Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JEn nechápu, proč dostávám mínuska vy nýmandi... *1*
  • TAk jasně, že by se muselo zapracovat i na tom, logicky by nesměla bejt AI tupý jak v Duna 2...nemyslim si, že by to bylo blbý...jen by se to muselo nějak ošetřit...třeba, že kdyby danou technologii vyzkoumala 80% národů tak by se plošně rozšířila...(jen tak mimochodem, označit to za blbý je jako říct "civilization je blbá hra" tam se něco takového přihodit mohlo, když si hrál na nějakou easy obtížnost teda)

Nicméně by to bylo jako třeba v případě domorodí američané X evropané, ti taky museli čumět jak puk i když uznávám, že v rámci jedoho kontinentu by se to těžko vysvětlovalo...
  • Hairy_Ass
    To by bylo blbý. Představ si, že by hráč měl už děla a muškety a proti němu by stál protivník ještě s řeckou falangou. To by skončilo dost jednostranně. *4*
  • Hlavně to chce oproti starýmu Rome víc intrikaření, politiky (senát tam byl jenom na ozdobu), přidat vztahy mezi členy rodu (nebo i frakcemi), víc odlišností mezi frakcemi, vylepšit diplomacii (podle mě dost odfláklá a skoro nepoužitelná) a správu měst kde se kromě výstavby a změny daní nedalo dělat nic.. Prostě jít víc do hloubky a víc detailů.. ;). O bojovou složku se nebojim, zvlášť když bude pěkně v novym... Ale stejně na starýho dobrýho Rome TW nedam dopustit, pořád muj nejoblíbenější díl ;-))
  • spook.y
    Sever vs Jih by šel udělat krásně ale 1 WW to nevím jak by to dali. Ale zase v 1 WW by námořní bitva byla luxusní.
  • Co se tyce Americke obcanske valky, tu bych taky bral, ale spise jako nejakou formu standalone datadisku k Empire/Shogunovi, ktera by ale vyuzivala mapu z ETW:Warpath a vsechny ty serepeticky (hlavne pak vlakovou dopravu) z Shoguna FoS. To si myslim, ze by bylo hodno provedeni.

Existuje ovsem jiz mod pro ETW, http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1627 ,ktery obsahuje i kampan. Bohuzel bez vlakovych transportu,ale docela propracovany.

Prvni svetova mi prijde dost spatne proveditelna, uz jen kvuli povaze te valky natoz pak jeste technologie ze (letadla, ponorky...).

Ten Rome by mohl byt dost zajimavy, specialne pokud tomu autori daji jeste hlubsi a rozshahlejsi historicky smrnc.
  • spook.y
    Hrál jsem všechno jen Shogun II mě nějak nechytl tak jsem ho nekupoval ale na tohle se opravdu těším.
  • U prvního Rome jsem strávil snad stovky hodin,takže tohle pro mě bude povinost :-)
  • No...nebylo by to špatný, ale osobně si myslim, že by zabodovali kdyby to obsáhlo jak starověk...3 n.l. + až do napoleonských válek nebo alespoň středověk - novověk (něco jako Europa universalis) nebo antika - středověk...konec konců, tecniku střelby zbraně mají z Empire, nač se vymlouvat, že by to nešlo...prostě zpachlat 2 období, samozřejmě zvětšit počet provincií a obtížnost, přidat národy a tak...to by bylo tažení
  • walltar
    Škoda že zrovna rome ... je to pro mě nejmín zajímavá etapa historie. Nejvíc mě bavili Empire a Fall of samurai .... kde už sou střelné zbraně a v FOTS ironclady, asi nejvíc bych uvítal něco v době severu proti jihu nebo mnohem pozdějšího, jako třeba první světovou ( ale to nevím jestli by se ještě dalo udělat )

Ale i rome si zahraju když nebude nic jiného.
  • Keďže je pôvodny Rome (originál samozrejme:) jednou z prvych hier co pre reinstalle Windowsu nahodim, tak sa dosť teším ak by to bola pravda. Stredovek velmi rád nemám a sa priznám že shogun, Empire atd som upirátil či stoja za to, ale Rome je pre mňa neprekonatelné
  • Napoleon? Jejda, da best. Ještě dnes sám sebe vidím v čele expedice Armée d'Orient. Jen ti židé mě tak štvali, ale však jsem s nimi také udělal rychlý proces.
  • Veskoslav
    Ono musíš vzít ale co pro tebe slovo Barbar znamená. Protože sami Římané označovali všechny, kdo nebyli obyvatelé Říše Římské a je jedno, jestli sjednocené říše nebo Západní (hl. město Řím) a Východní (hl. Byzantys) říše. Tudíž Barbaři byl zbytek světa. Ale třeba v roce 60 př. n. l byla skoro celá Evropa pod vládou Říma+Sev. Afrika, tudíž si troufám tvrdit, že Těch pár vidláků mimo říši bylo v menším počtu. Záleží v jaké časové ose se hra bude odehrávat, jestli v roce 100-100 před a po letopočtu nebo těsně přes pádem Západní říše Říma (v té době měli barbarské kmeny Germánů a Galů mnohonásobnou početní přesilu)
  • Veskoslav
    Oaobně mě nejvíce bavilo TW: M II:) Nevím, ale prostě starověk miluji pro jeho kulturu a vědu a středověk kvůli rytířům a středověkým hradům. To dobývání citadel v TW M II a vymýšlení taktiky, jo to byla paráda. Já osobně bych bral M III než Rome TW.
  • Hlavne nech sú tam Seleukovci. A ďalší diel? Niečo z čias dávno pred Rímskou ríšou.
  • Pokud se RTW 2 potvrdí a jako velký fanoušek celé série TW doufám, že Galové budou přesněji zpracovaný, řecké jednotky totéž, vybalancovaný systém např tím, že barbarů bude víc než římanů atd.. Prosím hlavně ne už žádná zápalná prasata a další do oka bijící zlepšováky.
  • To zní naprosto božsky :) Založíme jim to na kickstarteru, oni si to vývojáři potom přeberou :D
  • Docela bych bral vyvolený národ...
  • Jakožto starý fanoušek TW musím oponovat. V Shogunovi byla zase o něco vylepšena diplomacie, poprvé přibyla starost o zásobování obyvatelstva a nakonec byla oslabena ultimátní vítězná strategie. Totiž hned ze začátku hry dobýt 7-10 měst, pak mír se všema a jen budovat následujících 50 tahů. Po tomto kroku měl člověk tak vyspělé zázemí, že už jen dobýval a dobýval (celkem nuda pak)… Tady právě díky starostem o zásobování si nemohl všechna města vylepšit na max, jelikož bys to pak neuživil. Musel si nechat nějaké oblasti čistě zemědělské, aby zásobovaly rozvinutá centra.
  • Tak maximálně ve filmu 300 Bitva u Thermophyl. To, že Sparťané bojovali bez zbroje je pouze mýtus, měli bronzové brnění, tuším že i s pteryges (takový proužky v pase), chrániče holení, helmu a štít + kopí a meč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit