Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Irisis
    Já tam mám nějáký kábely. Hádám že vedou ven z matrixu.
  • A když se zde bude ta recenze publikovat, bude její autor také finančně ohodnocený (tak jako vy)?
  • To je lez! Za monitorem nic neni!
  • Anal.S
    Jako proč?
  • Rubrika kultura nemá ve SCORE co dělat!!!! Teda...to už je tak dávno.
  • RavenHolm
    Byl bych pro, ale stěží by to fungovalo. Vždy, ale vždy se najde někdo kdo bude reagovat. Však i já jsem se dnes neohlídal. Lepší by bylo, kdyby redakce nenápadně u jeho profilu vypla možnost reagovat na jeho příspěvky a nejlépe i možnost hodnotit (v jeho případě mínuskovat) a ono by ho to tu za chvíli začalo nudit.
  • To:jindra.veliky
    Nechci nikoho snižovat na takovou úroveň
  • Ty si normální blb .... už ti to sem někdo musel napsat.
    (v některých případech není blb nadávka, ale diagnóza)
  • Paul_cz
    Mě by vůbec nevadilo, kdyby tu recenze na knihy byly. A i na jiný věci :-)

Na Modrákově blogu teď vyšel článeček o KLANu, jó jeho koncept se mi líbí..
  • Uzavřel bych tichou dohodu o zákazu reakcí na Jindru Malého
  • DavRed
    A bude i nějaká recenze na Minecraft? *1*
  • Kr.Pa
    v porovnani s DD je to nudny tunel bez multiplayeru a taktiky
  • GlaDOS
    Orcs must die mi vůbec nepřipadal jako hnus. Docela zábavná hra.
  • Kr.Pa
    To není problém, od nás z http://www.mobagames.cz/ nebo http://www.leagueoflegends.cz/ můžeme sehnat lidi, co hrají MOBA hry a sepsat recenzi. Pokud se dohodneme, my Vam nejake cloveka co hra moba hry a umi psat sezeneme i s recenzi. Staci se jen domluvit a ja Vam poslu kontakni e-mail.
  • JJ, dobrej troll. Prodavači se z těch dotazu na knihu urcite mužou p*srat smichy.
  • Black_Hand
    lol, big boss vzdycky rozesmeje :).
  • sleepless
    Serious Sam 3 recenze vyjde v pondeli, Tropico 4 jsme nedostali od lokalniho distributora (koupime az bude nekde ve sleve), u Anno cekame na novy kod distributora. Sims 3 Domaci Mazlicci recenze nebude urcite, nikdo to nechce hrat a snaha o to, sehnat nekoho z komunity, vysla naprazdno (vsichni se toho zalekli).
  • sleepless
    Tak, jak jsem to psal v ruznych diskusich uz nekolikrat. Jsou tituly, na ktere proste nemame autory (nikdo v okruhu je nehraje) a League of Legends je jednou z nich. Opakuji tedy znovu vyzvu, pokud vam zde nejaka hra chybi, neni nic jednodussiho nez nas bud spojit s nekym, kdo ji holduje, umi psat a neni to jen slepy fanda. Dungeon Defenders se sice spise (trvalo dlouho, nez jsme sehnali nekoho, kdo to opravdu hraje), ale v soucasnosti vychazi tolik her (diky neuveritelne silne indie scene), ze vsem opravdu vyhovet nemuzeme.
  • sleepless
    Nezacali jsme psat recenze na knihy. Je to narazova vec, kdy se nam do rukou dostane neco zajimaveho, na co stoji upozornit. Info o WoW knizce bylo prebrano z WoWfanu.
  • bobsh
    A že by ten přínos byl právě v tom, že tu knihu dostal k lidem, kteří by o ní normálně třeba nevěděli? Nezlob se, ale dát do jedný věty to, že článek informuje a zároveň nemá žádný přinos je docela kravina...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit