Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru si chci zahrát ale ten soubojovej systém protrpím, doufám že tam aspoň půjde nastavit obtížnost abych to mohl dohrát na příběh. On to prostě nemůže udělat normálně, ne, pan Dan tam vždycky musí mít něco spešl protože mít třeba soubojovej systém Zaklínače by bylo too mainstreeeeem, jo moment ono to vlastně má bejt lepší než zaklínač.
  • Tak jestli Polsko prd tak ale Zaklínač musí bejt prd 150 kilovýho chlupatýho kamijoňáka po 15 hodinách sedění za volantem. Minimálně.
  • Fordzy
    To ti doporučím skvělou multiplayer hru Ultima I: The First Age of Darkness . Odehrává se to ve Středověké Británii a není to z pohledu třetí osoby. Jsou tam reálnější souboje a větší bitvy než v KC. *3*
  • Stejně zajímavé, jak v pidi zemi ČR vznikly velké hry a vznikají dále. Na Slovensku mezitím pasou ovce... Prostě nic. Maximálně v dávné minulosti něco. Dnes pidi hry.. ČR je vlastně poslední stát Evropy směr východ, kde vznikaly a vznikaly velké dobré hry. Rusko (když to beru jako Evropu) dělá zejména technický zabudované hry. Polsko prd atd.

Super pro ČR. Vypadá ta hra o dost lépe. Vyhození některých věcí mi nevadí. V craftingu je stejně bordel a zde to nahradí více zbraní

Chci vidět boj s kopím. To bude venku ultimátní zbraň proti meči apod.
  • Na fb Warhorse se na to někdo ptal a prý to bude....
  • Takže: crafting nebude, a.i koně nebude, pes ( to byl cíl na ks) nebude, a.i npc bude jiná...

Hmm...tedy jako běžná hra. Na tohle lákali a nakonec to s a.i bude jak všude :D
  • Fordzy
    No, jsou tam zvířata a luk. Takže předpokládám, že tím lukem budeš moci lovit zvířata. Táboření bych neočekával.
  • Všechny. Nevím o co vám tak jde. Místo toho, abyste byli rádi, že můžete vyzkoušet multiplayer a hrát ho třeba 100 hodin, nebo si říct dobře, to mě neohromilo, tak zůstanu u singlu, tak radši bez MP. *1* Příjde mi to spíš, že si tu hru stáhnete a abyste ostatním, co si hru koupí, nezáviděli hraní multiplayeru, tak ho raději nechcete. *1*
    O co horší byl tady zmiňovaný Tomb Raider, když mu přidali MP? V ničem, Navíc se MP pořád hraje jak jsem sledoval a i díky tomu hru hraje ještě slušný počet hráčů.
  • Nn tyto dvě hry do nich zahrnout nejde. Musí to stát na reálných základech a už vůbec to nesmí být z 3. pohledu. Proto mě ty hry ani nelákají.
  • Bude ve hře funkční a realisticky zpracovaná středověká kadibouda? Urputně prosím o odpověď. Tento herní prvek je pro mě naprosto zásadní a bez něj se nedokážu plně vnořit do dobových reálií. Díky za odpověď! Ale teď mě prosím omluvte, už to na mě jde...
  • Nevi nekdo jestli tam budou i nejaké survival mechaniky treba lov zvere a taboreni v prírode?
  • Za tím to vypadá dosť nudne. Ale preju mu at se to povede, protoze pak budou ostatní rpg vypadat vedle toho jako joke.
  • To teda, dokud jen chodili tak to ještě šlo, to jsem si jen říkal fuj to je ale hnusná textura, fuj to jsou ale hnusný hory, fuj to je ale nesympatická parta, no ale jak začal boj, to už jsem se fakt musel smát *1*
  • A tvoje narážka na českou krajinu a Čechy je poměrně hloupá, protože kromě velkých geomorfologických celků jako jsou Alpy, Karpaty apod., je krajina v jiných zemích Evropy často naprosto monotónní viz. Polsko, Maďarsko, Ukrajina, Nizozemsko, státy u Baltu, v Británii moc dramatičnosti taky nepohledáš a nikdo v těchto zemích netrpí takovým komplexem méněcennosti jako lidé u nás.
    Takže moje otázka zní, kdo je tady ten jouda?
  • Tilwaen
    Jo jo, Mount and Blade - žrout volného času, rozvraceč rodič a simulátor nekonečného honu na jednoho hajzlíka, který vytrvale zkouší podpalovat tvé vesnice, ale sotva jsi na dohled, vezme nohy na ramena... Už aby vyšlo pokračování, snad v něm zajatci půjdou popravovat *1*
  • Potom nechápu, co děláš v téhle diskusi, tahle hra je pro lidi, kteří mají rádi klasickej středověk ve střední Evropě a k tomu (logicky) patří i odpovídající krajina. Fantasy her, kde je prostředí smyšlené, je nadbytek. Takže nám, s dovolením, nech aspoň jednu, která je jiná a běž si zahrát něco, co je pro člověka tvýho typu. Děkuju.
  • Animace, které připomínají lidské pohyby? To myslíš tuhle zoufalost? https://www.youtube.com/watch?v=gje2nTPERAs *1* Ach jaj, jak daleko dokáže zajít fanboy...
  • Sry ale české krajinky a louky jsou naprosto nudné a sterilní, jen nějaký český jouda to může adorovat. Hry by měly trošku popouštět uzdu fantazii, proto je taky hrajeme, ne? Chci se odpoutat aspoň někde od reality, samozřejmě to nesmí být přeplácané jako DA:I, ale Zaklínač je sterilně nudný a tohle vypadá nějak podobně. Louky s pampeliškami máme za domem. Chci vidět neviděně, chci vidět monumentální architekturu, chci vidět obrovské sochy, chci vidět opravdu fantasy. Pokud je to servírované s citem, tak chci vidět niveděné. Znovu to zopakuji. Chci vidět neviděné. Od toho jsou hry doprdele. Jdětě s loukami do hajzlu.
  • Hru si urcite koupim jakmile vyjde na GoGu, ale hrat ji budu tak 1/2 roku po vydani. Nez ji odladi. Proc si kazit zazitek. Jestli ted zacinaji sekat, tak to znamena, ze to nevyjde uplne odladene.
  • Ten člověk vůbec neví, o čem píše. Napsal první věc, co ho napadla. Combat je výborný. Nejlepší combat v open world RPG za poslední dobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit