Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na patche se vykašlali..bugy jsou stále, optimalizace mizerné... Tomu říkám přístup. Masové bitvy zcela trapné ve 28 fps i na silném hw...

Hlavně že bude hromada DLC...a přitom je hra dost nevyvážená. Ani blbe kopí nejde nosit
    • 28fps bohatě stačí, víc nepoznáš
      • Já furt nechápu tyhle názory, že 30 FPS stačí a víc nepoznáš. Já teda rozdíl mezi 30 a 60fps poznám hned a hraní je prostě úplně někde jinde. Pro mě bylo všechny nad 60 zbytečný, ale 30?
      • pozná při dropu a to hodně. Pokud nemá sync s monitorem, tak tam bude mít tearing jak prase...
        • Ja vím, jen troluju.
          • aha *1*
    • Hlavně, že tam zbytečně tuna hadrů a
      • a pořád nejde snist hovvno
  • A nekritizoval on nahodou Vavra vsechny kolem prave za to, ze dodavaj neuplny hry ... a pak za jejich dodelani chtej dalsi prachy za DLC? Ale jo, jinak si muzete jeste gratulovat, za svy prachy ste dostali sice nefunkcni smejd, ale ti co prihodili na SC nedostanou nikdy nic.
    • nefunkční neni, hra jde v pohodě dohrát, zažil jsem horší
      • To je přístup. Ospravedlňovat stav hry tím, že jsem zažil horší. Radost za něco takového platit.
        • Spíš má dostatek rozumu na to aby dokázal vidět věci v kontextu. To že odladěnost většiny her rok od roku klesá je bohužel současný standart a předhazovat to jako jediný argument abych měl hůl kterou budu psa být zrovna u prvotiny českého studia není zrovna fér. Ale pokud ti to udělá dobře na srdíčku, KDC je sh!t.
        • Stav hry je v pohodě, netřeba nic ospravedlňovat, být tebou bych se zamyslel spíš nad tvým vlastním toxickým přístupem *3*

10/10 Skyrim, to byla zabugovaná hra!
          • Skyrim měl svoje bugy. Ale ne gamebreaking. Rozhodně se mi v něm třeba nestalo, že bych přišel o šest hodin hraní jen kvůli nefunkčnímu save systému jako v KC:D. Postavy neběhaly běžně přes střechy a nemizely jim hlavy. Hlavní dějové linky šli dohrát do konce (mám pocit, že byl problém jen s jedním vedlejšákem?). Ty bugy byly spíš maličkosti a vyskytovali se výjimečně (ve hře to bylo prostě s jinou kadencí než v youtube sestřihu). Ale hra se dala hrát úplně v pohodě. A pokud se ti jednou za čtyřicet hodin nějaký protivník sekl ve dveřích, tak to člověk zkousnul. U KC:D se člověk něčemu diví každou chvíli.
            • Mozek: Tak jako sérii TES mám rád. Takže nevím kdy přesně jsem to pustil, ale troufnu si říct, že v den vydání. Jinak fakt nevím proč bych neměl srovnávat dvě hry, které se prodávají za stejnou cenu? Pokud chtějí abych k tomu přistupoval jako k indie hře s omezeným rozpočtem, klidně ať to vydají za patnáct babek a já to určitě s AAA produkcí obřích studií srovnávat nebudu. Sami Warhose přišli na trh s tím, že jejich hra má stejnou hodnotu jako GTA V, God of War, Witcher 3, Skyrim a další a další velké hry za padesát až šedesát eur.
            • Zajímalo by mě jestli si hrál Skyrim po vydání. Protože to tak růžovoučké jak tu zmiňuješ rozhodně nebylo ..

A hlavně si proboha srovnejte rozpočet a velikost studia Skyrimu a KDC: Nemluvě otom, že Skyrim beží na systému vyladěným z předchozích her podobného ražení. KDC to baslili na často problematickém cry enginu, když už chcete takle hloupě brblat a srovnávat, tak aspoň počkejte co udělají dál..
            • to jsi asi byl jeden z těch šťastných vyvolených, u mě Skyrim nešel dohrát, protože se zasekla postava z main questu
            • Přesně, navíc ty glitche, které občas vyprodukuje engine/script se dají překousnout, ovšem nedokončitelná hlavní dějová linie je zkrátka pr*ser.
          • Ano, Skyrim byl zabugovaná hra, jenže spousta věcí tam šla opravit přes konzoli, když už byl člověk fakt v koncích. Kupoval jsem v den vydání a za celou dobu hraní jsem narazil pouze na jednu zásadní, kdy mi nešel dokončit jeden z hlavních questů (Diplomatic Immunity - Thalmorská ambasáda) a konzolí jsem se přes to dostal.

KC jsem hrál někdy v době patche 1.2 (nečekal jsem na vydání, zprvu mě ta hra moc nezajímala), to nešlo dohrát vůbec, s patchem 1.3 jsem se sice posunul, ale nakonec jsem to musel rozehrát znova, problémy s Caponem, s Bernardem, Ginger in A Pickle, Gallows Brothers a takhle bych ve výčtu questů mohl pokračovat.
            Hra to ale byla skvělá, bohužel jen když to zrovna fungovalo...
  • Hra je zabugovana jak prase a optimalizace je k placi. Tesil sem se na to, koupil sem na steamu v den vydani, a po 30 minutach sem to vratil. Je to smutny, ale dokud neopravijou hru, na naky DLccka jim z vysoka kalim. *11* *11*
    • Největši problémy mají konzolové verze, na PC jsem po 40hodinách narazil na 2 bugy, takže než začneš psát srance, zjisti si fakta. Dík
    • Všiml sis, že mezitím vyšlo několik updatů, které řešily zejména bugy?
      • Bohužel to stále neodstali do normální podoby. S trochou trpělivoti je to jakože hratelné. Ale fakt se to nedá považovat za hotovou hru.
        • to víš že dá ty jeden brepto *4*
      • Něco vyřešily, něco rozesraly.
      • Ale podle mnoha recenzi je jich tam porad dost...
  • sankuri
    Uz i ten No Man's Sky splnil od vydani vic slibu Vavrahoes.
  • 3 měsíce od vydání a po hre už ani pes nešťekne ...
    • jn, protoze to je mmo.
    • Jo, něco jako The Last Guardian, kterej dělali 10 let. To byl smutný případ...
  • Místo DLC by hlavně mohli prvně dodělat základní hru a dostat ji z alfy aspoň do bety. Pokusil jsem se tomu dát šanci po posledním patchi v bláhové naději, že aspoň základy budou fungovat. NPC si stále chodí po střechách, dialogy nedávají smysl pokud si dovolím v nelineárním RPG dělat něco jiného než jít za šipkou (Buď dialogy říkají že jsem udělal něco co jsem ještě neudělal, nebo tvrdí že mám udělat něco, co jsem udělal). Sem tam to spadne, apod. Prostě radost hrát.
  • No, sice víme, že chytají placená a neplacená DLC, ale jinak jsme se o nich moc nedozvěděli. Kromě toho, co je celkem jasné u Hardcore modu nebo turnaje.

BTW Malé srovnání KCD s Elder Scrolls
    https://www.youtube.com/watch?v=_AyWnx-a9TM
    • Jack1947
      Tak budou ty DLC asi příběhové ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit