Přejít na výpis diskuzí
Kingdoms of Amalur: Reckoning připomíná svůj brzký příjezd
1.2.2012 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Plochá rubačka? Vždyť jen během dema je vidět, že Amalur má zajímavý svět plný příběhů. Fae z house of Ballads kteří dokola prožívají své písně, lidé kteří dokáží sledovat vlákna osudu, spousta malých příběhů ve formě side questů. O co je Skyrim hlubší?
-
no mě teda přišlo,že dao1 mělo ponurou grafiku dost, barvy tam byli víc,ale tak nějak reálně, s timhle se to nedá srovnat.
-
Is is world like no other.. se píše v traileru a po minutě na mě z obrazovky vyskočí elfové...
Co se týče grafiky, já chápu že je ti pro děti, ale takovýle omalovánky se fakt někomu líbí?
Prosím uděljte už někdo originální RPG!!! -
Amalur bude možná jedna z nemnoha her kde si jeden může udělat zajímavého bitevního mága. Já to rozhodně zkusím :D
-
Je to upoutávka. Od té se celkem očekává, že bude maximálně akční. Poznal bys třeba podle upoutávky na Skyrim, že to je je Smysluplné RPG? http://www.youtube.com/watch?v=JSRtYpNRoN0
Podle vývojářů by v Amaluru měla hlavní questová linie zabrat kolem 50 hodin. Kompletní dokončení všech side questů pak 2-300. To mě zní jako hodně solidní RPG.
Navíc tam je hodně akční, konzolový bojový systém. -
No, ale zase já teď třeba hraju KotOR 2 a "uchcávám" z těch dialogových možností. Tohle kdyby měl někdo nadabovat tak se z toho **** . V tomhle je zase výhoda "nemluvného hrdiny".
a btw OT/ Až mě zaráží o kolik mi KotOR 2 přijde vzhledem k jedničce lepší. Vím, že obecný konsenzus je spíš takový, že jednička je legendární a dvojka je ne příliš povedené pokračováním, ale u mě je tomu přesně naopak. Jednička je docela fajn hra, dvojka je místy vysloveně geniální./ konec OT -
Grafika je nádherná. Jo narodil jsem se v roce 1979 ;-). Prostě každý má rád jiný grafický styl .. takže jediné co můžeš říct je, že TOBĚ se TA grafika nelíbí.
-
Ja koupil na mmoboost. Velmi prijemna cena. Jen to bude bez preorder bonusu ale to celkem ozelim.
-
U mě to bude Steam. Pár věcí za plnou cenu už tam padlo, takže no problemo.
-
Nevidím důvod nekoupit. Akorát se furt nemůžu rozhodnout kde. Asi to nakonec bude první hra, kterou koupím na Steamu za plnou cenu.
-
"Bohužel" ano. Po jednom a půl měsíci intenzivního hraní SW:TOR se na němého hrdinu zvyká hůře. Ale to mě nezastaví *1*
-
Ta tak. Ať si říká kdo chce co chce, Bioware nastavuje standardy.
-
1) Umělecká stylizace nemá nic společného s věkem (pokud to nevypadá jako Teletubbies).
2) Na konzolích nehrajou jen děti.
3) Jestli je hra kvalitní RPGéčko, nebo ne nemá nic společného s tím, zda je lineární, či otevřená - to je pouze koncept hry. Člověk, který nemá rád hry s určitým konceptem, by se jim měl předem vyhýbat, protože jeho názor už je a priori zaujatý. -
Tak pokud tě bude bavit i Rekoning, tak tomu nerozumim. Skyrim i DX jsou o dost hlubší, bež totálně plochá rubačka Rekoning. Sice jsem jenom koukal jak to kámoš hraje (ne mém PC), ale po tom divadlu jsem neměl ani chuť si to zahrát sám.
-
Ale jo, tak už se taky těšim, že pane Santo?:)
-
Akorat me stve ze tam hlavni hrdina nemluvi *1*
-
tak tak...hudba je super ..epická..a vôbec nepasuje k tomu čo bolo vidieť...nadávajte -zlostite sa kolko chcete ..ale grafika to ťahá dolu..pre deti ok ( ale im je jedno aká hudba tam znie ) pre dospelých je to moc farebné...ok ok ako oddychovka -( fable 1 -ostatné som nehral..bo ma už nelákali )- budiš..ale netreba tomu nadávať že epické rpg...čo je epické je Mass effect trilogia - tam je super hudba +super príbeh+super grafika!..a hral som aj ten dragon age-do neba vychválenú hru- ale ..ale...mna odchovaného na Ghoticu :podla mna najlepšej rpg sérii ,kde na najťažšej úrovni je to umenie prejst a hned 3x. *5* *4* -v dragon age prestal baviť príbeh ..slabý -nič ma nechytilo - nenútilo aby som videl koniec...presne vymedzené koridory kam sa dá a kam sa nedá ísť to nepatrí do riadnej rpg..(jjedna z chýb arcanie...)..to patrí na konzoly ..pre deti - ktoré potrebujú viesť za ručičku. *7* *1* preto aj tomuto dávam voľnosť..len si leť ..leť aj s prestreleným srdcom.. *3* .neobtri sa o mna ani nosom..:)))))
-
Že to má akční souboje, tak už to není smysluplné RPG?! *1* Co si představuješ pod pojmem smysluplné RPG? Kdyby si to aspon více rozvedl, takhle to působí jako nepodstatný výkřik do tmy.
Reckoning nabídne epický příběh, propracovaný svět, zajímavé dialogy, nápadité questy, a pořádné souboje. Prostě to bude RPG jako řemen. -
To je hnus velebnosti !
-
fraze "smysluplne rpg" me skutecne pobavila