Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Mě se zdálo, že na první fotce je Redek Friedrich, a ono ano. *4*
  • RavenHolm
    Doufám, že v brzké době zavedou nějaký pokročilejší systém +/-, protože pak od tebe bude snad klid.
  • Kr.Pa
    Maji tu vice restu, neni tu recenze Dungeon Defendes (ale ten hnus Orcsmus die je)
    A vubec se tu nezminuji o League of Legends, jen v dnesnich dnech se nemuze ignorovat, jak bylo psano, smele muze komunitou a hraci konkurovat WoWku ...
  • jindra.veliky
    radsi si prectete Dasenku *1* *1* *1*
  • Stejně seš na to ještě mladej :-)
  • jindra.veliky
    zacali psat recenza na knihy kdyz maj recenze sotva na puklu her co vychazi *1*

The Sims 3 domaci mazlicci (chci koupit mame), real warfare 2, jurrasic park the game a saroius sam 3 a tRopico 4 a pak jeste si casem vybavim urcite dalsi (aano 2070) *2* *10*
  • jindra.veliky
    ja jsem to jen oznamoval *5*
  • Kr.Pa
    Ok, tak tiscali zacalo psat i recenze na knihy, tohle i ten WoW pred 1-2 dny *15*
    Doufam o recenzi Zaklinace nebo Pisni ohne a ledu *3*
  • Nepatri to sem ale byly vubec vyhlaseni vyherci souteze ACR? (té druhé)
  • BoB.2
    *8* TY UMÍŠ ČÍST?
  • Lynch
    Tak to nečti, nikdo tě přece nenutí. V povinné školní četbě to přece není!
  • Enclaw
    Mě tedy tehle článek zaujal, knížka vypadá velice zajímavě a už přemýšlím kde se na ni podívat a komu ji případně koupit na Vánoce :)
  • Enclaw
    Asi sis to špatně četl, o MMORPG komunitě je tam jen část, píše se tam o širokém spektru komunit....
  • jindra.veliky
    tohle cist nehodlam *1*
  • Eda.Frtan
    Knížku už četl a jednoznačně se jedná o velmi zajímavé čtení. Doporučuju všem, kteří se alespoň trochu zajímají o to co se děje i jinde než za monitorem.
  • No ja neviem ale ked chceli odfotit princa mali ist za Travnickom
  • Chtělo by to do té knížky něco víc než jen MMORG komunity. Přeci jenom, když je na přebalu Onikage... ^_^
  • V tom případě díky za reklamu :>
  • Knihu si rozebrali v ni ucinkujici a jejich kamosi? Nic ve zlym, ale kdyz jsem o tomhle cet, pusobilo to na me jak katalog zviratek v Zoo. Co s tim... :)
  • zajimavy? si delas srandu. ten clanek je o nicem. pouze informuje a dela reklamu. zadnej prinos.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit