Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance potvrzuje vydání na PS4 a Xbox One
18.2.2014 | Aleš Smutný
201 příspěvků
-
Ale oni neprodavaji vysledek ale hledaji sponzory co jim zafinancujou vyrobu...
-
"realisticky se prostě do každého domu ve vesnici nedostanceš. "
Tady se asi odráží různé definice slova "realisticky". Pokud to vezmu tak, že hra má být realistická = "přibližovat se realitě", možné by to snad být mělo. Ty to zřejmě myslíš ve smyslu "jsem realista", tozn. spíš něco jako nebude to možné za zadaných podmínek, ať už technických atd.? -
já se na to dívám tak, že se určitě pokusí o uvěřitelnější a reálnější město, než je možné vidět ve skyrimu. a to mi momentálně stačí. říká se tomu důvěra ve vývojáře, kteří si nepochybně velmi dobře rozmyslí pro a proti jednotlivých variant včetně toho, co je možné udělat a co ne.
-
Jak pracné totiž může být vytvořit autenticky vypadající dům z přelomu 14/15 století, že? :-)
Čekám, že to nebudou paneláky s kamenou texturou. -
Ok ... Tak vstaň ze židle, vejdi do svého stoje času, přenes se do roku 1403 a zkus do kolika budov se dostaneš. *1*
-
ano, slyšel jsem jeho vyjádření a bylo to něco, co ještě nemají hotové, tedy o tom jen malinko uvažovali. ano, řekl že se nepůjde dostat do každého domu, ale to nic nevypovídá o tom, jak celé město bude řešené, protože je na to jednoduš brzy. přeci jen udělat velké město se snahou držet se reality nebude legrace a je to celkem neprobádané území...
-
Lidi, mě jen zajímalo, jak se na to díváte, je tady možná diskuze?
-
Jo kopí na kance je slušná věcička .... se mě na něm líbí ty dvě křidýlka. Aby si ten kanec nevyšplhal k tomu co ho loví. Doufám, že něco podobnýho potkáme v KC.
-
Co Ti ilustruju já: ten bod "Ok ... vstaň ze židle, vyjdi na ulici, do kolika budov se dostaneš?" je naprosto nesouvisející, nerelevantní srovnání, říkáš tím, že mám obsah hry omezovat na vlastní zkušenosti, toť celé, následně jsem chtěl naznačit, že od hry nečekám to, co dělám nebo můžu ve svém životě, to je snad jasné.
Chtěl jsem číst názory dalších na tento počet přístupných budov ve hře, proč píšeš tohle? Nesmysl. -
Lukem zabijeli jen bezcenaci. Borci skakali s kopim ze stromu, jako Rambo!
-
za milion pes :D tak to výzva Petře Poláčku, jdeš do toho ? :D
-
Dotyčný píše, že se o tom Klímá někde vyjádřil. Zatím jediná zbytečná diskuze bez jakéhokoliv obsahu je tahle. Proč se vůbec cpeš do diskuze, která tě nezajímá a nikdo se tě na nic neptal?
-
Asi píšu moc složitě, omlouvám se. Jak jsi z toho mého příspěvku vyvodil tento závěr, mi bude asi navždy záhadou. :)
-
Nebo vy nechápete ostatní, popřípadě tu nejsou jen dva pohledy.
To, že to dělaj Češi, je naprosto relevantní důvod o tom psát častěji. Navíc, na rozdíl od toho AC, přináší něco opravdu originálního a to hned v několika úrovních.
Důvodů proč psát tak často o KC je hodně, důvodů proč nepsat jen málo. -
jak chceš diskutovat o něčem, o čem nevíš, jak to bude vypadat? chceš si tady hrát na designéra?
-
Ono už se dneska neupaluje? .... Hups *1*
-
já myslel, že hlavní problém bude v tom, že dneska se už lidi nedívají na hranici jak někoho upalují a ty píšeš o měšcích :D :D
-
V to doufam trenere. Prave tlacitko na mysi uz mi vynechava. *13*
-
Pro ovladač už to navrhujou dávno, stačí se podívat na videa.
-
Ve středověku nebylo soukromí, protože se divočák lovil lukem. Paráda :-)