Přejít na výpis diskuzí
Kingdoms of Amalur: Reckoning - recenze
14.2.2012 | Karel Drda
157 příspěvků
-
Ono se jeste ukaze, ze Skyrim vubec nebyl tak spatna hra, jak se tady hystericky vykrikuje. A prave v porovnani s podobnymi Alamur rpgcky muze vypadat skoro jako maly poklad. Je samozrejme smutne, ze neni na svete nove supr rpg (ja jsem zkousel demo a nechytlo me to), ale na druhou stranu me tesi, ze ta lacina sazka na jistotu v podobe odhalenych prsatic a casual prebarveneho disney-looku tak stoprocentne nezabira...
Do extremu to zenou Bioware (viz ty kozaty twileky a imperialni agentkyve SWTORu, o DA2 nemluve) a stejne se spinavyho Skyrimu (i kdyz je plny divne krivych lidi *1* ) proda vice...
Hezky kycovity obrazky, efekty, barvicky .. uspesnou hru neudelaji a podelanou hru nezachrani.. -
-
Skyrim ma dobry a poutavy obsah, ale zaostale technicke zpracovani, spoustu bugu, spatne ovladani, spatne uzivatelske rozhrani. Amalur je na tom obracene, solidni zpracovani, ale nudny obsah, chybi mu duse.
-
-
no jak tady vidim screenshoty z finalni verza, tak mi ty textury pripadaji jeste rozmazanejsi nez ty ve Skyrimu a to nasobne...tak jake skvele tech. zpracovani?
-
-
Neni to plne bugu a ládi nemajivproblem pochopit ovladani.
-
-
-
Tahle hra nejenže válcuje Skyrim ve všech ohledech až na editor.
-
TOR ani DA2 jsem nehrál, takže nevím, jak jsou postavy dimezované, ale radši se budu koukat na dobře rostlou kozatici než na nějakou anorektičku s lentilkama.
-
*1*
-
-
Styl jako Diablo? o.0? Krvavá rubačka na démonický téma? :O Kecaj.
Btw Kingdoms of Amalur není špatná hra, ale momentálně mě chytlo víc Darkness II takže zatím jsem tomu moc času nedal... -
-
ty kdyz se rekne diablo, tak ty si predstavis krvavou rubacku na demonicke tema? ja teda ne, ja si predstavim zanr a styl hry ktere diablo dovedlo k dokonalosti, stejne jako kdyz se rekne doomovka tak si nepredstavim cacodemony ale styl hry... Enclaw to tak dokonce pise i v zavorce jak to myslel
-
-
Hru jsem zkusil bez nějakých vysokých očekávání(PC verzi), a velice příjemně mne překvapila. Popsal bych to jako takovou kombinaci Diabla(spousty itemů, fightů, enchantů, atd...), Batmana(hlavně souboje a schopnosti) a Fable (grafika)... Podle mě by si zasloužila solidní hodnocení 8/10...
-
-
7/10 neni špatný hodnocení. Jsem zvědavej, jak se pochlapěj do dalšího dílu - pokud bude.
Mám PC verzi a líbí se mi. Rozhodně mi přijde lepší jak Dungeon Siege III, který dostal taky 7/10 a je to podobný styl. -
-
souhlas.. teda nevim jestli je to tim, že Dungeon Siege jsem hrál předchozí díly.. ale trojka byla uplně něco jiného, ale hlavně, snažil jsem se to hrát jako by to nebylo dungeon siege a stejně mně to hratelnost vůbec nebavila.. pro mě jedno z herních zklámání roku 2011.. přitom Obsidian hry miluju.. takže pro mě palec dolu pro DS a palec nahoru pro Amalur u něhož se skvěle bavím..
-
-
-
zpet k openttd..
-
Je to poctivy akcni rpg a kdo tomu venuje vic jak dve hodinky tak ho to stopro chytne, cestina by se hodila souboje jsou super (mozna trochu i batman tim nacasovanim a hlidanim si rozmisteni protivniku ci prepinanim schpnosti) a grafika rozhodne neurazi trochu mi pripomina trine. za me 8.(a prijemne prekvapeni zacatku roku)
-
-
plně souhlasím :-) připodobnňovat hru k wowku jenom kvůli barevnosti je zvláštní !! - Hra je fajn jen takhle recenze se mi četla dost blbě - je to mnou nebo recenzí?
-
-
taky se mi cetla spatne a vubec se mi nelibila
-
-
Neřekl bych že recenze je špatná. Mě přijde taková zbytečně strohá...
KoA:R by si zasloužil něco rozsáhlejšího, aby se neznalý čtenář blíže seznámil se hrou. Blíže popsat karty, reckoning mód, systém tříd, možnost hybridů a já nevím co ještě *1*. Třeba překonám vrozenou lenost a něco sesmolím sám, až budu dál ve hře.
Celkově recenzi hodnotím kladně, autor u mě má velké plus za klik-mách-bum a malé mínus za Mickeyho klubík. Zas taková ta grafika není *3* -
-
No hlavně z té recenze vlastně není poznat, proč autor hodnotil jen 7/10.
-
-
-
-
-
nelibí
-
Uz podle screenu uplne debilni kreslena magicka kravina jako wow, jakoby techto her nebylo tuny a vzikaji furt dasli ... nechapu. Co natom vidite ?
-
-
dalsi honimir kteryho prestal bavit wow :O
-
Tak to nehraj, primitive *7*
-
Omg a co by si chcel? Nie vsetko co je kreslene je wow. Magicka kravina ? Najprv zisti ocom su fantasy rpg a potom komentuj taketo hry. Proste len dve slova mam pre teba USE BRAIN !!!!!
-
-
"...takže jí odpustíte většinu fantasy klišé, kterými se tvůrci ohánějí, protože v daný okamžik jen dokreslují požadovanou atmosféru. Že elfové musí žít pod košatými stromy a že z medvěda klidně po jeho zabití vypadne ukázkové brnění, nikoho neurazí."
Proč by mělo? Elfové žijí pod košatými stromy, aby jim nenapršelo do uší a medvěd sežral rytíře. Nač by měli vymýšlet nějaké nesmysly, když každé dítě ví, že takhle to ve skutečném fantasy světě chodí? Hrdina, co na zádech neponese čtvrttunový meč délky průměrné lešenářské trubky, bude po zásluze potrestán nízkými prodeji. -
Hrál jsem sice jen demo, ale mohu říct jen to že jsem očekával mnohem víc. celkově jsem se cítil nějak spoutaný a jako bych nemohl skoro nic dělat ... hlavně ten pocit že jsem přidělanej napevno k zemi. Je to jen můj názor :) pokud to někoho baví tak mu závidím protože bych si to rád zahrál už kvůli příběhu od R.A. Salvatoreho, ale tohle mě od toho odrazuje.
-
-
Co dělá ta žlutá hvězda u mého nicku .... ? xD ... vidím to poprvé tak nějak nevím co to znamená a ať hledám jak hledám nikde nemůžu najít vysvětlivky. Neví někdo?
-
-
Žlutá hvězda označuje, že daný příspěvek byl nějakým tajným způsobem vybrán aby se zobrazoval pod článkem na hlavní stránce.
-
-
aha .. :)
-
-
-
Demo na PC je hlavne z jakesi zabugovane betaverze, alespon co tu psali lidi kteri ho hrali kvuli bonusu do ME III.
-
Demo je jenom špička ledovce, za malou chviličku po skončení dema na tebe hra vypustí ohromný svět, mraky questů a spousty věcí na prozkoumání. Akorát po té zemi budeš muset pořád chodit a zaskáčeš si jenom na předem určených místech.
Demo bych bral pouze jako test, zda hráčovi sedne styl boje a jak bude reagovat na grafickou stylizaci. Nic jiného se z něj usoudit nedá, je to jenom demo *3* -
taky si hrá jenom tutoriál a kus prvního města
-
-
Mam teda jen dojmy z dema, ale je to neuveritelne nudna, nezazivna hra s prisernejma pohybama postavy a uzivatelskym rozhranim... prakticky sem dohral demo, jen abych dostal armor/weapon do ME3