Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na co?

K této hře se vůbec nehodí MP.
  • Paulcz
    Možná to nacpou do datadisku.
  • Predator2
    Další akty nebudou. To už oznámili. Tohle bude uzavřená hra s koncem.
  • Cim byly souboje v predchozich dilech zajimave? Ted systrm uz byl nehorazne zastaraly a mel smysl v dobe kdy nebyl zadny vykon a potrebovali udelat neco strasne jednoducheho. Pokud chces taktiku, zapni si v XV wait mode a muzes taktizovat jak dlouho chces. Jen s vetsi hloubkou nez driv protoze uz muzes pracovat s rozmistenim postav a nepratel resit veci jako utoky zezadu, apod. Tedy veci o ktere byl puvodni system poctavicek vybihajicich z rady naprosto ochuzen.
  • vtipné je, že většina lidí nový combat naprosto miluje *3*
  • jamar28
    No teď jsi se krásně shodil. Mám betu a strávil jsem v ní nějakou tu desítku hodin.

1) Postavy se tak 95 % času hýbou úplně normálně a pohybují se krásně přirozeně, úkony provádějí plynule a reálně. Jasně že to ještě není stoprocentní, ale to je snad u nedokončených her normální.
    2) Soubojový systém obsahuje skvělé animace a co se mě týče, je krásně vyvážený mezi realitou a hratelností. Zatím jsem v žádné hře reálnější soubojový systém neviděl. Samozřejmě že to nebude klasická rubačka, ale to se avizovalo předem. Tohle má být realistické RPG.
    3) Nevím, co myslíš tím "ai nefunguje". V jakém smyslu? Při boji funguje.
    4) S bruslením postavy jsem se setkal za 20 hodin snad jen jednou - když jsem začal rozhovor a kamera se změnila na filmovou.

Tvůj text není kritika, ty sis prostě našel několik celkem logických a očekávatelných chyb a ty vydáváš za normu.
  • Jo, těším se. A děkuji Vávrovi, že naši malou zemičku, tak pěkně zpropaguje. Jo a můžeme poděkovat Bakalovi, že pár těch ulitých milionů použil správně. *15* *15*
  • kubi-wan
    A já tomu furt dost věřim!
  • Ne, neříkám, že jméno vývojáře nemá vliv. Říkám, že lidé si hry podle jména nekupují, protože pak by si kupovali tři, čtyři hry za pět let. Nebo jinak: kolik znáš vývojářů? Kolik zná průměrný hráč vývojářů? Ví někdo, kdo dělal Assassin's Creed, Call of Duty, nebo třeba Warcraft 3? Kdo byl hlavní designér Portalu 2? Kdo Uncharted 4? Jak se jmenoval člověk, který vymyslel Little Big Planet? Lidé znají Kojimu, někteří pár dalších japonců (Ueda, Miyazaki), známý je Molyneux, Sid Meier, pár nezávislých vývojářů... a to je cca všechno? Doba, kdy člověk otevře noviny a řekne: "Hele, nová hra od Healyho, to se těším," je dost daleko. Jestli vůbec někdy přijde teda.
  • Ty musíš svůj život strašně nenávidět. *15* *15*
  • Tvl. to po tobě nejde ani přečíst, natož tě komentovat. *15* *15*
  • O multiplayeru se neuvažovalo?
  • Mart9
    Hrozně se těšim. Tohle video ve mně zase probudilo to nadšení, které jsem měl v období po Kickstarteru.

Ale jestliže si teprve budou vydávat interní betu u tak velké hry, vydání bych čekal nejdřív za rok.
  • wenceslaus
    To je broušení meče a to zůstává.
  • Kovářská minihra je ústřední motiv, který mi z propagace hry utkvěl v hlavě - používali jí všude. A teď jde pryč?
  • vtipné je, že většina ohlasů na nové FF zmiňuje právě naprosto zprasený combat system, absenci jakékoliv pro FF typické taktiky při soubojích, ,boje smrskávající se na mačkání dvou tlačítek na gamepadu a celkové poplivání všeho, co dělalo předchozí dily FF a souboje v nich aspoň trochu zajímavými *1*
  • Animace z KC:D, kde se počítá poloha meče, rychlost a místo zásahu, opravdu nemůžeš srovnávat s nějakým zaklínačem, kde se ti dokola přehrává jedna animačka a vůbec se nebere ohled na to, kam a jak jsi nepřítele zasáhl, prostě mu jen naskočí -20% života a můžeš ho mydlit dál... KC:D má sofistikovaný bojový systém, díky kterému jsou souboje tak tisíckrát zajímavější, nicméně animace kvůli tomu nepůsobí úplně nejlíp... Každopádně pokud jsi hráč, který chce jen bušit do ovladače a nepřemýšlet o tom, tak dáš jistě přednost soubojům ala Witcher
  • To je samozřejmě pravda, ale to je minoritní část hráčů a ta jim nic ve výsledku nezaplatí.
  • Podívej, ty víš kulové o tom, jak na tom hra je. Když si vzpomenu na to, jaká byla uniklá alfa ze Stalkera, tak se vždy musím smát těm, kteří hodnotí KC:D jen podle alfy.
  • Kingdom Come: https://www.youtube.com/watch?v=dhRUe-gz690

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit