Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance potvrzuje vydání na PS4 a Xbox One
18.2.2014 | Aleš Smutný
201 příspěvků
-
Je to v pořádku, protože to prostě zajímá skoro každého, vás pár to prostě musí překousnout.
-
Jn, tak běž nadávat na ČT Sport, že informují hlavně o českejch medajlistech ty mrdožroute.
-
A aby bylo jasno, hra mě taky zajímá a ačkoli se o RPG jinak vůbec nezajímám, s největší pravděpodobností si ji zahraju taky, ale opravdu nemusím být ze všech stran bombardován o každém uprdnutí ohledně KC.
-
Tady asi nikdo nepochopil co chtěl RockStar napsat. Je jasné, že je potřeba na hru upozornit, ale opravdu není nutné psát každý den zprávu, co se ve Warhorse stalo... tohle tu funguje už od začátku kampaně. Nový den = nová zpráva o KC. U podobné masáže okolo Watch Dogs nebo AC jste nadávali, ale jakmile je to hra, na které dělají češi, je to naprosto v pořádku.
Děkuju za mínusy. *13* -
Možná je to tím, že v jiných zemích to často působí jako Teleshoping s Horstem.
To ale není chyba Warhorse, jako těch ostatních, co dělaj kampaň ala Romeo.
Tolik zodpovězených otázek jsem u jiný hry nezažil, ani jako betatester. Navíc spolu s tím, že dělají něco opravdu novýho je možný, že jde o zasloužený nadšení. -
Já jsem dneska viděl KC i na facebooku o castingu ve filmu...://// A to už mi přijde hodně smutný...
Každopádně Original War miluju do dneška:) -
To je tak těžký to nečíst, když tě ten "overhype" tak pohoršuje?
-
pak kdo je pokrytec.
Takže než začneš něco kázat zamést před vlastním prahem. Dík. -
Hrůza! Stránka o hrách přináší, SHOCK, novinky o hrách. *7*
Bůh nás ochraňuj aby vyšla další hra která se přidá po bok, Original War, Spellcrossu, Mafie, Vietcongu, H&D .....
Seriózně nechápu na co si stěžuješ. Pochybuju, že situace byla novinka o tomhle NEBO novinka o něčem jiném, takže si o nic nepřišel. -
Myslím, že pomoc známému je tady na vedlejší koleji. Když to lidi čtou víc než jiné články, tak to prostě budou vydávat. Jsem přesvědčený, že tyhle články jsou čtenější než 4 z 5 článků vycházejících v ten den.
-
Tohle bude stejná díra do světa jako byla Mafie :) Kéž na tom warhorse vydelají balík a dělají dál takhle skvělé hry :) Příště hardcore scifi a pan Vavra u mě bude buh :)
-
Na tebe jsme čekali. *1*
-
Typický čecháčkovství:)
-
To je zajímavé řešení :)
Mě se hraje v leže anebo v polosedě blbě. Hůře se soustředím na hru.
Navíc na velkém plátnu anebo TV máš stejně bodů jen to je na větším placu. Tedy není to tak jemné. -
jenže tady v čr se úspěch a podpora úspěchu nenosí :)
-
No v týhle hře už je tolik peněz, že si skoro ani nemůžou dovolit nějaký průs*r... Proto ta sázka na jistotu.
No slibným (ne AAA) hrám v počátcích vývoje se nikdo nevěnuje. Že by nápad na pravidelnou rubriku? -
Ja kdyz upgradoval pracovni PC, tak jsem chtel jit taky do konzole, ale nakonec jsem si uvedomil o kolik kvalitnich indie her a hardcore her (napr strategie od Paradoxu, ktere jsem nedavno objevil) bych se tim pripravil a nakonec jsem do noveho pracovniho PC (i7, 16 GB RAM) dokoupil grafiku za 4000, dalsi SSD na dualboot druhe instalace Windows, abych si hrama nezasiral pracovni prostredi, xbox ovladac a dlouhy HDMI kabel na pripojeni k TV a tim jsem ho povysil na herni masinu, ktera mi nejakou dobu vydrzi a muzu si uzivat jak pixelove indiovky, tak AAA tituly v kvalite srovnatelne s novou generaci konzoli a muzu si vybrat, co budu hrat na monitoru na kbd+mys a co na TV s xbox ovladacem. Reboot s SSD je otazkou par sekundu a tech par exkluzivek me nejak netrapi a nemusim mit zbytecne jednu masinu navic. Ale kazdy dle sveho gusta, ja radeji all-in-one reseni, ktere navic cenove vyslo levneji, nez kdybych koupil PS4 a i nasledna cena a nabidka her je u PC nesrovnatelna s konzolemi.
-
Pokud se ten overhype tyka slibne hry v pocatecnim vyvojovym stadiu, kdy jeji osud stoji na vysledku Kickstarteru, pak je to myslim v poradku. *3*
I kdyz video o rozbalovani baliku je uz trochu za hranou, byt se jedna o finis. Ale treba zrovna toto nejakou dalsi libru pritahne. Znas to, hlavne ze se o tom mluvi. *15* -
Děkuju
-
to tam ma byt fakt pes ci to je len trolling na call of duty ?