Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • text o kmeni hackeru tady. http://eldar.cz/kangaroo/clanecky/hackeri/
  • Black_Hand
    no jo, ja si rikal, ze byl trochu vyhubly :). dik za opravdu. rikal jsem si, ze kazdej vypadal v mladi trochu jinak. pak tedy bigg boss je jeste komictejsi.
  • Poznám mnoho skinheadov ktorí by v súvislosti so skinheadmi- neonacistami použili také výrazivo že by si sa nepýtala či to nešlo napísať slušne ale rovno žiadala zakázanie celého internetu . Buď rada len za to blato , výstižnejšie by bolo prirovnať ich k inej nevábnej hnedej substancii ktorú na zemi môžete nájsť taktiež dosť často (ak sa vo vašom okolí nachádzajú nejaký neohladuplný psíčkari )
  • janchor
    Ts ts, "bahno" je v daným kontextu velmi slušnej výraz!

A právě jsem poukazoval na to, jak ta knížka může spoustě lidem připomenout, že holá lebka nerovná se automatický nácek.
  • A nepletes si nahodou Bigg Boss s Big Boss?
  • 13_11
    …a taky zjevně negramotní.
  • jindra.veliky
    hh kdyz myslis ze to pomuze *1*
  • Vítězství zdar!
  • Black_Hand
    klid, nevzrusuj se :). ja sem taky schopnej se bez problemu zasmat big bossovi, i jinym klasikum (z tech zahranicnich treba immortal a nejenom tem :). nijak to nepodkopava muziku. a navic, na pohrdani metalem bys mela byt uz zvykla, me to uz taky nijak nerozhodi. znevazovani subkultur neni nic prekvapivyho. ber to tak, ze uz jses jednou nekde, kde maj lidi na vsechno nazor, i kdyz tomu treba tak uplne nerozumej.

a ja bych to treba za nackovsky bahno oznacil taky :).
  • Amylee.Anderson
    Prej náckovský bahno. To je jak kdyby jste napsali, že blackmetalisti maj v sobě sataňácký bahno, hipsteři, co chtěj bejt jenom zajímaví, atd. Vy máte ten "správný" názor, ale nevim, co to tam cpete, je na každém, jakou ideologii uznává. Ok, je pravda, že skiny maj lidi spojený s neonacismem, ale nešlo to napsat slušně?... Je vidět, že to psal Lukáš.
  • >původních skinheadech bez náckovského bahna
    >náckovského bahna
    >2011

dyt sem rikal, ze tiscali ze zmenilo z herniho webu na zionistickou propagandu...
    teste se az porodnost klesne k nule, tak zacne vase vlada cpat imigranty ze vsech koutu sveta, nemluve o cikanech, kriminalita a nasili se zvedne rapidne a vy se budete na to vse koukat s tupim ovcim ksichtem! preziji jen nejzdatnejsi! WHITE PRIDE WORLD WIDE!
  • PSH! *2*
    A na te prvni fotce je Radek Friedrich?
  • janchor
    Náklad to mělo 1500, zájem byl výrazně vyšší, než tvůrci počítali.
  • janchor
    Kamarádi jsou tam na pár fotkách. Ta knížka je zajímavá nezávisle na nich. S jejími vydavateli se nikdo z nás nezná.
  • Black_Hand
    pozor, on je uz veliky! uz se prestehoval pod svuj vlastni most :PPPP. sice je jen o 10 metru dal a k rodicum porad chodi na obed, ale i tak! ted muze m********** nad svym dilem aniz by ho rodice pri tom sledovali.
  • Taky se mi to vybavilo :) Přitom já tu rubriku, která mne formovala a vychovávala v nerda, miloval.
  • RavenHolm
    :D V jeho případě by byl optimální shadowban, tak jak ho JD rád aplikuje na EG. Diskutující může psát a své příspěvky vidí, ale ostatní je nevidí.
  • Nechápu jak někdo s tvou inteligencí dokáže hrát Anno (ano jindro je to Anno a ne aano) *8*
  • christianus
    Ono by bohatě stačilo kdyby se mu nenápadně vypla možnost přispívat. :D
  • já jsem knihy prodal přes 100ks a dotazy na to kdy bude mi nevadí...aspoň mi skáčou předobjednávky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit