Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come se blíží do finální fáze vývoje - psího společníka a kovářskou minihru museli tvůrci vyškrtnout
8.12.2016 | Aleš Smutný
197 příspěvků
-
Já se tak těšim, až ve virtuálnim středověku ráno vstanu, pohraju si s dětma, vyvenčim psa a ukovám pár dýk *1*
-
-
nebud vulafni ! My v TOP09 nestrpime takove chovani !
-
-
a čo znamená vulafni ? To je po anglicky vulgárny ? *1*
-
omg. to vieme, veď aj tak to fórum na pctuning.cz vyzerá , propaguješ tam skrachovanú TOP09 a Obamu ,
a kto ma iný názor tak karta *11*
a na Kingdom Come ti vadí čo , že tam nesú bilboardy Clintonovej ?
Veď ty na Kingdom Come nemáš PC . looser -
-
Pŕeinstaluj to
-
-
-
*1* tak to sedlo.
-
-
Už se na to těším. Jen doufám, že to vydají alespoň trochu v technickém pořádku. *3*
-
On nějaký masochista hraje na Linuxu a macu?
-
-
nejvetsi frajeri rozjedou linux na macu a emulujou win95 kde v dosovym řádku ověřují správnost teorie relativity v extrémních situacích jako např vznik vesmíru t=+0,00000000000000000000000000000001
-
Taky by se to dalo otočit… On nějaký masochista má Win na něco jiného, než jsou hry?
-
-
Bude ve hře funkční a realisticky zpracovaná středověká kadibouda? Urputně prosím o odpověď. Tento herní prvek je pro mě naprosto zásadní a bez něj se nedokážu plně vnořit do dobových reálií. Díky za odpověď! Ale teď mě prosím omluvte, už to na mě jde...
-
-
Kovářská minihra nebude, ale prý bude minihra na záchodě v tlačení ho*en.
-
-
jj a prej když večer pudeš do hospody, dáš si deset středověkejch, tlačenku a kachnu s osmi tak druhej den ráno se ta minihra v kadiboudě změní na quick time event.
-
-
styl: press Q to pull down the pants (0,5 sec cooldown), press S to sit fast (0.5s cooldown)... too late, new quest: nearest river is 2km to the south, use your sneak skills to get there unnoticed!
-
-
-
Túto závažnú vážnu vec som sa pýtal i ja priamo, od vývojárov, spomínali že áno , ale overiť to ešte neviem, inač top komentár, ktorý ma potešil, dokonca sa mi páčil tak, že na konci príspevku, z tej poslednej vety som sa skoro posr--l od smiechu. Je dobre že niekomu záleží, i na latrínach či záchodoch, však pokojný záchod, je predsa to najbezpečnejšie a najlepšie, miesto v interiéry, ktoré používame často, a tak opomíjane, v niektorých prípadoch. NO nič, nefilozofujme, hlavne nech hra vide, tak ako má, no a ja, idem zatiaľ vybaľovať hajzlaky a sracaky. Všetko dobre všetkým .
-
-
Latrinova valka
-
-
Na fb Warhorse se na to někdo ptal a prý to bude....
-
-
To je nádhera, ta česká krajinka, domečky, kostely, louky, pole, lesy, potůčky, vesnice, hrady, já tyhle středo evropský rpg jako KC, Witcher nebo Gothic zkrátka žeru, kam se hrabou nějaký Final Fantasy a Mass Effecty, pff *1*
-
-
Co do toho se*es Mass Effect? Nesahej mi na mou srdcovku
-
-
mluvím čisté o estetice prostředí, neříkej, že se ti ty české louky a lesy nelíbí víc než sterilní chladný scifi vemir?
-
-
Pro někoho může být stereotypní nudné louky *15*
-
-
A tvoje narážka na českou krajinu a Čechy je poměrně hloupá, protože kromě velkých geomorfologických celků jako jsou Alpy, Karpaty apod., je krajina v jiných zemích Evropy často naprosto monotónní viz. Polsko, Maďarsko, Ukrajina, Nizozemsko, státy u Baltu, v Británii moc dramatičnosti taky nepohledáš a nikdo v těchto zemích netrpí takovým komplexem méněcennosti jako lidé u nás.
Takže moje otázka zní, kdo je tady ten jouda? -
Potom nechápu, co děláš v téhle diskusi, tahle hra je pro lidi, kteří mají rádi klasickej středověk ve střední Evropě a k tomu (logicky) patří i odpovídající krajina. Fantasy her, kde je prostředí smyšlené, je nadbytek. Takže nám, s dovolením, nech aspoň jednu, která je jiná a běž si zahrát něco, co je pro člověka tvýho typu. Děkuju.
-
Ve hrách se tak často neobjevují...
-
-
Sry ale české krajinky a louky jsou naprosto nudné a sterilní, jen nějaký český jouda to může adorovat. Hry by měly trošku popouštět uzdu fantazii, proto je taky hrajeme, ne? Chci se odpoutat aspoň někde od reality, samozřejmě to nesmí být přeplácané jako DA:I, ale Zaklínač je sterilně nudný a tohle vypadá nějak podobně. Louky s pampeliškami máme za domem. Chci vidět neviděně, chci vidět monumentální architekturu, chci vidět obrovské sochy, chci vidět opravdu fantasy. Pokud je to servírované s citem, tak chci vidět niveděné. Znovu to zopakuji. Chci vidět neviděné. Od toho jsou hry doprdele. Jdětě s loukami do hajzlu.
-
navíc jsem psal sterilní ne stereotypní, pán je suvenýr
-
A vůbec se tomu nedivím...
-
-
-
-
-
jenom blbci se omezují
-
-
tak se neomezuj *4*
-
-
Já se neomezuji, hraji většinu RPG, jak západních, tak i nezápadních, ale stejně možná by sis aspoň mohl zahrát nové FFXV, ať vidíš, jak se dělá zábavný a funkční combat a animace, které připomínání lidské pohyby. To u namrdaného kačera Geralta neuvidíš a o KC škoda mluvit, tam jsou animace z roku 123.
-
-
Animace, které připomínají lidské pohyby? To myslíš tuhle zoufalost? https://www.youtube.com/watch?v=gje2nTPERAs *1* Ach jaj, jak daleko dokáže zajít fanboy...
-
-
Digital Foundry: Best animation! Anonym na Games = fuck off
-
To teda, dokud jen chodili tak to ještě šlo, to jsem si jen říkal fuj to je ale hnusná textura, fuj to jsou ale hnusný hory, fuj to je ale nesympatická parta, no ale jak začal boj, to už jsem se fakt musel smát *1*
-
-
vtipné je, že většina ohlasů na nové FF zmiňuje právě naprosto zprasený combat system, absenci jakékoliv pro FF typické taktiky při soubojích, ,boje smrskávající se na mačkání dvou tlačítek na gamepadu a celkové poplivání všeho, co dělalo předchozí dily FF a souboje v nich aspoň trochu zajímavými *1*
-
-
Ten člověk vůbec neví, o čem píše. Napsal první věc, co ho napadla. Combat je výborný. Nejlepší combat v open world RPG za poslední dobu.
-
Cim byly souboje v predchozich dilech zajimave? Ted systrm uz byl nehorazne zastaraly a mel smysl v dobe kdy nebyl zadny vykon a potrebovali udelat neco strasne jednoducheho. Pokud chces taktiku, zapni si v XV wait mode a muzes taktizovat jak dlouho chces. Jen s vetsi hloubkou nez driv protoze uz muzes pracovat s rozmistenim postav a nepratel resit veci jako utoky zezadu, apod. Tedy veci o ktere byl puvodni system poctavicek vybihajicich z rady naprosto ochuzen.
-
vtipné je, že většina lidí nový combat naprosto miluje *3*
-
-
Animace z KC:D, kde se počítá poloha meče, rychlost a místo zásahu, opravdu nemůžeš srovnávat s nějakým zaklínačem, kde se ti dokola přehrává jedna animačka a vůbec se nebere ohled na to, kam a jak jsi nepřítele zasáhl, prostě mu jen naskočí -20% života a můžeš ho mydlit dál... KC:D má sofistikovaný bojový systém, díky kterému jsou souboje tak tisíckrát zajímavější, nicméně animace kvůli tomu nepůsobí úplně nejlíp... Každopádně pokud jsi hráč, který chce jen bušit do ovladače a nepřemýšlet o tom, tak dáš jistě přednost soubojům ala Witcher
-
-
-
-
-
Zajímalo by mě jak pořešili boj proti více nepřatelům?
-
-
Mě by zajímalo, jestli tam bude i nějaká ta velká bitva, jako v tom prvním traileru.
-
-
Mluvili o tom, že tam mají být 1-2 velké bitby, 1-2 dobývání hradu.
-
-
Normálně. I v té alfě šlo bojoval proti více npc. Bohužel ale hráč většinou umřel jako v reálu. Hrdina není Zaklínač.
A velké boje probíhaly 1 na 1. To je reálné -
-
Normálně? Mě stačilo to video s "bitvou". Už když šli tam tak když o sebe dva vojáci štrejchli tak spadli oba jak hrušky a chvíli leželi jak mrtví než se začali zvedat. A ta bitva samotná byla naprostý fiasko kdy AI hořela jak kacíř. Borec zvedne meč nad hlavu a AI mu přidělí protivníka na druhé straně pole. A tak borec furt s mečem nad hlavou se tlačí skrz dueláře a nikdo po něm nesekne. Tohle fakt není "normálně". A že velké boje probíhali 1v1? Tak trochu. Když pominu výhodu jakés-takés formace tak i když se soustředíš na jednoho protivníka, tak dáváš pozor na okolí a kdy máš možnost tam dáš ránu. Tady se dva nepřátelští vojáci třou o sebe zadkama, ale duel je svatej.
-
-
A.i byla na prd to ano. Navíc to prekopali tak asi to nedali jak chtěli.
Jinak ve většině her po tobě npc nesekne jestliže bojuje s někým a ty jdeš jen okolo. Reaguje na damage a hrozbu. To je škoda.
To s tím mečem nad hlavou bylo vtipné a snad to již vyřešili.
Ale i masovém boji se tvoří skupinky jestliže nemají formaci je to většinou 1vs1 a nikdo tam nemacha halapartnou okolo aby sundal 4 lidí najednou -
-
Tak ve výše uvedeném videu mluví o tom, že bojovou AI celou předělali. Snad to bude lepší. Každopádně o výsledku se můžeme bavit až hra vyjde a né o ranné alfa-beta fázi.
-
-
Jojo, mělo to vyjít už v roce 2007. *12*
-
Po tolika letech alfa beta? Nemělo to už náhodou vyjít?
-
-
-
suhlas, boje su otras, vyzeraju ako babkove divadlo
-
-
-
-
A já se po těch letech slibů začínám bavit *1* *1* implementace psího společníka by byla příliš složitá *1* *1* no jo, kůň ve Skyrimu je sice možná idiot, ale aspoň tam je *1* *1* asi tady někomu došlo, že by nezvládl lépe, tak se na to radši vyprd *1* *1* a tohle bude jen kapka v moři 100+ důvodů, proč měl Dan Vávra před lety radši mlčet *2* *2*
-
-
Kun bude v KCD taky, jenom nebude mit super-duper AI. Videl jsi to video vubec?
-
-
a četl jsi můj příspěvek vůbec? *3* psího společníka, ne koně *3*
-
-
-
Já především čekam na kvalitní český dabing,jako měla mafie.Nevíte o tom někdo něco?
-
-
tak samo cesky dabing by tu hru u nas prodal velmi dobre, nasi knedloveprici nejsou moc narocni. Ovsem ve svete to moc nepomuze..
-
Co vím tak nic nevím :)
Ale z wh vyjádření to chtějí udělat. I když to bude horší jak angličtina ve které to hrají a tedy sedí to do huby. Klidně to může být dodatečně po vydání.
Titulky by měli být určitě.
Zase koho tam dnes dát? Český dabing v TV je dnes zoufalý a debutuje to stejná parta...
Hejma by to mohl udělat celé jako v době kdy sám daboval jistě filmy z Německa
-
-
Hru si urcite koupim jakmile vyjde na GoGu, ale hrat ji budu tak 1/2 roku po vydani. Nez ji odladi. Proc si kazit zazitek. Jestli ted zacinaji sekat, tak to znamena, ze to nevyjde uplne odladene.
-
-
jestli na gogu vubec bude
-
-
Ja myslim, ze urcite. Ne hned se Steamem, ale tak do 1/2 roku. Takze 1 rok na odladeni bude tak akorat.
-
Než to vyjde, tak už žádný GOG nebude *2*
-
-
zazitek je prave mnohem vetsi kdyz ma hra problemy a neni odladena
-
-
fáze vývoje?
-
-
To říká v updatu. Alpha verze a optimalizují.
-