Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance potvrzuje vydání na PS4 a Xbox One
18.2.2014 | Aleš Smutný
201 příspěvků
-
A proč nám to povídáš ? Každý ať si hraje na čem chce.. *7*
-
On taky neuběhne den, aby se někdo neozval. Je každopádně tak těžké vžít se do situace redakce? Můžou pomoci známému zveřejněním krátkého článku...taky bych to udělal a určitě bych se za to nestyděl.
-
Ja myslim, ze on spise poukazuje na rozdil v tom, ze v jinych zemich se vsechny dev diary, teasery, trailery a jina videa ohledne vyvoje hry berou jako hype a nikdo se netvari ze tomu tak neni, kdezto v pripade Kingdom Come se cast lidi snazi navodit dojem, ze to neni hype, ale jen neutralni report z tvorby hry. Osobne je mi to jedno, je prirozeny, ze kdyz jim jde navic primo presvedcit lidi o tom aby jim prispeli penize, tak si budou delat reklamu/hype...
-
No a co.. Komu to vadí? Kromě teda tebe a podobných individuí. Snad jsme na webu o hrách a čím více nových informací respektive článků tím lépe.. Nikdo tě to číst s pistolí u hlavy nenutí.
-
Pes?! Já chci zlovlka. *13*
-
Stejné "šílenství" působí známí tvůrci s novou hrou ve své zemi, kde jsou hráči.
-
Obávám se, že tomu tak nebude a s KC nás tu budou masírovat i nádále. Hlavně proto, že na tom pracuje "jejich člověk".
-
No ve výsledku jsou ty hry skoro 1 ku 1 stejný. Hledat ždibek tady ždibek támhle mi příjde zbytečný rejpání klackem v blátě. Já jsem zkrátka došel k závěru, že když budu mít čas, tak budu hrát z postele na full hd projektoru s kamarádem/kamarádkou tituly, které jsou na konzole dělané.. auta, tekkeny, diablo, plošinovky. Netřeba hate, já jsem zvážil svá pro a proti. Už tak stačí, že se hrbím celej den nad počítačem kvůli práci a moje dny nekonečných strategii a FPS headshotování všeho, co se hejbe už jsou dávno pryč.
-
Jsem rád, že si to pamatuješ:) Víš, mně prostě vždy vadí to neuvěřitelný šílenství. Je to český, tak se všichni můžou zbláznit. Stejný jak s hokejem, nikdo nefandí a ani nekouká na hokej, ale jakmile jsou naši v semifinále, tak se z ČR stane hokejová země. Tohle je prostě akorát pokrytectví.
Jako tady mě zřejmě každej chápe jako hatera KC, ale to není pravda. Já tu hru sleduju od začátku, pamatuju si videa, kde vysvětlovali, že CryEngine nenatáčí postavám nohy, aby to vypadalo, že stojí na kopci. Crytek jim řekl, že ve střílečce to nepotřebovali. Tak Warhorse to museli udělat sami. Pamatuju si jak Warhorse lákalo další zaměstnance:)
Já jen chci, aby se na to každý díval klidně. V pohodě a nechal se tím hypem nějak pohltit. To je celé. Na EG vyšel článek, jak Warhorse parádně zvládli marketing na kickstarteru. To je jasný, páč do toho muselo jí taky hodně peněz. Podle mě to jede celý tak nějak na jistotu. Přeju Vávrovi ať dokáže, že je dobrej designér. To on psal články, kde kritizoval to a to na konkrétních hrách. Teď se může ukázat. Chci aby to bylo dobrý a chci aby to mělo úspěch. Velde v Polsku dělaj neuvěřitelnýho Witchera. My by jsme tady taky mohli mít svojí silnou značku. (Mafia se trošku propadla.) -
no hovínoko
-
Pak tedy:
Gratuluji k přechodu na 30 FPS a FullHD při horší technické kvalitě. -
On si snad porizuje xbox?
-
Gratuluji k přechodu na 30 FPS a někdy i FullHD při horší technické kvalitě.
-
Já si to vydání přeju. Došel jsem k názoru, že v počítači už žádne hry mít nebudu a na hry si koupím konzoli. Tohle mi jen nahrává ten slib dodržet. *1*
-
Za dva dny kampaň skončí a konečně budeš mít od KC pokoj ... *7*
-
A máme to tu zase, neuběhne snad den bez zprávy o Kingdom... Jen doufám, že to bude dobrý, páč tohle je overhype:) Vždycky se brečelo u Mafií, že jim kdo co nedovolil, že kdyby je nechali udělat všechno co chtěli, tak to bude ještě o 100% lepší. Tak jsem zvědavej tady, když nemá Vávra tak "svázaný" ruce. Jak to dopadne:)
Sem sem s mínusama. -
Těžký to den pro místní hatery.
-
Podle mě je to i dobře. Nedojde k tragédii jako u Mafia 2 - DLC a navíc se nebudou tvůrci muset kvůli vydavatelům omezovat atd.
Takže za mě /highfive -
Myslíte že je to "legit"? Nebo je to CoD dig?
-
No jako ten clanek co napsal Chris Roberts je dobrej, tak jsem zvedav jestli vyberou milion jeste pred koncem kampane