Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance potvrzuje vydání na PS4 a Xbox One
18.2.2014 | Aleš Smutný
201 příspěvků
-
unika ti podstata jezisi, má alebo nemá výskok reálne využitie ? ak má - čo skutočne má je jeho zamedzenie degradácia pohybu ako takého = nie je to niečo čo hru obohacuje ale čo z nej uberá. To je ten principiälny rozdiel v našej logike a pohlade na vec.
-
Tak holt necum na hokej, je to stejne zabavnej porad, jako pozorovat auticka projizdejici 80x tu stejnou zatacku nebo boxovani.... *7*
-
Prvni 3 odkazy na Googlu "plavani ve stredoveku". UTFG lemro.
-
Protoze ve stredoveku byl most v kazde dire, ze? Praha jich mela kolik? 2? Ano, mapa KC:D je propletena velkou rekou a pochybuju ze do kazde zablacene komousske diry nekdo stavel most.
Kovar byl, po dohrani hlavni linie to bude rytir, takze ano, plavat by mel umet. Nebo se snad rytirem umicim plavat musi kazdej narodit? -
Minimalne slechta umela...a rytiri, kdyz uz tak samozrejme na pejska ale slo to...
Zdroj? Odkaz? Předem díky. -
Počkat, takže člověk aby složil zkoušku na rytíře musí umět plavat? Nebo jakmile se stane rytířem tak se ráno vzbudí a plavat už prostě umí?
-
Příteli, krom jediného uvedeného argumentu, "nahlédnutí nad překážku", jsi ani ty neuvedl jediné užitečné využití této funkce. Toto může být žádoucí v FPS hře, ale zkuste i mě, synu Božímu, nastínit situaci, ve které tohoto ve středověké hře využijete? V případě že budete chtít vidět co je na skříni?
Prosím nesuď, abys sám nebyl souzen. Nemám s tebou nejmenší spor, synu můj. Svými výroky o stádech se však příliš podobáš Farizejům ze serveru novinky.cz.
Argument o přebírání kontroly za hráče, tak, jak jej podáváte, je nesmysl. Vždy jste něčím limitováni. Kdybyste nebyli, tak byste si klidně v tom nose mohli šťourat, mohli byste stát stojku a chodit po rukou. Jestliže by onen výskok řešilo přelezení překážky a nebyli byste limitováni o nic víc, než v případě toho skoku (čili byste mohli dosáhnout přesně těch samých míst, jako při tom vašem výskoku), co by vás tedy limitovalo? Dovedu si představit, že by někdo lamentoval nad tím, že nejde přeskočit potok (podotýkám přeskočit), což by mne také mrzelo, ale z pohupsávání na místě mě trochu mrazí. -
a nejlip laserovy... *5*
-
Předpokládám, že když jdeš třeba ráno do práce / školy a máš v cestě řeku, tak ji taky přeplaveš, abys ji nemusel obcházet přes most?
-
Proč by měl plavání ovládat? Není rybář ... je to kovář.
-
Oni ten mega fakt dají...
http://www.youtube.com/watch?v=kIfOjkB17BA
Jsem zvědavej, jak to bude skákat po tomhle streamu a až zavedou možnost paypalu (kvůli jehož nepřítomnosti to vypadalo, že se v počátcích kampaně dost lidí zdráhalo backnout, nebo "nemohli").
Taková obdoba Star Citizenu (kterej má momentálně skoro 39 mil. - wow) by potěšila. Samozřejmě pokud by to neprotáhlo vývoj. -
Snad to posunou o 20 minut.
Po konci hokeje.
Hodit to takto blbě je dost divný. -
Minimalne slechta umela...a rytiri, kdyz uz tak samozrejme na pejska ale slo to....no a hrdina se postupne vypracovava na rytire a plavani byla jedna z dovednosti, kterou by mel ovladat, takze jako skill k nauceni dostupnej nekde od pulky questove liniee by to bylo vhodne.
-
hobiti taky ne
-
tvoje nadpozemské sily v demagogii ti v tejto debate nepomôžu... šťúranie v nose v hre nie je lebo akosi postráda účel. Za to ak sa chceš napríklad rýchlo pozrieť ponad prekážku ktorá má podobnú výšku ako ty tak to krátky výskok porieši.
Ludom ako ty nevadí, ak hra preberá kontrolu nad tvojou postavou, ak niekdo iný uzkostlivo riadi čo kedy a kde môžeš a nemôžeš... je to jeden z typických znakov masového, stádovitého hráča. -
Nechci ti kazit iluze, ale ve středověku neuměl skoro nikdo plavat.
-
A kde je psáno že hlavní hrdina umí plavat?
-
Robin Hood of Rattay
-
Kdyby vás už nebavil hokej nebo diskuze o blbostech...
http://www.youtube.com/watch?v=84AiE46erkk -
No jo, tak si dej hlavně pozor ať to kafe není od Žida *16*