Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a četl jsi můj příspěvek vůbec? *3* psího společníka, ne koně *3*
  • Kun bude v KCD taky, jenom nebude mit super-duper AI. Videl jsi to video vubec?
  • A já se po těch letech slibů začínám bavit *1* *1* implementace psího společníka by byla příliš složitá *1* *1* no jo, kůň ve Skyrimu je sice možná idiot, ale aspoň tam je *1* *1* asi tady někomu došlo, že by nezvládl lépe, tak se na to radši vyprd *1* *1* a tohle bude jen kapka v moři 100+ důvodů, proč měl Dan Vávra před lety radši mlčet *2* *2*
  • heger.m
    Před 5lety nadával na skyrim a nakonec to vypada jako skyrim, ale umí třetinu. No neví jestli tohle bude mít uspěch, ale za mne ne.
  • Jestli my jsme malá zemička, tak co je Švýcarsko. ČR je středně velká země, ani velká ani malá.
  • Řemeslníci nebyli nevolníci.
  • Pŕeinstaluj to
  • a čo znamená vulafni ? To je po anglicky vulgárny ? *1*
  • omg. to vieme, veď aj tak to fórum na pctuning.cz vyzerá , propaguješ tam skrachovanú TOP09 a Obamu ,
    a kto ma iný názor tak karta *11*

a na Kingdom Come ti vadí čo , že tam nesú bilboardy Clintonovej ?
    Veď ty na Kingdom Come nemáš PC . looser
  • nebud vulafni ! My v TOP09 nestrpime takove chovani !
  • *1* tak to sedlo.
  • Když ti ve středověku zabili fotra, tak se vydal tak maximálně na cestu do kostela, s polovinou úspor v kapse, abys zaplatil farářovi za poslední pomazání. *1* A to jenom v neděli, protože ve všední den by tuto tvou cestu odměnil místní dráb bičem.
  • Já se tak těšim, až ve virtuálnim středověku ráno vstanu, pohraju si s dětma, vyvenčim psa a ukovám pár dýk *1*
  • No ano s tou zakladni predstavou souhlasim problem je ze jak tam neni spravna zpetna odezva blokace tveho pohybu tak se to rozsype jak domecek z karet nevim jestli si nekdy pohybovy ovladac zkousel protoze s tim vyrobyt neco pouzitelneho na boj je dnes absolutne nerealne a pak je tu este ekonomicky aspekt kdyby fungovalo pohybove ovladani dokonale tak aby to slo udelat a bylo jich mezi lidma tolik kolik je coz je urcite minorita tak se to nevyplati primarne kuli tomu ze by to nebylo kompatiblini s klasickym hernim ovladanim mys klavesnice/gamepad ktere maj vsichni
  • Pokud tvého otce zabili a ty ses vydal na cestu pomsty, tak sis jistě vybrat mohl.
  • Tak jasně. Vetšina mečů a podobných zbraní se ovládala klávesama. Jak mě mohlo napadnout, že se vzaly do ruky a pak se s nima máchalo.
  • Jj v 15. století sis mohl vybírat. Přemýšlej. *15*
  • Děláš stejnou práci jako otec?
  • *15*
  • Příběh:

Hrajeme za syna kováře kteří neumí nic ukovat ani vyrobit (crafting ve hře nebude)
    *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit