Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance potvrzuje vydání na PS4 a Xbox One
18.2.2014 | Aleš Smutný
201 příspěvků
-
Já tak je ilustruju to, že hra má být realistická ... realisticky se prostě do každého domu ve vesnici nedostanceš.
Lovit do lesa divočáky s lukem by si klidně mohl, s tím odřezáváním váčku by to byl problém, protože dneska už váčky nikdo nenosí ... ale opět by to ve středověku takový problém asi nebyl.
Samozřejmě, že tohle není důvod, ale vysvětlení ... důvodem je, že prostě nemají takový budget a nechcou aby každý barák vypadal stejně. -
A co takhle v diskuzi diskutovat o věcech, které nás zajímají?
-
co takhle si počkat na výsledek?
-
Jak je tohle relevantní? Myslíš, že chodím do lesa na lov divočáků s lukem a šípy? Odřezávám lidem váčky s penězi, když se dívají na hranici? Nebo se s někým utkávám v soubojích s meči?
Příště se snaž vymyslet trochu konstruktivní odpověď. -
Jak velká mají být ta města? Navíc na tak malém prostoru tam budou tak 2, ne? Pokud bude mít větší město 100 budov a vejít se bude dát do 10, tak to se teda moc nepřetrhnou.
-
Jenze ve skyrimu melo kazdy mesto presne tech 10 baraku.
-
Ok ... vstaň ze židle, vyjdi na ulici, do kolika budov se dostaneš?
Nevím, jak bude fungovat zlodějina, ale asi nebudeš umět otevírat zámky a prostě bude zamčeno. -
Samozřejmě se shodnem. Já to klukům přeju a jsem rád, že tu je další česká hra, která má světové parametry a ambice. Jenom mě zaráží ten rozdíl v příjmání toho hypu. Ale co, když vás to zajímá, tak to čtěte, jenom jsem to tu chtěl napsat.
-
Mozna by jsi si napred mohl zjistit co to pokrytectvi vubec znamena
-
Jak to bylo třeba ve Skyrimu s interiérem budov, šlo jít do každé? Právě v tom rozhovoru s p. Klímou je, že ve městech by to mohla být každá desátá (tedy mám pocit, že ta otázka byla položená takhle, nemám teď čas to hledat) a to mi nepřijde úplně šťastné.
-
Tohle je problem tve psychiky. Lidi, kteri si pripadaji nevyznamni a chteji, aby se o ne nekdo zajimal, maji potrebu upozornovat na neco, co jim nikdo nenuti zpusobem, jako by jim to nekdo vnucoval. Si myslim....
-
Ach, proboha hlavně ať nějak neomr*** ovládání, aby se to dalo hrát i konzolích. Zní to sice zvláštně, ale mám radši, když je boj komplikovanější než jen mačkání pravého tlačítka myši :-/
-
Moc hezký. Článek opačnej mi přišel dost stereotypní, ale to co napsal Roubrt o naší prácičce mě věru potěšilo. https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13577-Kickstarter-Kingdom-Come-Deliverance
-
neni tezky pochopit,ze ty clanky vychazi i proto,ze maji vysokou ctenost ne?
proste to lidi zajima...nehlede na to,ze ke konci kampane je tech infomaci mraky a je stale o cem psat...
kazdopadne je na to jednoduchy navod...staci to necist :) -
Wow, tys mi to teda natřel, asi zalezu strachy pod postel *13*
-
teď finišuje projekt na kickstarteru. tyhle dva dny jsou pro něj celkem důležité, protože se během nich dá vybrat celkem dost velká suma peněz... večer se ještě můžeme těšit na hratelnou ukázku ze hry. jen je otázka, jestli už Češi nejsou "vytěžení", ale kdo ví.
-
Já nenadával ... já ty články prostě nečetl. *7*
Stejně jak dneska už sem nečetl článek o: The Order: 1886, Metal Gear Solid 5 a do večera jich určitě pár dalších nepřečtu. -
Jo jasně, ale přitom full HD už to rozmazaní těch pixelů po zdi není tak hrozný
http://www.youtube.com/watch?v=pQBP1CSMUvA
Osobně s hraním z postele, nebo v polo-leže problém nemám. Problem u mě byl, když jsem měl malou obrazovku. Takhle když to máš přes půl zdi, tak ti stačí malej sklon hlavy. :) -
Já bych řekl, že to je dobře. Není přece špatné být trochu patriot i když pouze u hokeje a pod.
Lepší než opak. Na tam se snad najde shoda.
Nic extra bych v tom nehledal. Je to hype jako *12* a hotovo. Lidi ten hype chtějí a tak není co řešit. Debata o nějakém falešném patriotizmu jsem nepatří. Nebo nemá smysl, protože se to stejně nevyřeší.
- Navíc tohle je hodně mírný patriotizmus. Značka Made in USA přitahuje větší fanatiky. -
Volal mu Gaben že se mu líbí způsob oblékání NPC a že by něco podobného chtěl udělat do HL3, L4D3 a TF3. Dále jim volali od Call of Duty ale to byla spíš výhrůžná správa jelikož ovce které prchají před hráčem a PES!!! je jejich nexgen technologie.