Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    Tak snad je to pravda *14*
    Moje nejoblíbenější doby jsou z Empire (vždycky jsem rád potlačoval vzpouru Američanů za Brity), Rome a Shogun 2. Napoleon mě tak nechytl nevim proč, přitom jsem ho hrál docela dlouho ale nemám z toho tak dobrej pocit jako z Empire nebo Rome.
  • to určitě ne...hlavně pokud to bude precizně zvládnuto historicky...ale se současnýma mechanismama by se bitvy ve WWI nebo WWII, tak aby byly věrohodný udělat nedaly
  • Hairy_Ass
    Co je na posledních dílech primitivnějšího oproti těm starším? Naopak má hráč daleko širší možnosti v managementu jednotek. A samozřejmě je blbost, aby měli všechny národy v Rome 2 stejné jednotky. V Shogunovi šlo o občanskou válku v Japonsku, takže bylo logické, že jednotky byly prakticky totožné. Pokud by v Rome 2 byla jen občanská válka v Římě, tak by taky byly všechny jednotky stejné.
  • Pokud budou jednotky pro všechny národy stejný alá Shogun2, tak to asi nebude moc optimální,spíš to bude na prd!
    Bojim se že to udělaj primitivní jako poslední díly, aby to zvládli lolci co TW serii vůbec neznaji *9*
  • Hairy_Ass
    To je dost rozsáhlé časové období. V době Chetitů už Sumerové neexistovali. Já bych zvolil třeba rok cca 1300 př. n. l.. To by se do sebe mohli pustit Egypt, Asyrie, Chetité, Achájové, Kréťané a podobně. *4*
  • No přesně, samurajové ze sparty, v plné plátové zbroji.... lol
  • ...a ještě k tomu na záclonový, viď? *1*
  • Hairy_Ass
    Tak jako jsem rád, pokud to bude Rome 2, ale měli by zapracovat na věrohodnosti jednotek (naštěstí od dob Napoleona a Empire se zapracovalo i na tom v sérii TW). Taky bych zrušil tu hovadinu se třemi římskými frakcemi.

Raději bych ale uvítal třeba Třicetiletou válku nebo druhou polovinu 19. století v Evropě (sejmout Prušáky v bitvě u Hradce Králové, to bych bral všemi deseti). Holt jsem si nějak oblíbil střelné zbraně. *4*
  • a sparťané chodívali v plné plátovce? Ha, kolikrát bojovali zcela nazí.
  • také jsem cosi takového zaslechl, ale jen na nintendo wii :D
  • Tak jiste kazda doba ma sve kouzlo, treba zrovna zminovany RTW, ktery take osobne povazuji za nejlepsi, ale nebylo by od veci zkusit si dobyt svet v WWI a WWI v podani TW
  • Ludo
    a ty si z kama spadol? *15*
  • Sem s tiiiiiiiim !!!!
  • dobre ja jsem to preve zkousel na fall of the sam cz verzi a melo to nejake chyby, takze ted uz vim cim to bylo. Dartha znam, spolupracoval jsem taky na nejakych modech, je to super typek. :)
  • Přesně tak. Total war mám rád jako výzvu tedy nastavení VH/VH...
  • hrajes darth mod na shogun eng verzi?
  • ale ze vraj to vyjde iba na konzoly
  • Pokud to skutečně bude RTW2, tak si chvíli po vydání počkám, koupím a následně s radostí nainstaluju Dartha, který z toho udělá skvělou hru *1*

(aneb jako v Shogunovi, bez Dartha je počítač blbej jak tágo)
  • Dobrej nápad pro datadisk do Rome II :) a řekl bych že i dost reálnej :)
  • na to ta hra není stavěná...ale kdo ví, třeba jednou příjde CA s novými mechanizmy...ale já osobně radši starší dějiny :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit