Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance vybrala víc peněz u nás než Velké Británii
10.2.2014 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
no počkal bych na kompletní statistiky...
-
Bakala nepřišel o nic, tohle je zároveň pěkná reklama zadarmo. těch 22k současných backerů nelze navíc brát jako něco, co výrazně sníží budoucí prodeje. (v průměru mimochodem každý z nich zaplatil 31 liber...)
-
nejsou tam jen za 15-25...jsou tam i mnohem mnohem drazsi balicky
-
Zajímalo by mě, o kolik peněz přišel Bakala, protože nevěřil, že ta hra bude někoho zajímat. Digitální kopie hry je za 15 liber a plná verze vyjde na kolik - 37?
-
Budou po konci KS
-
Nevite nekdo, jestli v blizke budoucnosti zprovozni i prispevky pres paypal?
-
Jinak nevim, jestli bych vzhledem k pouze 25procentnimu vzorku stavel ten titulek takhle definitivne... a urcite bych do nej za slovo "než" pripsal "ve".
-
když bude o čem psát, tak se bude psát :)
-
Tak je jasné, že na to nepřispěje celá ČR. Já jsem bohužel také nepřispěl, ale tu hru podporuji. Navíc jen fakt, že to zde vybralo více než v VB svědčí o tom, že i Češi dokáží být vlastenci.
-
Skoda, ze je to vzorek jen ctvrtiny hracu. Jsem zvedavy na kompletni cisla. Nejen vsak ta kickstarterova, ale po skonceni nejake kampane celkove.
Protoze treba takovi Nemci totiz z velke casti nemaji moznost prispet. Kvuli nejakym tem svym vlastnim prapodivnym kartam, ktere KS nebere. -
tak ti co prispeli urcite, ale ti co se nesnazi ji ani cesky odprezentovat uz moc ne
-
Samozřejmě, ale je to česká hra a je vidět, že Češi jsou (alespoň v tomhle ohledu) vlastenci.
-
No musím vyjádřit své spokojení nad statistikami ohledně naší malé krásné zemičky. Je milé vidět, že se Češi nebojí vytáhnout peněženky, když to stojí za to. (vycházím také ze statistiky, že Češi šli po vyšších pledgích, než třeba Němci) Sám se řídím podobným pravidlem.
-
Treba. Podle rychlosti tve reakce se na to trepes, jak babka na duchod.
-
Narod sobe ...
-
Ale kuš. Pořád si myslím, že je to slušný výkon na to, jak jiná mentalita v Anglii je.
EDIT: tím myslím, že Angláni jsou velmi patriotičtí, ale i tak je na rozdíl od Polska jde vidět hned za námi. Jsem s nimi spokojený. -
jo je ale je anglicky
-
Kazdy den aspon jeden clanek o KCD tady bude, az do vydani nebo jen do konce KS?
-
No jo to sou ti škudliví Angláni co by si pro desetník nechali koleno vrtat.
-
Zase tak velké překvapení to není. Je to přeci jenom česká hra.