Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co vím tak nic nevím :)

Ale z wh vyjádření to chtějí udělat. I když to bude horší jak angličtina ve které to hrají a tedy sedí to do huby. Klidně to může být dodatečně po vydání.
    Titulky by měli být určitě.

Zase koho tam dnes dát? Český dabing v TV je dnes zoufalý a debutuje to stejná parta...

Hejma by to mohl udělat celé jako v době kdy sám daboval jistě filmy z Německa
  • No zrovna skyrim má odfláknutý systém boje
  • jamar28
    No je jiný v tom, že máš 5 směrů, ze kterých je možno zaútočit (plus bodnutí) a tedy i 5 směrů, které je nutné bránit. Plus pak samozřejmě komba a speciální obrany atp. Ve většině her máš prostě tlačítko pro útok a tlačítko pro obranu a tím to končí. Oni ale chtěli realistickou hru, takže systém je složitější a mnohem náročnější na zvládnutí.
  • každopádně design, grafika, umělecké ztvárnění, hudba vypadají zatím top notch. Hratelnost a příběh se uvidí až to vyjde
  • Si počkám na recenze. A budu kriticky posuzovat, takže recenzentská úlitba vydaveteli ve stylu 8/10 na mě fungovat nebude.
  • Já především čekam na kvalitní český dabing,jako měla mafie.Nevíte o tom někdo něco?
  • a co Metro?? a stalker?? ty jsou prece take z vychodniho bloku :)
  • U mě to dopadlo stejně. Zaklinače jsem odinstaloval při prijezdu na ostrov...
  • Ok. Svá slova beru zpět. Nějak jsem při reakci ztratil kontext s původním příspěvkem.
  • Zaprvé: Proč by každej, kdo nechce MP měl být hned pirát? Moje herní sbírka (koupených her) čítá něco málo pod 300 kusů a většina nemá multiplayer.

Zadruhé: Ty finanční a lidské zdroje, co by museli vynaložit na hru více hráčů, by se podepsaly na obsahu singleplayeru. Už teď nestíhají dodělat všechno.

K některým hrám je multiplayer prostě zbytečný.
  • Paulcz
    To je Bob, jeho alterega a kamarádi z léčebny, zřejmě se jeho psychický stav velmi zhoršil.
  • styl: press Q to pull down the pants (0,5 sec cooldown), press S to sit fast (0.5s cooldown)... too late, new quest: nearest river is 2km to the south, use your sneak skills to get there unnoticed!
  • Když čtu komenty, jako je ten tvůj, tak už se nedivím Heydrichovi, že to tu chtěl srovnat se zemí *7*
  • Jinými slovy: Jsi buď líný nebo neschopný se ten bojový systém naučit a proto ti všechny souboje trvají 5 minut. Když víš, jak na to, tak není problém nepřítele vyřídit během pěti sekund. Sám nemám problém přiznat, že animace při soubojích se mi nelíbí, každopádně souboje jako celek jsou podle mě skvělé a hráč se musí snažit, aby z něj vyvázl živý. Tak to má být a kdo s tím nesouhlasí, ať si jde hrát nějaké tupé mlátičky, kde cestou k cíli pozabíjí desítky tisíc nepřátel bez jediného mrknutí.
  • jj a prej když večer pudeš do hospody, dáš si deset středověkejch, tlačenku a kachnu s osmi tak druhej den ráno se ta minihra v kadiboudě změní na quick time event.
  • Hlavně to prosim vás nekomentujte co jste ten sobojovej systém nezkoušeli ok? Díky.
  • To mě Flashpoint bavil, ta realistika byla super. Deliverance jsem hrál alfu a soubojovej systém byl hrůza, ohlasy na twitchi byl děsnej pr.ser. Pokud bych měl upřesnit pro lidi co to nezkoušeli, tak byl příšerně pomalej a frustrující, soubojovej systém s nádechem realismu se dá udělat i zábavnej což v téhle hře není, nebo aspoň nebyl v alfě, pokud to nezměnili.
  • A proč myslíš, že AI NPC bude jiná?
  • Díky. Proto jsem psal, že takových her je málo. Jedničku jsem nehrál, ale na druhý díl Mount and Blade právě čekám. *4*
  • Možná si jako odborník na středověký šerm měl Vávru kontaktovat a říct mu, že to má špatně. Jistě by vyhodil ty znalce šermu co měl a zaměstnal tebe *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit