Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance potvrzuje vydání na PS4 a Xbox One
18.2.2014 | Aleš Smutný
201 příspěvků
-
sekerkou plot zbouráš
-
V minulé diskuzi jsem si z toho dělal srandu ale lidi si to fakt vykřičely.. Nejnovější Stretch Goal za 1,000,000: Psí Společník! *8*
-
vavrov tym sa velice chvali aku chcu mat hru realnu , keby tam dali skakanie hraci by tam poskakovali jak drbnutí na csku , a nehovor mi ze ne , ked sa potrebujes rychlejsie dostat niekam alebo co zo srandy behom prechadzky si aj vyskocis
ale v skutocnosti neskaces jak pako ale chodis a utekas
ale je to open world rpg, a ako inak chces preskakovat rozne ploty a prekazky? rozmyslaaj -
Nj, snad to půjde. Hrát za blbce co neumí skočit ani plavat je komický i když to nemusí mít negativní vliv na hru.
-
není nad čím polemizovat. vyjádřili se jasně ;) polemizovat můžeš maximálně o tom, jestli lhali :D
-
zásadnější otázka je, zda tam půjde plavat, protože z různých vyjádření vyplynulo, že tou hranicí vymezující mapu bude například řeka...
-
Nechápu, proč cituješ něco, co jsem citoval ve svém prvním postu. Právě s tím přece polemizuju.
-
nejzásadnější otázka ovšem je, půjde ve hře skákat?
-
V souvislosti s bitvou u Grunwaldu je zajímavé, že není jisté, jestli Žižka bojoval v polsko-litevské koalici, nebo na straně německých rytířů. Dokonce někteří zpochybňují, že tam vůbec bojoval.
-
ano, osobní dohoda nic neznamená, ale vzhledem k tomu, že na to nějaké peníze padly a teď je vidět, že je o hru velký zájem, není moc co řešit... v současnosti by zřejmě uvrtali i nějakého vydavatele...
-
Jestli se mě snažíš nějak urazit, tak už to ani nezkoušej. Takový chudáček, co se neumí ani slušně vyjadřovat, to nikdy nedokáže.
-
a na ps4 to iste..viz The order:D
-
citace z tohoto článku:
"Jinak jsou ale Warhorse aktivní i v jiných sférách propagace, kupříkladu nyní vedli AMA na Redditu, kde jste se mohli dozvědět pár zajímavostí. Třeba to, že bitva z traileru je bitvou u Grünwaldu a že studio řeší, co dá na stretch goal milionu liber, protože dva dny před koncem k němu chybí 150 tisíc."
pořád si chceš stát za svým? nebo chceš i zahraniční zdroje?
"One of the many reveals was a tacit admittance that the battle seen in the recently released Kingdom Come:Deliverance trailer was the battle of Grunwald, one of the largest battles in medieval Europe." -
Je to možné, pravděpodobně to ale zatím nechtějí potvrzovat.
-
15. stoleti je taky priblizne stejnej cas, zalezi na meritku *5*
-
No právě,ona nějaká ústní dohoda dneska bohužel nic neznamená,ale snad je Bakala nepodrazí a zafinancuje to.
-
Spíš běž někomu zase nastavit tu svoji sladkou prdelku.
-
Ne, když mu řekne, že má velmi dobrý odhad, tak ocení jeho znalosti a zároveň se vyhne přímé odpovědi.
-
Nechápu, co řešíte. Ve středověku bych se možná nedostal do všech budov, ale do všech budov se objektivně dalo vejít - tj. ve všech budovách něco bylo. Stejně tak ve Skyrimu, Oblivionu a myslím i v Morrowindu. Na to byla původní otázka.
-
Mickey teh Mutantovi vytekla při nehodě půlka mozku ušima, tak se nediv, že je trochu zpomalený.