Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come dostane celkem čtyři placená DLC, ženská hrdinka bude až příští rok
23.5.2018 | Adam Homola
131 příspěvků
-
Už se můžu smát? To mě podrž, jeden brouk pytlík s vousama správně na twitteru podkouří chřadnoucímu mužskému egu, naláká fanoušky na super středověk bez magie (vole) a vono pak jako vlastně v realitě to moc jakože nefunguje, protože sme si toho jako navymejšleli moc najednou a hra se topí pod vlastníma mechanikama a už to nejde spravit. Gratuluju Dane udělals horší Skyrim. A teď se za odměnu můžeš pokusit zničit ten zbytek dobrýho jmnéna co sis udělal mafií, jejím 4. dílem.
-
-
Nebuď zlý, kingdomcome je super! Mám nahráno 76 hodin a zatím jsem teprve v klášteře. Dal jsem si teď chvíli pauzu a rozehrál Skyrim (!). Proč? Protože Skyrim je taky super. Je to jediný sandboxový zážitek ve skutečně otevřeném světě, co jsem kdy zažil. A má atmosféru. Ale Vávra mi svou hrou KCD splnil dávný sen vžít se do hry a zažít pořádný středověk. Až si teď užiju volnosti ve Skyrimu, vracím se k splnění mé mnišské povinnosti v Sázavě!
-
hra je v pohodě. spíš jestli není největší problém CryEngine.
-
-
Podle mě je dost velký problém, z různých rozhovorů jsem pochytil, že jim přišlo, že to není engine stavěný na velké open world světy a spoustu věcí si tam museli udělat sami, aby to vůbec fungovalo. A v podstatě jediný důvod, proč se rozhodli CryEngine použít, je super vegetace.
-
Vzhledem k tomu, že Crysis 2 a 3 běžel i na konzolovém hw bez problémů, bych neřekl.
-
-
I Crysis 1 ale trvalo to rok nebo 2 než to optimilizovali.
-
-
Nezkusenost, malo penez, ...
-
-
Horší možná ? ale větší každopádně a hlavně realnější at už realiema nebo kombatem ( i když tam se dá dost polemizovat)
-
-
jediný vážnější bug na co jsem narazil byl vrah v klášterní zahradě, ale i ten šel vyřešit, jen jsem si pro něj musel dojít do hospody
-
A updaty v nedohlednu *9*
-
-
Na co? hra funguje
-
-
Obtěžovat se s krmivem pro mrtvého koně mi přijde trochu zbytečný
-
-
obtěžovat se s tebou je zbytečný a stejně si rýpnu :)
-
-
Modding support nemá upřesněný rok vydání, může to být za 3 měsíce nebo za 12
-
Kdyby se radši zaměřili především na řešení bugů a optimalizace na všechny platformy... *7*
-
-
A kdo říká, že se na to nezaměřují? Jenže vývojářský tým je podstatně širší než jen techničtí programátoři. A ti statní potřebují mít během té doby co dělat. Všichni grafici, zvukaři, designeři atd. mohou zatím připravovat podklady pro rozšíření, aniž by to nějak výrazně omezovalo opravování základní hry.
-
? Proč by to dělali, mají vyděláno, teď chtějí víc, nebyl bys jiný na jejich místě...
-
-
To třeba nebyl, to máš pravdu.
Jelikož ta hra jede tak, jak jede, tak stopro říkám, že další prachy jim už nedám, pokud jejich další produkty budou v takovémto stavu, v jakém byl KCD vydán a stále víceméně je.
Věř, že tohle je po dlouhé době hra, na kterou jsem se těšil a u které si stěžuji na technický stav kdekoliv, kde mohu. -
-
samozřejmě, to je logické, ta hra si další podporu nezaslouží, ale oni se chovají naprosto racionálně a snaží se podojit, co se dá.
-
A vy se divíte? Warhorse vlastní Zdeněk Bakala... to není zrovna typický příklad "čestného" podnikatele.
Do dneška probíhá jeho vyšetřování za porušení různých smluv a nekalých finančních praktik, které vedly ke krachu OKD. -
-
Spíš bych řekl, že za tím stojí Zeman.
-
-
Zapomněl jsi na Putina *14*
Hru jsem koupil a hrál a je skvělá. Nevím co řešíte s bugama pořád takhle velká hra a vy furt brečíte jak malý děcka, aby jste si dokázali že máte nějaký názor. *15* Když jste takový experti tak si udělejte vlastní hru *1* .Pár bugu jsem zažil, jeden co znemožnil hrát dále, ale po dvou dnech opraveno. Za mě spokojenost.
-
-
věř tomu, že tohle je jen rozhodnutí okolo týmu KC:D, pochybuji, že Bakala vůbec ví, co jsou DLC.
-
-
-
-
-
KCD, prvá hra kde si musíte kupit DLC, aby stě splnili hlavny quest, možno. Možno budete muset počkat na dvojku.
-
-
Nemate pravdu. Uz drive Vavra zminil, ze otevreny konec je jen priprava na pokracovani. DLC pridaji do hry jen kratsi mise za ostatni postavy (Ptacek, Tereza).
-
-
link by nebyl?
-
-
Rozhovor s Vavrou v casopisu.
-
-
V Levelu kterém to jako fakt? zajímavé čtu každý rozhovor a tohle jsem asi zapoměl.
-
-
-
-
tak to nechod do kina na Lord of the rings, avengers a dalsi filmy... :D
-
-
Tak tam je zazitek mnohonasobne vetsi, epictejsi a rozestup mezi uvedenim jednotlivych dilu je max 2 roky...
-
-
Ale vzdyt Vavra a jeho firma tisickrat rikali, ze ta jejich hra neni urcena pro nenarocny mainstream, ktery si uchcava do gati z lacinych blockbusteru atp. Takze si chod do kina na co chces a nekritizuj neco, co evidnentne neni urceno pro tebe, na co nemas vlohy.
-
-
-
a největší fail je, že vlastně vůbec nebojujete proti Kumánům, ale lapkům :D Sem tam narazíte na turka ve křoví...přitom hlavní tahák je boj proti nim
edit: ale je to pecka a užil jsem si hru anyway -
-
Kumáni/lapci a není to běžnému hráči jedno ? Jsou to Madaři a to je to hlavní *4*
-
-
***** like Užívateľovi Ján Slota sa to páči :)
-
-
To jsem poctěn, ale nemusel si sdělovat všem svoje jméno a příjmení.
-
-
Jo ahá vy byste potřebovali více politiků co říkají to co si myslí ? Tos měl říct rovnou *2*
-
To neries. My vieme...
https://www.youtube.com/watch?v=J1gQx97FEL0
*1*
-
-
-
-
-
KCD jsem (zatim) nehral, proto se tazi zcela vazne - proc je nutne koupit DLC, aby se dal dokoncit hlavni quest? To v zakladni verzi konci cliffhangerem a pokracovani a jeho rozuzleni ma byt az v DLC, ci jak? Tedy predpokladam, ze tim bylo skutecne mineno dokonceni ukolu a ne splneni ve smyslu, ze je tam nejaky zasadni bug, ktery zabranuje jeho dokonceni. ;)
-
-
Žádný vyloženě cliffhanger to není, prostě se to nějak uzavřelo (podle mne ne moc dobře), jiné věci z ůstaly a "pokračování příště". O DLC pochybuju, spíš druhý díl, možná i třetí.
-
Konec to má. A to ten, že najdeš znovu otce a sám sebe. Pomsta je vedlejší.
-
Noo dovyprávění cliffhanger má spoustu jinejch her...
-
-
hlavní quest který v základní hře nejde dokončit zas tak moc her nemá a vždycky se na to nadávalo, jinak se mi ta hra i líbila, ale konec opravdu podělali
-
-
co to plácáš za kraviny...
jinak samozřejmě pokračování hlavního příběhu bude ve druhém díle a ne v DLC -
-
Tak bylo by to hloupé když by si to schoávali až na druhej díl kterej bude kdy ? někdy nejdříve 2027 ? :D
Nicméně to neznamená že DLC se nesmyslně budou odehrávat před koncem ostatně jako u jinejch her. -
tím bych si nebyl tak jistý. když jedeš s Ptáčkem k tomu poslednímu místu, tak Jindra říká něco jako "škoda že nám utekl" a Ptáček odpoví "však se s ním zase brzy setkáme, možná ještě dřív, než si myslíš" to je podle mě tease na DLC
-
-
Jak nejde je to normální otevřenej konec ? to že ty to bereš jako neukončenej quest to je tvoje chyba a můžeš bejt rád že DLC to dokončí
*3* -
-
Aha to jsem neveděl divné nicméně dle autorů to ukončené asi bude, stejně jako byla Mafia2
-
nene, máš ho poŕád napsanej jako nedokončenej i v quest logu
-
-
-
-
přesně tak jak píšeš, cliffhanger a čekání na DLC
-
-
Tak to je skutecne ponekud podpasovka. Diky za odpoved.
-
-
-
Jako v kině. *8*
-
-
V kone ten odstup neni 7 let, vime?
-
-
-
kdybych v práci psal takovýhle programy - tak su dnes nezaměstananý : DDD
-
-
jakože CryEngine? To bys asi nebyl *3*
-
-
to pověz bývalým zaměstnancům CryTeku...
-
-
-
Hra je silene zabugovana a nehratelna. Ne nadarmo dostava hodnoceni kolem 4-5 z 10
-
-
mi trvalo dohrani cca 100 hodin PC verze a behem te doby se mi stalo asi 2x ze jsem vlastni hlouposti najel konem nekam, kde se zasekl a neslo s nim dal jet a potom tam byla jedna chybka ve vedlejsim questu s ptaky a druha chybka u hlavniho questu, kdy mi hra nedovolila dal pnit hlavni quest. To jsem vyresil behem dvou minut googlenim na internetu a bylo po problemu. Jinak jsem ve hre nemel zadne zasadni bugy, ktere by ubiraly na hratelnosti.
Vavra ma urcitou povest a tak spousta lidi ma potrebu resit kazdicky detail a delat z toho konec sveta. A u jinych her ignorovali a tolerovali mnohem vetsi nedostatky.
KDC jiste nejake nedostatky co se hratelnosti ma, podle me tou zasadni je lepsi nevyuziti toho bojoveho systemu, kdy od tretiny hry jsou souboje jeden na jednoho relativne nuda a souboje 1vs5 jsou zase docela otrava, protoze clovek musi kilometry ustupovat a ten boj vypada hrozne. Stejne tak je prakticky nemozne bojovat na koni, chybi nejaka arena na souboje, stejne jako je mozne soutezit ve strelbe z luku, ale i tady by si to zaslouzilo v pozdejsi fazi hry nejake vetsi vyzvy atd. Taky me osobne mrzelo, ze kdyz clovek splnil quest s nejakou hodne blizkou osobou, treba Terezou, nebo s tim knezem, co si da rad do frnaku, ze se jejich dalsi pripadna komunikace smrskne na nekolik malo do nekonecna se opakujicich slov. Tady mohla byt interakce opet mnohem intenzivnejsi a meli si na tom dat vice zalezet, aby to pusobilo realneji a prirozeneji. Tohle by se melo psat a premyslet o tom a ne kritizovat nejake nepodstatne bugy, ktere se zkratka v tak obrovskem a otevrenem svete najdou vzdy.
Nastesti spoustu hernich nedostatku resi moderi a od prvniho dne si clovek mohl upravit hru k obrazu svemu, aby si to uzil co nejvice a ja jsem si tech 100 hodin opravdu uzil a jeste nikdy v zadne hre se mi nevybavily v lese pocity jako bych v tom lese skutecne byl, jako v KDC. Byt les jeste trochu vice pomazleny a na strome sem tam veverka a i nejaky ten poletujici ptak(ikdyz v lese i v realu videt ptaka neni jen tak), bylo by to dokonale. Hodnoceni 7 je podle me moc prisne, hra si minimalne tu osmicku zaslouzi.
-
-
DLC s podpisy na plakáty, papírovým manuálem, DVD s dokumentem o natáčení atd. budou taky?
PS: I captcha je z toho zmatena: https://i.nahraj.to/f/21qW.png -
-
jen pro předplatitele
-
-
Ne, výše zmíněné odměny nebudou.
-
-