Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come se blíží do finální fáze vývoje - psího společníka a kovářskou minihru museli tvůrci vyškrtnout
8.12.2016 | Aleš Smutný
197 příspěvků
-
Nazdar šefe *14*
uplne s tebou souhlasim, kdyz si teďka nekto požidi Radeon R7 240 ma vystarano minimalne na 5 let
Muj tata mi slibil pod stromeček na pristi rok : XFX Radeon RX 460 2GB Single Fan *16*
Laďa ve škole rikal ze mi to vubec neveri , ale tak vys Wildiku jaky sou to chalani v Ostrave *13*
Pak šefe zaloz nejakej topic o ATi/AMD color boost a Kingdom Come hre
Mnej se *14* -
sem Generalnim adminem pctuning.cz , delam 15 v IT oblasti a sem členem TOP09 *16*
Vsechno piseme k teme ! Jen spekulujeme nad narocnosti Kingdom Come *3* tak jeste jednou a k veci panove : hra ma podporovat ATi AMD color boost /12bit/ , takze idealni grafarna se jevy alespon : AMD Radeon HD 6450, takt jádra 625 Mhz, 1024 MB pamětí DDR3 s frekvencí 1334 MHz , po taktovani na 650-660Mhz a 1366 MhZ idealni na FHD rozliseni ,na 4 K bych volil AMD Radeon R7 240 ta uz ma dokonce 2GB DDR3 paměti na frekvenci 1800MHz
coš je masakr ! *5*
Ale jak psal muj pritel zombux , v te hre citim Rusaky *11*
Ja bych tam implementoval jak naznacil Hladis , nejakou tu USA tematiku
jinak ta hra bude pecka a tesime se v nasi male centrale TOP09
Ja, Karel a Jura Moravčik z Brna
čus -
Co je to v téhle diskuzi za lidi? Udělalo se mi z nich nevolno.
-
Já nehraju ani sandbox ani příběhové rpg, ale tohle mě hodně láká.
-
ve výčtu zbraní si zapomněl na sudlici
-
Vyborne, a duvod proc to pises do diskuze pod pribehove RPG? Lakas timto vyjadrenim fanynky shodneho zamereni? WTF?
-
rusky a ukrajinsky hry jsou zabugovany až běda.
-
anebo seš trotl
-
Ja myslim, ze urcite. Ne hned se Steamem, ale tak do 1/2 roku. Takze 1 rok na odladeni bude tak akorat.
-
"osobne som dosť zvedavý na výsledok"- to jsme tady osobně tak nějak všichni
-
"Nikdy jsem tohle v historickém filmu ani dokumentu neviděl" - to je suprová věta
bojovej systém ve skyrimu je taky suprovej -
vávra ve videu říká něco jinýho, nauč se anglicky
-
..a pak se jen začnu temně smát: "mu mu muhaha MUhaHA MUHGAHAHHAHAH" do nočního ticha čtvrtečního "již-skoro-rána", smeju se jak pán temnot, mozek mi pracuje na 60hz, vidim v 8k, slyšim v 44hz 16bit a jsem TAM!!! Ve skladu v Sokobanovi!! Řvu, krev v chladiči bublá jak ranní voda na kafe a já zažívám nirvanu herniho boha!!! Tak já si tu panáčku popařuju
-
já plánuju hrát jak dycky, mam gtxkáče 9klacků "fire in the a-hole" plattinum edici se soškou ramba a disco kouli co das do kompu aby to blikalo jak v startreku, do toho áemdeso nataktovaný do oblivionu, 1hmz pod hranicí okamžitý evaporace celýho systemu včetně herního stolu. Chladim to krví, řekněme že prasečí a nikoliv krví panen sbíranou o půlnoci za uplnku v domově důchodců... Když pařiš 16ctou hodinu v kuse Sokobana up-scalnutýho do 8k tak vidíš jak se ta krev začně v chladiči vařit!!
-
Kingdom Come bude pecka ,
ja uvažuji o VEGA 11 , mam inerni info ze to bude pecka ...
Ale musis ji skombinovat s FX CPU od AMD, pak pres vlakna /8/ jede dostatek dat,
a vykon roste . Tipuju ze na VEGU 11 nebude stihat ani SLI od nvidie !
Ja si za tim stojim
a co Vy ? *14* -
nejvetsi frajeri rozjedou linux na macu a emulujou win95 kde v dosovym řádku ověřují správnost teorie relativity v extrémních situacích jako např vznik vesmíru t=+0,00000000000000000000000000000001
-
podle mne bude na 4K idealni RX 470/480 od AMD
sou to momentalne nejlepsi grafarny celosvetovje !
Po taktovani ku 1600-1700 MHZ sou vykonem nad GTX1080
a ze suprovejma ovladačema, kde farbi vypaj ve hrach fenomenalne,
ne jak na nvidii.
A nezapomenout na dusikove chlazeni, pak AMD RX480 muze dosahnuti vykonu SLI GTX 1080Ti !
Co si o tomhle myslite panove, souhlasite ze Kingdom Come bude nejlepe vypadat na AMD RX 480 ? *3* *3* *3* -
Tyhle komenty o pohybovych ovladacich kuli realistycnosti me prijdou jak z jineho sveta
-
podpora u ATI/AMD byla furt 100 procentni, toho bych se nebal !
nvidie ta dela ovladace polovičate, AMD je proste TOP ! *5*
podle mne i 7950 rozbeha na 4K na low detail
* jiste, po OC ! -
vsechno zaleži od podpori AMD
Jestli se Vavra spoji s AMD a ATi a pujde hra lepe o 20-30FPS jak na nvidii Titan
tak ta hra bude supr ! *16*