Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance vybrala víc peněz u nás než Velké Británii
10.2.2014 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
No přece olomoucké tvarůžky, utopence, nakládanej hermelín, smaženej sýr (i když nevim, jestli je čim se chlubit), svíčková, knedlo, vepřo, zelo, grundle, pajšl, kuba, kulajda, koprovka, ovocný knedlíky, knedlíky plněný uzenym, buchty, smaženice, bramboráky, výpečky, pečená kachna, šoulet, španělský ptáček, smaženej kapr, bramborovej salát (jo, technicky ho maj leckde, ale ten českej se od ostatních dost liší), jitrnice, jelita, prdelačka, býčí koule, uzenej jazyk a je toho ještě dost, ale už mě to nebaví. A nic to nemění na tom, že na Italy a Francouze se nechytáme.
-
Lidi jsou různý. Já bych se třeba vůbec nedivil, kdyby se začínala pomalu tvořit nějaká skupina sběratelů vychytávek z nejdažších edicí. Sbíraj se i větší kraviny
-
Já si vždycky myslel, že oikofobie je strach ze skinheadů. *1* A teď vážně, nechápu, proč toho chlapce vůbec řešíte. Prostě asi málo chodí ven a úsudek si tvoří na základě zpráv a internetovejch diskuzí. A ruku na srdce, kdybych to dělal taky tak, nejspíš smýšlim stejně.
-
sak aj bolo na case aby sa zacalo robit nieco poriadne po tych prepadakoch menom arma a tie simulatory, konecne po mafii prichadza poriadna hra
-
http://www.youtube.com/watch?v=tt67H5-i_dk
*15* -
když mohl být Morgan Freeman v Robinu Hoodovi ;)
-
černoši budou v DLC čistě pro americký trh *3*
-
Vystrč někdy pozadí z domova a porozhlédni se po světě a uvidíš, že my ještě můžeme být rádi za ten náš Kocourkov. *3*
Problémy jsou všude... někde daleko větší. -
Vzhledem k tomu, kdo za hrou stojí se bojím, aby to nebyla americká "zprozněnina" středověku. Tzn. budou se tam prohánět "rovnoprávní" černoši, kteří v Českých zemích byli maximálně módní hračka pro špičku šlechty a pro běžný lid, horší psa. A podobné prznitelské hrůznosti.
-
Velká Británie? Samý Pákistánec, Ind, Černoch. Já se ani nedivím, že nemusí být ve VB tato hra tak oblíbená jako jinde, když se řada "Britů" ani nevžije do své postavy vzhledem ke kulturním rozdílům. Ať Vávra udělá příští hru z Karibiku a nebude problém. *3*
Slovákům děkuji za velkou podporu. Až se objeví nějaká podobně zajímavá slovenská hra (třeba i jiného žánru), rád taky něco přihodím. *3* -
Podle projevu pro něj bude ta koruna znamenat tolik co pro člověka nad 18 stovka *3*
-
To jo, mohla by to nadabovat celá Ordinace v.... však víte kde *15*
-
Nové "Národní divadlo" :-)
-
Ale kam se hrabem na Other tam vybrali 16%
-
plus u severských národu jím to jaksi podvědomě připomíná vikingy( neptejte se mě proč taky bych to rád vědel) jinak. jeden skandinávec říkal Warhorse, že Skandinavci jsou mezi sebou rivalové, takže pokud by zveřejnily statistiky přimo těch zemí, tak by na tom mohli vydělat.
-
Česká kuchyně je opravdu směsicí Uherské a Německo-Rakouské kuchyně. Žádná sláva.
-
Tak Norové mají tolik peněz, že mě to ani nepřekvapuje, zvlášť v rámci Skandinávie
-
taky jsem nepřispěl, protože mě to prostě nezajímá, hrát to nebudu. Nicméně je pěkné, že fanoušci projekt podpořili.