zvědavej jak to půjde vypnout . Na sledování lidí pomocí kamer se lidstvo připavuje nejméně 15let , když začli kamery dávat na ulici vadilo to někomu ??? NE naopak jsme to všichni uvítali , a teĎ nám tu kameru chcou strčit do obejváku a všichni se na ní ještě těší , před 10lety možná i před 5 lety by se jim každej vysmál . Kolik lidí má na noťasu přelepenou webku ???? já ano
  • Spades
    Jenže M$ platí vývojářům, aby tyhle fíčury byli jen na Xboxu... Však na PC můžes mít taky kinect, a mikrofon je tam stejnej jako v PC, ale je hlasové ovládání v ME, nebo ve Skyrimu? ne... Ani na PS3, které by taky mohlo mít hlasové ovládání...
  • tak pred tu kameru neco postav a problem vyresen :)
  • Jednoduse tam meli dat HW clonu kter. by uzivateli dala jasnou informaci ze je v pohode
  • to nepomuže dneska neni problem to hacknout a pak najednou uvidite svoje video na youtube.
  • jasne, vypnout

¬_¬
  • nebojim toho moje Nokie C2 neni schopna *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit