Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come se blíží do finální fáze vývoje - psího společníka a kovářskou minihru museli tvůrci vyškrtnout
8.12.2016 | Aleš Smutný
197 příspěvků
-
Kupříkladu se do soubojového systému podařilo zakomponovat tyčové zbraně. - Budou tam Jaffové? :D
-
Mám rád renesanční osobnosti, ale ti nemají potřebu o sobě říkat, že jsou renesační, oni prostě jsou. Vávra je jen pozér.
-
navíc jsem psal sterilní ne stereotypní, pán je suvenýr
-
A vůbec se tomu nedivím...
-
Už se na to těším. Jen doufám, že to vydají alespoň trochu v technickém pořádku. *3*
-
Ve hrách se tak často neobjevují...
-
Pro někoho může být stereotypní nudné louky *15*
-
Co znamená typu Kingdome Come? Třeba Skyrim, Zaklínač? Protože tam můžeš utopit fakt hodně hodin...
-
Tak mi ty chytráku jednu nebo dvě hry typu Kingdom Come napiš. *3* Hraju Chivalry a i když tam podobnost je, tak pořád je to něco jiné.
Na tom propracovaném soubojovém systému můžou stavět. Právě v souboji člověk proti člověku by se tento systém mohl naplno využít. A je tam toho víc, co by do MP mohli přidat a lidi pak bavit. -
Skyrim a Zaklínač 3 nemají multiplayer...neříkám, že jsou to nejlepší hry pod sluncem ale jsou kvalitní a ať kdokoliv řekne cokoliv hate nemá smysl, čísla mluví jasně. Jinak KC:D mi připomíná aspoň malinko stylem Skyrim tak proč do toho cpát MP? Já třeba MP nehraju vůbec kromě Overwatch a kdysi TF2. A který hry s MP s elíp prodávají? COD a BF?
-
Multiplayer mám rád, ale opravdu ne všude se hodí.
Teda asi jde přišít ke všemu (viz Tomb Rider), ale na to není dost času a prostředků.
Příběhové RPG by se rozhodně mělo soustředit na něco jinýho. -
Tak to pro mě atraktivita tého hry stoupla asi o 1000%. Souboj na koních je pro mě vždy naprostá výhra. I když brzo by mohla už vyjít hratelná verze M&B II Bannerlords... Ta mě možná zaslepá natoli, že zapomenu na Kingdom Come.
-
Jestli jsou hry s multiplayerem pořád zábavné, k čemu jich kupovat víc? Stačí přeci jedna, maximálně dvě, a tu zábavu si užívat.
-
mluvím čisté o estetice prostředí, neříkej, že se ti ty české louky a lesy nelíbí víc než sterilní chladný scifi vemir?
-
Na h*vno asi. *3* Já kupuju hry jenom s MP, protože to vydrží mnohem dýl a je to pořád zábavný. A ke každé hře se hodí multiplayer ...stačí ho "jen" dobře zpracovat. Ne náhodou se hry s multiplayerem mnohem líp prodávají.
Nepochybuji o tom, že ti co tobě dali "souhlasím" si hru nelegálně stáhnou. To chápu, těm na multiplayeru fakt nezáleží. *4* -
Opravdu moc tomu přeju úspěch... Ať to vydělá dost na pokračování, kde by doplnili to, co do sem dát nestihli...
-
Je tam, zjednodusene nez byl puvodni design - bez specialnich utoku kone. (na youtube mate cesky titulky)
-
Bude tam oboje.
-
Tak jsem nepochopil jestli tam je ten boj na koni nebo je tam jen lukostřelba na koni? Může mi to prosím někdo osvětlit?
-
Co do toho se*es Mass Effect? Nesahej mi na mou srdcovku