Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come se blíží do finální fáze vývoje - psího společníka a kovářskou minihru museli tvůrci vyškrtnout
8.12.2016 | Aleš Smutný
197 příspěvků
-
Bobe?
-
tak samo cesky dabing by tu hru u nas prodal velmi dobre, nasi knedloveprici nejsou moc narocni. Ovsem ve svete to moc nepomuze..
-
Bude to průjem. Tak 5/10 max.
Co nakecali nesplnili.... Hlavně, že to prý zkušený tým.Aha. A neumí zjistit co zvládnou a co ne. Amatéři z čech.
Složitý divný bojový systém který umí jen 1 na jednoho a jen některé zbraně.
Pár questů. Malý svět. Mp to nemá nic. -
Beta pro backery byla pouze malá část z celkové mapy ve které fungovala pouze část z celkových mechanik hry. Nyní Vávra říká že rozchodili interní betu, která obsahuje celý herní svět a všechny mechaniky. Taky tam přímo říká, že když pustili celou funkční mapu a ne pouze části, tak to dle očekávání spadlo a nyní musí ladit a opravovat, aby fungoval celek jako takovej, což je naprosto normální a nikoho to nepřekvapilo.....ono pane, je dobrý vědět o čem mluvím než někoho napadám, že "s temi pojmy naraba jak se mu to zrovna hodi do kramu" ať ze sebe nedělám blbce....
-
Spíš jde o to udržet hru v povědomí
-
Na Skellige hraje nejlepší soundtrack. https://www.youtube.com/watch?v=NknjE2SBPxw
Přišel si o hodně, ale každý je strůjcem svého štěstí. -
Sry hraju hlavne sandbox, pribehove rpg mne moc nebavi
-
Tezko rict, rika ze vstupuji do interni bety, pritom ale beta (open pro backery?) byla uz tak pul roka nazpatek. Vavra s temi pojmy naraba jak se mu to zrovna hodi do kramu.
-
To říká v updatu. Alpha verze a optimalizují.
-
ja to teda slysel presne obracene, ze uz tam vsechno maj, vcetne 80 questu, a uz je potreba to jen poladit kvuli packovacum, protoze vykonove nestihaj
-
" se blíží do finální fáze vývoje" - tím je myšleno co? Podle Vávry to teprve zoptimalizovali, tak hodně štěstí :-D
-
Já bych neřekl zrovna zklamání, ale třeba otevřený svět tam byl z velké části zbytečný, z celé trilogie mám nejraději druhý díl, a i když to může znít divně, možná právě pro tu jeho převládající linearitu / "koridorovost".
-
Jojo, mělo to vyjít už v roce 2007. *12*
-
Než to vyjde, tak už žádný GOG nebude *2*
-
Po tolika letech alfa beta? Nemělo to už náhodou vyjít?
-
Kdysi, před léty, jsem psal, že se těším, jak si zahraju za kováře. Doufal jsem, že system kování co nejvícě rozvedou. Takže taky prd. No, hlavně, že bude superrealistický boj, máchání zbraní, pomocí mačkání čudlíků *1* Nebo už konečně implementovali nějaký pohybový ovladač?
Střelbu z koně, to už uměla třeba hra Mount & Blade. Zatím to vypadá, že sliby chyby. -
TUNAK: Máš pravdu, na Skellige to chtělo trochu zatnout zuby, prostě těch středověkých Skandinávií už bylo ve hrách trochu moc (i když tahle je fakt pěkná). Ale možná by tě bavily datadisky a konec původní hry je taky fajn. Možná by stálo za to se překonat a to Skellige nějak překousnout, když nebudeš dělat otazníčky, jde Skellige rychle a jsou tam taky prima věci.
-
Taky by se to dalo otočit… On nějaký masochista má Win na něco jiného, než jsou hry?
-
Zaklínač je kktitna pro nešukaly, tam aspoň mají šanci šukaat...