Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance vybrala víc peněz u nás než Velké Británii
10.2.2014 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
Všechno je v lidech a určitě tím nemůžeš pasovat celý národ. Všichni nekradou. Jsou i slušní lidi, o takových se ale nikde nemluví.
-
A většinou je to o tom, jak dané jídlo připravíš a s jak kvalitníma surovinama vaříš, nezlob se na mě, ale srovnávat kuchyně podle toho, jestli jsou lepší a horší se snad nedá. Jsou jiné a v každé zemi existují dobří i špatní kuchaři, kteří dokážou kuchyň podle svých dovedností interpretovat. Jinak si ale taky myslím, že sem nikdo za jídlem nejezdí.
-
Mě popravdě překvapilo jen to Rusko...
-
To si nemyslim, všude něco je ale tady je to v mentalitě lidí neuvěřitelně zakořeněné...jinde když lidi kradou tak potichu a když se to provalí tak lezou kanálama (politici na západě podají deminsi minimálně etc.) tady se nic neděje...tady je prostě vlastnost "jak něco ochcat" ctností
-
Prostě podobně hloupou reakci jsem čekal, místo blbýho plácání se radši rozhlídni
-
Bych řekl, že kopat někoho, kdo nemá prakticky žádnou moc není potřeba. Spíš by bylo potřeba nakopat voliče ... Ale myslím, že politiku řešit netřeba. Stejně nic nevyřešíme.
-
taky u nas se o hre mluvi proste nejvic a uz strasne dlouho. Kazdej kdo se aspon trosinku zajima, tak o tomhle projektu jako cech vi. S VB to bude pnekud jine
-
Zase ono je to jak kde ... I ty lepší země mají svoje mouchy.
Osobně jsem tady spokojený ... -
Ten pán na tvé fotce se musí otáčet v hrobě, když vidí jaký vliv sem zanáší Ruská fronta... Měl by vstát z mrtvých a nakopat Zemanovi p....
-
Ještě to tak *8* ... Ale když se nad tim tak zamyslím, moje poslední vysoká škola byla 80% Rusů *8* .. 13% procent obyvatel volí komouše a náš prezident líbá prd. Rusům. Tak nevim jak na to odpovědět...
-
Všude ne.. Jen na západ, na východ je to ještě horší.. Ale neměli by jsme se srovnávat s horšími, měli by jsme se srovnávat s lepšími, aby jsme se sami zlepšovali. Nejsme na tom špatně, ale máme ještě co dohánět.
-
A pak furt, že sem nemá smysl nic vozit protože jsme malý trh... Ale češi taky cálujou, když chtěj..
-
Varej nekde i hnusnejc nez u nas, ze bych to povazoval tady za vrchol gurmanskeho snu no to se rict neda. Kazdopadne neni nad to ne Vepro knedlo zelo ( nebo kachna) s pivem ...
Nemci... Nemci jsou holt takovy no vlastni. Bratwurst, schniztel a hlavne ten wurst a bratwurst ve vsech podobach.
Sportovne to de celkem taky do haje aspon v tech velkejch ( fotbal,hokej).
Pivo jeste mame coz je jedinne plus. Njn tady je lepsi se vseho zbavit a odprodat to cizincum co... aby jsme uz nemeli zadny symbol statnosti krome erbu a vlajky. Smutne ale realne. -
Pokud si vlezeš do diskuzí ve světě, tak by ses divil jak je tvůj názor podobný. Nejsme v "tom" nijak vyjmeční.
-
Žiješ v Rusku?
-
na to kolik nas je, jsme celkem dost dobri. Bohuzel lidi brzdi dnes v rozletu zakony, spatne nastaveny pravidla- vlada
-
Jeho popis vcelku sedí na národ, který si většinově zvolil za své reprezentanty "osobnosti", které teď máme ve vládě. Hezky v čele s prezidentem, který určitě nezakopává - to prý jenom selhala ochranka, proto u těch korunovačních klenotů tak vrávoral.
-
Kdyz prispela i takova drzgresle jako ja, tak to musi byt pravda
-
další oikofob, který si myslí že ČR je žumpa světa a všude za hranicema je líp. *6*
-
ano, peníze jdou na dál vývoj, tedy produkt by měl být tím pádem kvalitnější. takže je to investice do produktu. (a třeba nebudou muset ke konci zvětšovat budget, kdyby náhodou peníze nestačily). počet backerů je však v porovnání s odhadovanými prodeji stále zanedbatelný (Super Meat Boy například prodal 23k kopií první den, tedy víc, než je u KC v současnosti backerů...). a kde by těch 40 eur mělo být zaplaceno? jestli myslíš třeba na Steamu, tak ten si bere kolem 30 procent.