Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aspoň maj tolik slušnosti, aby to nám to sdělili dopředu. Netvrdim, že mě to nemrzí, ale v zásadě jsou ty vyškrtnutý věci prkotiny.
  • Ještě třeba Bulletstorm, série Call of Juarez, Dying Light. A samozřejmě Agent Mlíčňák *1*
  • Zaklínač sterilní je. Kvůli mutaci. *5*

(Domnívám se, že předřečník sterilitou mínil herní stereotyp. Já Zaklínače vydržel hrát cca 60-70 hodin, vážně se mi hra líbila, prakticky jsem prošel celý Velen a Novigrad... a poté neodjel na ostrovy a hru zhnuseně odinstaloval, přemožen představou, že abych hru dohrál a užil si několik podařených momentů, které třeba ještě nabídne, budu nucen - a neustále uměle motivován - věnovat opět fůru času zbytečným herním mechanismům, které neumožňují variabilitu stylu hry; která je u takhle velkých her nejen důležitá, ale zásadní, protože jinak se stereotyp a nuda prostě dostaví. Zajímavé je, že třeba jedna jediná kampaň v TW:R2 mne bavila přes sto hodin; staré dobré Baldur's Gate hry dtto. Zdá se, že to jsou prostě lépe navržené hry; Zaklínač je skvělý, ale nedotažený a nabízí zbytečně mnoho nezajímavého, opakujícího se a strerotypního herního obsahu.)
  • Mluvili o tom, že tam mají být 1-2 velké bitby, 1-2 dobývání hradu.
  • Tak ve výše uvedeném videu mluví o tom, že bojovou AI celou předělali. Snad to bude lepší. Každopádně o výsledku se můžeme bavit až hra vyjde a né o ranné alfa-beta fázi.
  • Zrzzek
    Tak to už máš docela dost úzkou skupinu her... Zahrej si Mount & Blade. Nebo si spíš počkej na druhej díl...
  • Zrzzek
    On to napsal jako ironii. *1* *1*
  • Nemám absolutní přehled, ale z toho co vím, tak z polska je: This war of mine, Shadow warior 1+2 (ty nové předělávky), Lords of the fallen a v poslední době nějaká mizerná hra ala Alien Isolation.
    A pravděpodobně spousta dalších.
  • Nějak jsem celou dobu nepochopil v čem je ten jejich bojový systém lepší a jiný?

Tady se musí patlat s každou zbraní a řešit zda to funguje vs jiná zbraň a k čemu to je? Witcher to má ok, skyrim také a další a tam se s tím tak nepatlali. Nějaká lepší fyzika nebo co?

Tady sotva vidlák vezme vidle když se naštve. Nevezme protože to nezapadá do jejich systému.
    Hlavně, že každé NPC drží meč nad hlavou jak v nějaké komedii. Nebo to možná mají pro lepší příjem rádia. Nikdy jsem tohle v historickém filmu ani dokumentu neviděl. Jednodušší je někoho prostě zapíchnou nebo plácnou palcátem přes xicht a ne to držet jak anténu pro příjem rádia Jerevan 10 metrů před bojem...
  • A.i byla na prd to ano. Navíc to prekopali tak asi to nedali jak chtěli.

Jinak ve většině her po tobě npc nesekne jestliže bojuje s někým a ty jdeš jen okolo. Reaguje na damage a hrozbu. To je škoda.

To s tím mečem nad hlavou bylo vtipné a snad to již vyřešili.

Ale i masovém boji se tvoří skupinky jestliže nemají formaci je to většinou 1vs1 a nikdo tam nemacha halapartnou okolo aby sundal 4 lidí najednou
  • On nějaký masochista hraje na Linuxu a macu?
  • Kovářská minihra nebude, ale prý bude minihra na záchodě v tlačení ho*en.
  • Byl jsem k Zaklínači původně skeptický a moc od něho neočekával. Otazníčky a čtverečky jsem si hned na začátku vypl v menu a je to úplně jiná hra. S otazníčky se ztrácí jakýkoliv kouzlo objevování.
  • fáze vývoje?
  • Něco parafráze z Wiki:
    Dřevcová zbraň (též tyčová zbraň) je obvykle železná zbraň nasazená na dlouhé tyči (dřevci, ratišti, toporu) používaná jak pěšáky, tak zejména v bodných variantách i jízdou. Délka ratiště bývá nejčastěji 1,5-2,5m.
    Porovnání s krátkými chladnými zbraněmi srovnatelného typu: Výhody: Delší dosah do dálky (pěchota) i výšky (pěchota vs.jízda), výrazně drtivější úder, lepší možnost krytí samotnou zbraní, možnost vést útok z více řad formace. Nevýhody: Pomalejší, hůře ovladatelná. Tyto nevýhody částečně kompenzuje obouruční držení, to však vylučuje nošení štítu. Méně vhodná pro kontaktní boj (tělo na tělo).
    Dřevcových zbraní je mnoho typů, mezi nimiž často nejsou ostré hranice.
    Příklad: halapartna, kopí, sudlice, naginata, sudlice.
  • KrPa
    jestli na gogu vubec bude
  • KrPa
    bude vse, ale az v dlc a ty dostanou zdarma lidi, kteri je podporili
  • WTF u re talking about? Přesně z těch důvodů, co tě štvalo, je Flashpoint Flashpointem. Nedělej z jedné hry jinou hru a jdi hrát ty CoD. Oni se nesnažili vytvořit konkurenci, ale zaplnit díru na trhu (aspoň co si pamatuji).
  • JJ v Polsku nevznikaj zadny velky hry: https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_developed_in_Poland
    Ukraina taky nic:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_developed_in_Ukraine
    A Rusku? Tam maji jenom snih a hlad:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_developed_in_Russia
  • calwin
    tie mechaniky boja mohol vklude okopírovať na štýl mount and blade a venovať sa iba príbehu... že by to bolo mierne nemotorné by som prežil ale ten slow-mo duel mi príde dosť fail... osobne som dosť zvedavý na výsledok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší