Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Dokonce už i Miloš Zeman se nelichotivě vyjádřil o Kingdom Come. Na mítinku ve Slezských Pavlovicích na Bruntálsku k dotazu o migrační krizi zmínil Zdeňka Bakalu jako nového Viktora Koženého a označil všechny jeho zaměstnance za korupčníky bez špetky cti v těle. Jmenovitě uvedl i Daniela Vávru, jehož srovnal s "americkým hochštaplerem Peterem Molyneuxem".

Na závěr dodal, že přece jen novináři nebudou těmi největšími idioty v zemi, když je někdo natolik hloupý, aby vymyslel hru ze středověku bez draků a magie. Občané Slezských Pavlovic dávali hlasitým aplausem najevo souhlas a nejstarší obyvatelka obce v besedě po mítinku vzpomněla doupě draka, které se v lese za humny za jejích mladých let podařilo vykouřit až s pomocí přivolaného kouzelníka z města.
    • KronosDeret
      ještě před rokem bych věděl na 100% že je to satyra, dneska už je to problém odlišit od reality :)
    • Pohankou?
  • Pořád musíme myslet na to, kolik lidí to dělá. Ona totiž ta velikost svádí k tomu, to soudit jako hru za kterou stojí tisícihlavá armáda. Původně to mělo být na tři díly, dostali jsme dva za cenu jednoho a třetí díl bude očividně placené DLC. Proč ne, nemám s tím problém. Rád podpořím WH, aby se rozrostli, naplnili potenciál který mají a aby Vávra, místo řečnění u pultíků, začal dělat to, co umí nejlíp a to psát zajímavé postavy a questy v upoceném tričku Burzum *2*
    • Vlez jim jeste hloubeji do pr**e. Jo ty uz vlastne ani nevylejzas... Primerna jebka hra, dokonce bez dabingu, ale vemena jako ty se o ni budou prat do roztrhani tela
    • tak puvodne ty tri dily, ala episody, slibovali na Kickstarteru v jednom. Jen s rocnim odstupem.
      Psat questy umi kazdej druhej. Vetsinou to pada na realizaci... tady dle myho “Mr. Všechno vím” selhal.
  • co to tady třepete za kraviny? pochopim, že si lidi stěžovali po vydání Kingdom Come na bugy. V té době jsem neměl možnost hru hrát, koukal jsem jenom na YT videa, která byla pravda často (slušně řečeno) úsměvná.

Já hrál Kingdom Come až na konci dubna 2018 ve verzi 1.4.2 a postupem hraní se mi stáhla ještě nějaká 1.4.3.

Kde jsou ty Vaše bugy, které brání v dohrání hry? Kde jsou bugy, které Vás omezují v hraní?
    Co to vůbec mektáte za srač*y? to hrajete nějakou WAREZZ alpha verzi z CZTrackeru, která se tam válí od roku 2017? Za celou dobu se mi párkrát stalo, že nefungovalo po loadingu písmenko "E" pro interakci - nešly prokecnout NPC.......za těch 80 hodin hraní se to stalo asi 3x, vždy stačil nový load.

Vávrovi smekám klobouk - proti SKYRIMU je to veledílo, které mě okamžitě vtáhlo. Vlastně mě od dob Skyrimu žádná Single player hra nebavila tolik jako Vávrův Kingdom Come, takže po 7 letech
    sakra úspěch. Hrám už nedávám prakticky šanci - nic mě už ve 30 nebaví pařit, všechno za pár hodin odinstaluju a je jedno jestli je to ELEX, Zaklínač, Need for Speed nebo Pillars of Ethernity.......Kingdom Come na HDD zůstal a zůstane, trefil se mi do noty jako žádná jiná hra za poslední roky
    • horrido
      Hráno od vydání, viděl jsem jednu ženskou levitovat, dvakrát mi to spadlo, asi třikrát se mi prolnuly postavy. Odehráno pres sto hodin. Věci které údajně nešly dohrát byly opraveny než jsme k nim došel.

Takže rozhodně hra úplně nehratelná. *4*
      • Já to hrál, levitovací postavy a další podivnosti jsem tak nějak zkousával. Pak jsem došel k nějaké těží bitvě, tak jsem poprvé vypil sejvovici. Hra při ukládání spalda. Po dalším spuštění mi řekla že je save corrupted. Po dalším se naštěstí naloadovala do nějaké asi 7 hodin staré pozice. (to pospávání mezitím asi neukládalo). Tak jsem to vypnul. To jsem fakt neměl nervy celé opakovat. Hlavně že ten save systém je tam prý kvůli tomu "aby hráč neměnil volby" :-D Já je měnit nechci, ale tak mi je namžte :-D Někdo měl Vávrovi vysvětlit, že když hráčům dát permanentní volby, tak je musí permanentně ukládat :-D
    • "nic mě už ve 30 nebaví pařit"
      Tak to bude asi Tvůj osobní problém, ne problém herního průmyslu. Nebo pokud jsi chtěl ohromit, že Ti je "už" 30, tak věz, že tu jsou daleko starší...
      • 2 Elim

proč problém? je to vcelku standardní jev. Když si byl malej, taky tě bavilo hrát si s legem, teď už si s nim hrát nebudeš. Tím, že mi je 30 jsem určitě nechtěl nikoho ohromit (představ si, že ve 30 nastává pomalu chvíle, kdy bys byl rád, že ti je zase 25) Naopak velký problém má ten, který hraje stejně freneticky ve 12 letech, jako ve 40 letech. Pro 40 letého pařana/herního nerda, kterej žije z kapesnýho od mámi už jeho okolí nemá pražádné pochopení. Záliby se s přibívajícími léty mění, co je na tom k nepochopení?

Další věc je, že máš v dospělosti daleko kritičtější pohled - většinou si to všechno viděl a hrál v minulosti nesčetněkrát jen v bleděmodrém, takže tě pár pixelů na víc do židle neposadí.
        2 Ratatata
        ok, taky názor - a co bys teda doporučil? nezávislou kickstarovou, alternativní hru v pixelartu?
        děkuji nechci, na to jsem měl čas v 90. letech. Nebo zde tak oblíbenou japonskou tvorbu?
        to mi nesedlo ani jako malýmu......od začátku 90. let jsem hrál stovky her, mám tak právo subjektivně určit, co je a co není dobré - KIngdom Come je velmi dobrý, jedno z nejlepších first person RPG,
        které jsem měl možnost hrát......neboj, začal jsem Arenou, Might&Magicem, Lordem Britishem....
      • Jack1947
        Hrají více a lépe než nějakej třicetiletej kterej by rád byl dědkem ale nějak se mu to moc nedaří.
        • Jacku......ach jo.....já ti dávám roky z principu "plusy", protože tě tady na fóru beru jako svěží vítr, ale někdy je to s tebou fakt těžký.

To že hraješ více je deviza? tím se chlubíš? hele.....paření na počítači není dvakrát záslužná věc, slouží k zahnání nudy....... pardon k rozvíjení reflexů a celkového povědomí ;) vytahuj se, až se budeš naplno věnovat nějakému sportu, nebo jinému koníčku (a je vlastně jedno jakému) hraní je strašně málo.....kvrdlat myší umí i 3 letej Laco Demeter.

Jak si přišel na to, že hraješ lépe? mám to chápat tak, že si hraní užíváš lépe než já, protože nemáš pud sebezáchovy a sedíš u toho klidně 12 hodin denně? no.....v tom případě hraješ lépe :-) Já na to bohužel nemám čas a bohudík ve valné většině titulů ani chuť. Kingdom Come mi chutnal moc
    • Jack1947
      Dávám ti - protože si napsal jen subjektivní pohled a to že "Když to jede mě tak to kurvaaa pojede snad všem bez chyby ne?" ne nepojede je to hooodně náhodné. Takže to že si urazil skoro všechny z tebe jen udělalo ignorantního blbce a nic víc, navíc i ty tam najdeš nějakou tu chybu malou ale najdeš to je je prostě fakt. Tak si sedni nebo dřepni a přemejšlej co za blábol si vypotil.
      • Všechny projevy řeči, tedy i psaní jsou prý řízeny mozkem, můžeš mi vysvětlit, kde udělali tví rodiče chybu?
    • Po 7 letech vývoje, veledilo a uspech? Tady clovek zazije vic curiny nez u politických dikuzi. Na to se napijem, nazdravi Vy suldi. *3* *3* *12*
      • Pepíčku, prosim tě.....co to zase slintáš? to máš problém porozumět i psanýmu textu? píšu o tom, že Kingdom Come byla po Skyrimu první Single player hra, která mě skutečně bavila.

Dám ti malou nápovědu - Skyrim vyšel v roce 2011, dnes se píše rok 2018 - to je těch 7 let, o kterejch píšu. Jestli ti Kingdom Come nevoní, můžeš sáhnout po východní produkci.....co sem tak zatím měl možnost číst haty, tak to většinou bylo od ****sexuálů, kteří měli místo avatara obrázek nějakýho zesranýho manga píkačů a bábolili něco o tom, že japonská produkce is da best inda haus ..
        • Skyrim je srajda a KCD ještě větší,stačí ti málo
    • Ikdyž stebou souhlasím co se PC verze týče, tak je potřeba uznat že na konzolích ta hra rozhodně není v nejlepší kondici, což pak nahrává i ignorantům s PC, kteří jen papouškují co si přečtou jinde
      • na čem? *1*
      • kazdej sveho stesti strujce, pokud nekdo pouziva bazmeg typu konzole, nemuze cekat zazraky
  • Odulin
    Super zpráva. Teď si to s bratrem pomalu užíváme a zrovna včera jsme říkali, že by to chtělo nějaký DLC, aby to vydrželo déle....bezva.
  • Vávra chtěl udělat drama, vytvořil celkem fajn komedii
    https://youtu.be/1WSAU2ns_VM?t=129
    • 4:31 rulez : DDDD, bože to je .....
    • https://www.youtube.com/watch?v=lMx3XPHg6Nw a tady skyrim ... hru jsem koupil v den vydani a do dnes tam jsou bugy a taky se nepos...
    • 22.2.
    • a taky solidní horor
      https://youtu.be/1WSAU2ns_VM?t=371
      ten vávra je prostě genius
  • A už je ta hra aspoň opravená? Dokud to nebude opravené tak se mi to nechce ani stahovat z warezu natož za to platit!
    • Tos´ jim to natřel. Určitě jsou teď ve Warhorse zdrcení, že je nějaký švejk nechce okrást.
    • Včera jsem si koupil speciální edici, párádní to je, mají tam být navíc nějaké poklady a zbroj.
      • Jack1947
        No ale ty si musíš v truhle vylockipckovat :D
  • Už ste opravili bugy? Ne? Tak sorry jako *1*
  • Super, puvodne jsem chtel kupovat ted, az hra bude aspon trochu opravena, ale takto si pockam, az vyjdou vsechny DLC a koupim to cele dohromady.
    • Bojím se, že to pro tebe nic nemění. Tempem jakým to opravují je velká šanci, že v době kdy vyjdou všechna DLC, tak hra nebude stále opravená.
  • jasne, vsechno co je pred int main() funguje a vsechno po main-u. to mezitim nic moc .)
    • jasne, meli to delat v Lisp
  • Tak to je jedno, předpokládám, že člověk co to zafinancoval, tak to dostane zdarma...
    • jen to posledni DLC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit