Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    už před kickstarterem měli ústní dohodu, že když vyberou těch 300k, dostanou peníze na zbytek projektu. to, co teď vyberou navíc, nejsou žádné peníze k jejich přežití. ale peníze se samozřejmě neodmítají a je fajn jich mít co nejdřív co nejvíc... až spustí tu tu kampaň i na webu, kdo ví, s jakými stretch goaly přijdou...
  • ucho
    když někdo někomu řekne, že má velmi dobrý odhad, říká mu tím, že to odhadl správně...
  • MickeyMutant
    Psali, že všechny tři akty se budou odehrávat přibližně ve stejném čase, tak Grunwald, pokud vůbec bude, vypadá opravdu spíš až na druhý nebo třetí akt.
  • A z čeho ji mají za financovanou? Mají prašule na tak 10 měsíců vývoje z Kickstarteru A ted se musí spoléhat na to,že je Bakala nekopne někam.
  • Magister_Peditum
    Divné, že? Na českém serveru. *15*
  • Magister_Peditum
    Zase na druhou stranu, pokud se chtějí držet historické reality, tak žádnou "bližší" bitvu mezi Řádem německých rytířů a Poláky nemají. Další následovaly po Grünwaldu.
  • ano, je to nutne. a je to v poriadku lebo to robia česi. :P
  • MickeyMutant
    "...nyní vedli AMA na Redditu, kde jste se mohli dozvědět pár zajímavostí. Třeba to, že bitva z traileru je bitvou u Grünwaldu..."

To tam nepotvrdili. Na otázku, jestli je bitva z traileru bitvou u Grunwaldu jen odpovídali, že tazatel má velmi dobrý odhad. Buďto to zatím nechtějí prozrazovat, nebo to bude jiná bitva.
  • Magister_Peditum
    Jinak k tomu, že ta bitva je Grünwald... Zase je ale divné, že by se ta bitva odehrávala už v prvním aktu. Vzhledem k tomu, že proběhla až v roce 1410 bych řekl (pokud by ve hře opravdu byla), že se to bude až v nějakém dalším aktu.
  • Mohlo by to byt dobre. Ovladacem sermovat jako mecem, bodat jako s dykou. Mimo boj ho pouzivat k pohybu. Skoda.
  • Nerozumíme si, zase mi přijde, že se nevyjadřuješ k tomu, co jsem napsal. A mám jiné věci na práci, takže zatím.
  • Wii U nic? *9*
  • ucho
    trochu mi uniká, co je na téhle věci k uvažování... to už je zajímavější téma to, jak bude fungovat minihra v bordelu...
  • Taky bych to tu napsal ale je jasne ze je to marne zitra zase vyjde novy clanek o deliverance :(
  • Bylo to ve smyslu, že přeci od hry nečekám omezení běžného života. Činnosti, které jsem vyjmenoval = "co budu moct dělat ve hře, ale nedělám nebo ani nemůžu dělat v životě". To byla reakce na kolegu, který začal příspěvek tím, že jelikož se já nikomu nevkrádám do bytu (domu), nemám to chtít ani od hry. A nad tím jsem se pozastavil.

Jinak se omlouvám, jak jsem na Tebe reagoval, bylo to hloupé.
  • ucho
    výrobu už mají zafinancovanou...
  • Magister_Peditum
    No, hodil to jen z patra. Nicméně, vem si rozsáhlost budov a obecně sídel ve Skyrimu. Největší město mělo nějakých 15 - 20 budov a většina z nich měla jen pár místností, které se navíc opakovaly. Nevím, jaká bude variabilita interiéru v KC, ale třeba ty Rataje vypadají jako daleko větší město, než třeba Imperial City z Oblivionu, což bylo asi největší město, které se v Elder Scrolls sérii objevilo. Klíčové budovy přístupné budou kompletně, si teda myslím.
  • Tak to bude pro mne důvod koupení PS4 :) Doufám, že ten milión vyberou. Dobře udělanej pes jako společník by se mi líbil.
  • Já mám důvěru ve vývojáře. Nemá to ale nic společného s tím, že uvažuji, jak by jednotlivé možnosti fungovaly.
  • wenceslaus
    Porovnání dnešního a tehdejšího soukromí (možnost vstoupit do jakéhokoliv domu) jsi okomentoval a zdůvodnil lovem divočáků lukem, šermem... a pod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší