Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veny
    Kupříkladu se do soubojového systému podařilo zakomponovat tyčové zbraně. - Budou tam Jaffové? :D
    • Něco parafráze z Wiki:
      Dřevcová zbraň (též tyčová zbraň) je obvykle železná zbraň nasazená na dlouhé tyči (dřevci, ratišti, toporu) používaná jak pěšáky, tak zejména v bodných variantách i jízdou. Délka ratiště bývá nejčastěji 1,5-2,5m.
      Porovnání s krátkými chladnými zbraněmi srovnatelného typu: Výhody: Delší dosah do dálky (pěchota) i výšky (pěchota vs.jízda), výrazně drtivější úder, lepší možnost krytí samotnou zbraní, možnost vést útok z více řad formace. Nevýhody: Pomalejší, hůře ovladatelná. Tyto nevýhody částečně kompenzuje obouruční držení, to však vylučuje nošení štítu. Méně vhodná pro kontaktní boj (tělo na tělo).
      Dřevcových zbraní je mnoho typů, mezi nimiž často nejsou ostré hranice.
      Příklad: halapartna, kopí, sudlice, naginata, sudlice.
      • ve výčtu zbraní si zapomněl na sudlici
  • Úžasné. Pokud vše vyjde, tak to bude opravdu skvělá hra. Moc se těším a držím palce s dokončením.
  • Mart9
    Hrozně se těšim. Tohle video ve mně zase probudilo to nadšení, které jsem měl v období po Kickstarteru.

Ale jestliže si teprve budou vydávat interní betu u tak velké hry, vydání bych čekal nejdřív za rok.
  • Jo, těším se. A děkuji Vávrovi, že naši malou zemičku, tak pěkně zpropaguje. Jo a můžeme poděkovat Bakalovi, že pár těch ulitých milionů použil správně. *15* *15*
    • Jestli my jsme malá zemička, tak co je Švýcarsko. ČR je středně velká země, ani velká ani malá.
  • Zrzzek
    Opravdu moc tomu přeju úspěch... Ať to vydělá dost na pokračování, kde by doplnili to, co do sem dát nestihli...
  • kubi-wan
    A já tomu furt dost věřim!
  • Příběh:

Hrajeme za syna kováře kteří neumí nic ukovat ani vyrobit (crafting ve hře nebude)
    *15*
    • Děláš stejnou práci jako otec?
      • Jj v 15. století sis mohl vybírat. Přemýšlej. *15*
        • Pokud tvého otce zabili a ty ses vydal na cestu pomsty, tak sis jistě vybrat mohl.
          • Když ti ve středověku zabili fotra, tak se vydal tak maximálně na cestu do kostela, s polovinou úspor v kapse, abys zaplatil farářovi za poslední pomazání. *1* A to jenom v neděli, protože ve všední den by tuto tvou cestu odměnil místní dráb bičem.
            • Řemeslníci nebyli nevolníci.
    • *15*
  • Super, hrozně se těším!
  • to jsem si rikal celou dobu o tech blbinkach jako vareni bylinek a kovani, ze to bude more prace a pak pri hrani spis otrava

maximalne bych si to dokazal predstavit prvne, takovy animovany uceni naky dovednosti, ale podstupovat to pokazdy pri priprave, tak me asi jebne *5*
    • Paulcz
      Ale je dost lidí, který to baví. Například krafti v různých MMO, ještě pamatuju na Ultimu kde byli hráči co strávili 90% herní doby v dole a u kovadliny, ve zbytku času obchodovali. A pak tu jsou holky, který hrajou Skyrim tak, že tam sbíraj světlušky. Aneb každý si ve hře najde to své, proč ne :)
      • To je samozřejmě pravda, ale to je minoritní část hráčů a ta jim nic ve výsledku nezaplatí.
  • Co je to v téhle diskuzi za lidi? Udělalo se mi z nich nevolno.
    • sem Generalnim adminem pctuning.cz , delam 15 v IT oblasti a sem členem TOP09 *16*
      Vsechno piseme k teme ! Jen spekulujeme nad narocnosti Kingdom Come *3* tak jeste jednou a k veci panove : hra ma podporovat ATi AMD color boost /12bit/ , takze idealni grafarna se jevy alespon : AMD Radeon HD 6450, takt jádra 625 Mhz, 1024 MB pamětí DDR3 s frekvencí 1334 MHz , po taktovani na 650-660Mhz a 1366 MhZ idealni na FHD rozliseni ,na 4 K bych volil AMD Radeon R7 240 ta uz ma dokonce 2GB DDR3 paměti na frekvenci 1800MHz
      coš je masakr ! *5*
      Ale jak psal muj pritel zombux , v te hre citim Rusaky *11*
      Ja bych tam implementoval jak naznacil Hladis , nejakou tu USA tematiku
      jinak ta hra bude pecka a tesime se v nasi male centrale TOP09
      Ja, Karel a Jura Moravčik z Brna

čus
      • Nazdar šefe *14*

uplne s tebou souhlasim, kdyz si teďka nekto požidi Radeon R7 240 ma vystarano minimalne na 5 let
        Muj tata mi slibil pod stromeček na pristi rok : XFX Radeon RX 460 2GB Single Fan *16*
        Laďa ve škole rikal ze mi to vubec neveri , ale tak vys Wildiku jaky sou to chalani v Ostrave *13*
        Pak šefe zaloz nejakej topic o ATi/AMD color boost a Kingdom Come hre
        Mnej se *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit