Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vepro knedlo zelo je uplne bezny jidlo v Rakousku i v Nemecku takze tam bych o tom jestli se jedna a puvodni ceske jidlo fakt pochyboval. Co se tyce zbytku tam uz ale pochyb moc neni. Otazka je jestli jsou ale tato jidla zrovna to na co bych mel byt hrdy. Ja o nich jen slysim vyvolava to ve me uplne opacne pocity.

To ze se nekdo jezdi kvuli jidlu je ale neco o cem bych silne pochyboval. Ja osobne ceskou kuchyni povazuju za jednu z tech horsich kychyni co jsem zatim zvladnul poznat/ochutnat a mem k ni asi podobny vztah jako ke kuchyni nemecke nebo britske.
  • XorxoxTalarius
    Copak? Nekdo si te dovolil nahlasit za nelegalni cinost? *1*
  • vonTossis
    Přispívám na mnoho kickstarter projektů, ale vlastně ve všech případech jen normální rozumné sumy :) Takže úplné maximum, co jsem dal bylo asi 50 dolarů/euro,liber ... či co to zrovna bylo :)
  • Já třeba ano, kuchyně různých zemí se liší, a spousta lidí do ČR jezdí kvůli pivu a jídlu.. *4*
  • Jack: česká kuchyně je fajn, pokud je ti třeba 18, to ještě člověk z jídla tolik nepřibírá *1*
  • Ohledem na to ze vyvoj uz dosud neco stal a dalsi vyvoj spolyka minimalne petinasobek toho co vybral Kickstarter ( schvalne podhodnocuji ), pak ta "analyza" az takovy blabol byt nemusi. Neni to o nicem jinem nez o ochote hracu tu hru koupit. A tech bude muset byt mnohonasobne vice nez backeru na Kickstarteru. *3*
    Ale ja Warhorse samozrejme drzim palce, zatim to vypada ze s financovanim projektu ( pokud Bakala dodrzi slovo ) nebude zadny problem. A to je pro hrace asi to nejdulezitejsi.
  • že je pro tebe lež, udavačství a krádež normou ještě neznamená, že to tak mají i všichni ostatní
  • frantisek_nejezchleba
    myslím, že games.tiscali se snaží dostatek informací ventilovat, aby ani lidé tvé nátury a jazykové zdatnosti nepřišli zkrátka.
  • tieto peniaze ale idu rovno Vavrovi, pri predaji si odpocitaj s tej sumy dane a marze distributora a predajcu, vie niekto napr. so sumy 40e aka ciastka sa dostane vyvojarovi?
  • Jako taky jsem za to rád a asi si to zahraju, ale už to fakt přeháníte... *13*
  • ucho
    koukám, že tomu rozumíš jak koza petrželi :)
  • To je snůška spekulací, ale ono to asi přesně vypočítat opravdu nejde.
  • Jack1947
    Vepro knedlo zelo, kulajdu drzkovku... tech jidel je spousta Svickova chce to jen si umet vybrat. *3*

Jestli nevadi ze jsem prebral slovo kolegovy.
  • Příjemné překvapení...v zemi kde lež, udavačství a krádež je společenskou normou.
    Snad se blíží lepší časy
  • Keyz
    Na fórum hry je česká sekce a tam má většina lidí Earla co jsem viděl.

Co jsem se bavil s kámoši, tak většinou dali podobnou částku a klidně si ubrali od huby. Jestli se to vztahuje na většinu nevím.
  • By mě celkem i zajímalo, jaká nejvyšší částka padla tady u nás, jestli všichni kupujou ty levnější varianty, nebo jestli se najde i pár lidiček, kteří na to mají.

A taky by mě celkem zajímalo, co to je za lidi, kteří (když tak koukám na KS) do toho vrazí 6000€. Nemyslim to zle, ale celkem by mě zajímalo, co to je za týpky. Jestli je to nějaký unuděný bohatý hráč, nebo nějakej obchodník, kterému firma funguje natolik dobře, že doma jen hraje hry, už ho nudí auto, které dostal ke spešl edici GRIDa 2 a tak si řekl, že si zašermuje s mečem, tak tam hodil plnou palbu *1*
  • Ceska kuchyne je neco na co clovek muze byt hrdy? Jaka opravdu ceska jidla znas?
  • Zase takovej fajnšmekr nejsem, hlavně aby šla poznat a byla ze všeh možných i nemožných tam. Jinak se z toho vystřelím na měsíc a Vávra si to u mě jednoznačně posere.
  • KIMCID
    šen-jang?
  • Dat Self-hate.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit