Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hra je dobra bavila ma
  • Na hru se těším velmi. V tuto chvíli ji nechávám patchovat a počešťovat a pak hurá na to:-)
  • Autor recenzie je v jednej veci uplne vedla - tuto hru totiz nerobili povodni autori z Katauri (ti makaju uz dlhsie na Rayal Quest) , ale 1C Softclub. Z toho sa potom odvijaju vsetky specifika a hlavne nedostatky hry. Je to v odstate ubohe DLC, ktore sa ani zdaleka nechyta na predosle dva diely, zial za cenu plnej hry (v Rusku stoji hra o viac nez polovicu menej, podobne ako nove Disciples 3:Reincarnation).
    A nechapem, ako vobec mohli vydat na trh tak zabugovanu hru (hra pada kazdu chvilu v subojoch, z niektorych budov a rozhovorov sa neda dostat von atd.). Verni fanuskovia tohto typu hier to vsak budu hrat, pretoze okrem Heroes 6 nic ine v sucasnosti nieje.
    • Hrál a dohrál jsem všechny Kings Bounty (k tomuto jsem se ještě nedostal) a jediný bug na který jsem narazil byl v první verzi, kdy nešly dohrát všechny challenge v úvodním hradu. A to z toho důvodu, že do české verze nešel dát poslední patch.
      Jestli hra padla, tak jen výjmečně a po mnoha hodinách... Pokud mám srovnat zabugovanost tohoto a posledního homam, tak 1C odvedlo skvělou práci.
    • Skromný dotaz. Máš to originál?
    • mě hra spadla jen jednou a to asi po 6 hodinách hraní nic hrozného. na druhou stranu to ma jedno velké plus. armored princes a crosswords se mě hrozně sekalo přitom legends jel skvěle a vikingové mě zase jedou dobře takže další plus (jo hraju na plečkovim notasu)
      • Zayl
        Původní hra padala dost, protože byl buglý jeden spell co Skaldové castovali jako random buff. Myslím že to je už patchnuté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit