Přejít na výpis diskuzí
Kingdoms of Amalur: Reckoning - recenze
14.2.2012 | Karel Drda
157 příspěvků
-
Já si popláču že není čeština. *11*
-
-
Obávám se, že bez angličtiny se hráč z naší malé a celkem warezové zemičky ještě dlouho neobejde. Nebo jiného jazyka z velké čtyřky...
-
-
hlavně že pulka amaterskych prekladu z posledni doby ma pocatek na warforech
-
ja bych rekl, ze sposta zajemcu by si v cestine produkt koupili samozrejme ne za 50 e (co se alespon me tyce), ale koupili ,)
-
-
-
Výborná recenze. Možná trochu stručnější, ale celkově dobrá. Sám mám za sebou teprve slabých 4-5 hodin a pocity následující-->
Pestrobarevná grafika, která mi chvílemi připominá Wowko. Náběh na zajímavej příběh. Trochu divnej pocit omezenosti z nemožnosti skákat. Hodně kecání o všem možnym. Některé UI prvky připomínající ElderScrolls(názvy některejch věcí apod.). Absence uceleného přehledu statů (utočné číslo, obrané apod.) mě mírně znervózňuje. Výborný pocit z boje. Slušný RPG systém. Celková MMO příchuť. Občas nepřehledná kamera, ale nic vážnýho. Znevýhodněné otevírání zámku na klávesnici. Víc toho asi zatím nemám, celkově se mi hra líbí a rozhodně v ní budu pokračovat, ale špičku v ní ještě nevidím. -
ja nesuhlasym hlavne so spomenutim crafting ze je skoro na nic, ako nechcem byt zly, ale nebyt blacksmithingu tak doteraz nemam normalnu zbran iba nejake hluposti, max by som mohol kupit, ale ja sa vecsinou snazim veci nekupovat, takze crafting je celkom uzitocny, iba ho asi treba vediet vyuzit, tak isto mne neviem preco ale ta grafika ala wow celkom sedi, hlavne preto ze sa na wow podoba len velmi zdaleka a aj preto, ze my to skratka nejak hm tam sedi, pribeh sa mozno stane neskor v hre kus chaoticky, ale to nevadi, nejak ho rozuzlym, a co sa vedlajsich uloh tyka, NADHERA, pekne rozdelene a viem presne co chcem a co nechcem urobit, v skyrimu to bol nic vo zlom ale zmetok a chaos, tie questy boli zabavne aj uplne trivialne, tak ako tu, nechapem teda toto posudenie tychto questov, podla mna si hra zasluzi viac, rozhodne sa viac bavim ako v skyrimu, klamal by som keby som nepovedal, ze prvych niekolko levelov ma skyrim nejak nebavil to nie, ale ako hra napredovala, tak som stracal chut hrat, tu naopak ako hra napreduje tak si planujem, zacat novu hru za inu postavu, kombinovat ich a tak, v skyrimu ma to nelakalo, a mam radsej EXP system ako je tu, a nie v skyrimu, no nic, mne sa hra paci a netrapi ma to komu nie, je to ich problem, rozhodne si toto zasluzi 9
-
-
Jj vo chvili, ked uz najdes takmer vsetky casti jedneho materialu (napr. iron, steel, atd) je crafting velmi uzitocny, vyrobis omnoho silnejsie veci nez tie co najdes..
Akurat je trochu neprehladny, rad by som popredaval vsetko nepotrebne ale u obchodnika nedokazem posudit ktore casti vlastne potrebujem a ktore nie. -
-
Zas na druhou stranu nezabírá materiál žádné místo v batohu, takže není důvod se ho zbavovat. Škoda že to neplatí i pro gemy.
-
-
-
Já nevim komu se furt líbí tydle šílenosti , samý ledy-ohně-plasmy-poison-frozen-lighting haluze . To je soubojovej systém jak stehno . Co takhle něco reálnýho , drsnýho viz. : http://www.youtube.com/watch?v=0mcg3qLeDIw . Snad to naše husitský dopadne trochu "dospěle" ... *3*
-
-
Hele...to vypadá zajímavě...jaktože sem se o tom do teď nedoslech.....konečně to vypadá na reálnou pořádnou rubačku...Bez plazmovejch střel :D ....Mohli by udělat takové promakanější a živější Mount and Blade...
-
to vyzera velmi dobre idem si o tyom pozriet viac
-
-
Bohužel to vypadá, že je to zamrzlý projekt, poslední zprávy z půlky roku 2010, nikde nic, myslím, že jsem o tom i někde četl, sledoval jsem to od oznámení, ale nevypadá to s ní moc dobře, škoda, dost jsem se těšil....
-
-
napsal sem autorům email tak sem zvědav co odepíšou , jestli vůbec odepíšou ... to by mě zamrzelo kdyby to zamrazili *13* ale je pravda že info nic moc nikde *9*
-
-
Jo, kdyžtak pak napiš, co odepsali, dost by mě to zajímalo taky, dík
-
-
-
-
To myslíš vážně? Tomuhle říkáš reálné a drsné? To je co? Amaterský mód do Skyrimu?
-
-
Ne je to RPG od části tvůrcu zaklínače a two worlds...tohle vide je ještě z nějaké alfa verze...ale i tak to vypadá stokrát lépe než Amalur...
-
-
jestli pro tebe vrcholem hry je grafika, tak ti doporucuju vypnout PC a jit ven. Pak budes vsem na ulici rikat, ze tahle hra vypada stokrat lip, nez neco co jsi hral doma.
-
Souhlas, vypada to skvěle.
-
-
*15* *15* *15*
-
-
-
"Zaklínadlem většiny současných RPG je také otevřený svět, nebo alespoň jeho iluze To znamená: mít možnost rejdit, brouzdat a plahočit se od jednoho konce mapy k druhému a nebýt ničím a nikým omezován. Kdo tohle nenabídne, koleduje si o hlasité výtky. Amalur se o to také pokouší, ale nevychází to stoprocentně."
To si vzapeti v dalsi vete poprete, takze predpokladam, ze v tomto odstavci ma byt pozdeji zmineny realny svet, nebo se tam jen objevila chyba. Amalur se pokousi o ten tzv. realny svet, ale otevreny svet ma, stoprocentne. -
-
Ano, chybka ve slove - misto realneho, ma byt otevreny, ale smysl byl jeden. Diky.
-
-
jasne, takhle je to lepsi :).. diky za rychlou opravu takhle po ranu :D
-
-
-
Dobrých RPG není nikdy dost a Amalur poslouží dobře, až nebude co hrát. Jako novinku ho kupovat nebudu, ale místo u mě na seznamu má jisté.
-
Jen tak pro info kdyby někoho zajímala délka hry, na normal za rangera dohráno za 65 hodin (40. lvl, dokončeno 200 questů), používal jsem fast travel, ale občas jsem se po mapě prošel kvůli tajným truhlám atd..
-
No az vylozene nebude co hrat, tak do toho mozna pujdu, ale dost mi vadi ta pestrobarevna grafika. Navic to vypada, ze se Salvatore moc nevytahl. No nic, jdu parit Skyrim a vyzkouset par novych modu.
-
Tak ako to vyzerá bude sa prekladať ?
Bola by škoda keby takáto hra zapadla prachom a bola by bez češtiny*9* -
*omyl*