Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :DDD... realisticke stredoveke fantasy...:DDD...ja uz nemuzu...takze fantasy jsou realisticke a nerealisticke? A jaka hudba je tedy vhodna pro realisticke fantasy? :DDD
  • Ok, takže podle tebe je třeba Metallica popová kapela, protože udělala skladbu jako Nothing Else Matters, která je radio friendly. *7* Skoro každá kapela měla nějakej hit do rádia, to z nich ale nedělá popaře. V dobách, kdy se rozjíždělo MTV a začaly se dělat kromě hudby i video byla prostě nutnost udělat nějakou popovější skladbu, pokud si chtěl být v TV a mít klip.
  • Femto
    Počkej a kde jsou tvoje argumenty, když se tedy chceš bavit o argumentech....
  • Femto
    Final Fantasy si hraje na realistické středověké fantasy? Že o tom nevím. Tu směšnost herní scény právě nejvíce člověk vidí ve hrách jako Zaklínač 3, kde na tebe vykoukne Viking s dračí helmou a tvůrci pouští neskutečné odrhovačky, o kterých si myslí, že jsou strašně epické, přitom jsou epicky trapné.
  • Jo, ted jsi mi to nandal...tomu rikam argument...jenom to potvrdilo to, co jsem napsal... :D
  • Ty vole... :DDD... ty mne bavis...psat takle odveci, to uz je vazne umeni... :DDD... takze ve FFXV hraje soundtrack zasadne inspirovany tradicni japonskou hudbou?
  • ako absolventa 7 rocnej ludovej skoly umenia - klavir - mi neda nereagovat: evidentne o hudbe k Witcherovi viete prd ked napises ze je to mix medzi ruskou a cikanskou ludovkou...

5 sec googla:

The band plays traditional songs of Europe, mostly Slavic, and its own compositions referring to Early Medieval times – Vikings era – pagan Europe. Musicians play traditional instruments: long-necked lute (saz or Bağlama), byzantine lyra (rebec), drums, and flutes. Percival presents its music during historical events in Poland (e.g. the biggest Viking and Slavs festival in Poland on Wolin island), as well as abroad: in Germany, France, Czech Republic, Lithuania, Slovakia, Belgium, Isle of Man and in Scandinavian countries. In 2010, the musicians began cooperation with music producer Donatan. Project "Equinox" (Polish: Równonoc) combines traditional Slavic sounds with hip-hop music.
  • Femto
    Já zase ve svém okolí nemám moc lidí, kteří by byli hrdi na to, že mají chlupatý zadek a jejich život je naplněn hospodou páté cenové kategorie. Vidíš, každý tu pozná nepoznané.
  • Femto
    Nejlepší je pak, když ta romská hudba křížená s ruskou zní na ostrově inspirované Vikingy! To je potrava pro konzum. Na Skellige jsem vždy čekal, kdy se spustí ten song ze Skyrimu, pak by se kruh uzavřel.
  • Jeste jsem nezazil nekoho, kdo s takou radosti ze sebe dela idiota... :D
  • Fordzy
    Pusť si tu tvojí a buď happy. *5* https://www.youtube.com/watch?v=D0DcJXIyuoE
  • Jestlipak to nahodou nebude tim, ze romska hudba vzdy koresponduje s hudbou daneho regionu a prevezme z ni specificke motivy - pusti si romskou hudbu treba ze Spanelska a nebo Balkanu, bude to neco uplne jineho...
  • Femto
    Je to mix mezi ruskou lidovkou a cikanskou lidovkou. Takhle vypadá hudba k Zaklínači. Prostě hudební kýč.
  • ja myslel ze se bavime o hudbe ke hram, nebo ne?
  • ne ze bych chtel nekoho rozcilit, ale ta hudba z odkazu k zaklinaci dost pripomina romskou hudbu..ehm..tak ono jsou taky celkem hudebne nadany:)
  • Hele, že si EA nenajme kvalitního skladatele neznamená, že je lepší hudba v Japonsku (za ty prachy si můžou dovolit i toho japonskýho, tak je možná důvod jinde - šetří, nebo hudbě nepřikládají takovou váhu). Taky bych byl opatrný v logice "je to orchestrální, tak to má automaticky punc kvality". Kvalitní hudba může být i nějaký elektro v MIDI, záleží, jak to sedí do hry.
  • Tak nazvat Percival kycem muze jenom blb...a nebo Femto... :D
  • Femto
    Zase ohýbáš.

"hudba pro co nejširší publikum, to Bowie nikdy *cíleně* (důležité slovo) nedělal""

"Každopádně on na tom ale nestavěl svojí kariéru, jen si pomohl"

Tak jak?

Je ti jasné, že jsi už dávno v prdeli v této diskuzi?
  • Opravil bych tě. Japonci mají dobrou hudbu u některých počítačových her, to je asi tak všechno. *1*
  • Femto
    V současnosti je to spíše naopak a rozpočty her jsou naopak na západě vyšší než v Japonsku, samozřejmě občas se i v Japonsku objeví něco jako MGSV či FFXV, ale obecně u firem jako EA apod. se točí daleko více peněz a herní hudba je pořád lepší v Japonsku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit