Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • Co dělá ta žlutá hvězda u mého nicku .... ? xD ... vidím to poprvé tak nějak nevím co to znamená a ať hledám jak hledám nikde nemůžu najít vysvětlivky. Neví někdo?
      • MrSanta
        Žlutá hvězda označuje, že daný příspěvek byl nějakým tajným způsobem vybrán aby se zobrazoval pod článkem na hlavní stránce.
        • aha .. :)
    • Demo na PC je hlavne z jakesi zabugovane betaverze, alespon co tu psali lidi kteri ho hrali kvuli bonusu do ME III.
    • MrSanta
      Demo je jenom špička ledovce, za malou chviličku po skončení dema na tebe hra vypustí ohromný svět, mraky questů a spousty věcí na prozkoumání. Akorát po té zemi budeš muset pořád chodit a zaskáčeš si jenom na předem určených místech.
      Demo bych bral pouze jako test, zda hráčovi sedne styl boje a jak bude reagovat na grafickou stylizaci. Nic jiného se z něj usoudit nedá, je to jenom demo *3*
    • taky si hrá jenom tutoriál a kus prvního města
  • lidičky mám dotaz nejde mi to nainstalovat pořád dělám asi někde chybu, prosím kdo ví mám to v raru budu rád když mi někdo pošle nějkaý návod na vin.diesel.x@seznam.cz bud moc rád děkuji
  • Ono se jeste ukaze, ze Skyrim vubec nebyl tak spatna hra, jak se tady hystericky vykrikuje. A prave v porovnani s podobnymi Alamur rpgcky muze vypadat skoro jako maly poklad. Je samozrejme smutne, ze neni na svete nove supr rpg (ja jsem zkousel demo a nechytlo me to), ale na druhou stranu me tesi, ze ta lacina sazka na jistotu v podobe odhalenych prsatic a casual prebarveneho disney-looku tak stoprocentne nezabira...
    Do extremu to zenou Bioware (viz ty kozaty twileky a imperialni agentkyve SWTORu, o DA2 nemluve) a stejne se spinavyho Skyrimu (i kdyz je plny divne krivych lidi *1* ) proda vice...

Hezky kycovity obrazky, efekty, barvicky .. uspesnou hru neudelaji a podelanou hru nezachrani..
    • Skyrim ma dobry a poutavy obsah, ale zaostale technicke zpracovani, spoustu bugu, spatne ovladani, spatne uzivatelske rozhrani. Amalur je na tom obracene, solidni zpracovani, ale nudny obsah, chybi mu duse.
      • no jak tady vidim screenshoty z finalni verza, tak mi ty textury pripadaji jeste rozmazanejsi nez ty ve Skyrimu a to nasobne...tak jake skvele tech. zpracovani?
        • Neni to plne bugu a ládi nemajivproblem pochopit ovladani.
    • Tahle hra nejenže válcuje Skyrim ve všech ohledech až na editor.
    • vlastik.plaminek
      TOR ani DA2 jsem nehrál, takže nevím, jak jsou postavy dimezované, ale radši se budu koukat na dobře rostlou kozatici než na nějakou anorektičku s lentilkama.
    • *1*
  • Hra s dobrým nábojem ,ale bohužel zpracování alá japonská rubačka mne po chvilce začalo štvát.Až dohraju Cannon Fodder 3 tak se ktomu možná vrátím a dám tomu druhou šanci.
  • Šílená,ale naprosto šílená sračka...další tupá bezduchá mlátička s grafikou jak pro pětiletý děcka..nudné,nezáživné a asi po stopáté omleté téma...
    • trololol... tupá a bezduchá, přesto zábavná (říkal někdo Diablo?), grafika je ok.. hratelnost na vysoké urovní, takže pokud člověk není honílek a pixelhunter, zapomene, že hra nemá bokeh dof, dx11, ultra SSAO HBAO, ubersampling, gigamegaultra textury... grafika má být pohádková a přijemná, což v tomhle případě splnuje
    • NonSuch
      tvuj nazor prestal byt relevantni v okamziku kdy si se zacal navazet do grafiky ze je jak pro peti lety decka, tuhle mentalitu proste nikdy nepochopim, co presne to je ta grafika pro petilety decka?
      • MrSanta
        Asi tak. Akorát pro mě jeho názor přestal být relevantní hned po pátém slově jeho příspěvku.
      • grafika pro 5ti lete decka je treba battlefield 3 (nic proti) jen ze dost mladsich hracu chce jen grafiku starsi hraci chcou hratelnost, pribeh a proste KVALITU a grafika je az na poslednim miste ale proste je ted doba ze kdyz hra nema ultra mega cool nadupanou grafiku tak je to hned odsouzeno k zaniku proste dmnce
  • genki.sudo
    Solídna hra.. Trochu to designom pripomína MMORPGs (Vždy tam je región s mestom uprostred a okolím s questami). Údajne si tvorcovia robia i priestor a fan základňu na nejaké MMO. V každom prípade túto hru vynáša nad priemer práve spracovanie bojov, ktoré je myslím veľmi dobre pojaté. Viem si predstaviť že pokiaľ človek nie je zvyknutý hrávať akčné hry, trochu ho to odradí, ten boj až taký ľahký nie je.. Loot je tiež obstojný..

Dal by som jej 7,5/10..
  • WTB remake Gothicu 1 s lepsi grafikou, dekuji pekne...

tohle me prislo nemastny, neslany, nudny... na PSP by to byla dobra hra, jako je napr. God of war, ale na plnohodnotny konzole a PC me to prijde krapet vyvar - je to koridorova verze TES:Oblivion ve vanilla verzi s craftenim a radoby hezkyma kombama...
  • No, hra je to sice pěkná ale po pravdě už mě unavují všichni ti němí hrdninové. Jak se má člověk ztotožnit s postavou která při všech rozhovorech jen tupě zírá do kouta a občas pohodí rukama.... Každý tvor má emoce,a díky nim se lidé nejlépe ztotožnují s druhými, takže když je autoři nedokážou přenést do hlavní postavy nikdy z ní podle mě nebude hráčská ikona co by visela v každém pokoji na zdi. At má sebelíp vymodelovaný obličej.. *8*
    • A ty nahlas nečteš ty možnosti? Ještě případně tvrďáckým hlasem nebo pisklákem, když hraješ za ženskou? *1* Třeba tenhle borec to dělá výborně: http://www.youtube.com/watch?v=1iO1yozL6a8
    • Jak se ma clovek ztotoznit s postavou, co mluvi uplne jinym hlasem, jinou intonaci a jinou reci? Ja se teda rozhodne vice ztotoznim s nemou postavou ze Skyrimu.
    • To mě nikdy němí hrdinové nevadili. Vlastně nejlépe jsem se ztotožnil právě s němýma hrdinama.Hlavně v prvním old republicu a dragon age origins.
  • chce to trochu snížit sytost barev a hned je to o poznání lepší *3*
  • Ahoj, mám prosbu, nevím jak dál v Main Questu - Pride before a fall.
    Mám zničit Chantry, ty jsem zničil, zustal tam stát ten čertík a dveře nejdou odemknou, prý potřebuju klíč, kde ho mám sehnat???? Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit