Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako nechapem prečo hend musiš uražať že som primitiv SVK,februar a neviem čo. Ja ti tiež nenakladam. Na každom CZ webe sa hned obuvat do slovákov. keby tu pisal američan tak mu napiše že je NI**A a FU*KER alebo nepochopim to? a akože ked ta to zaujima tak preco nato nadavaš? Mna MGS bavi a rad si prečítam nové informácie, tak ako ty o inej hre co ju maš rad
  • Robotron3
    Na takového vola, by nestačila ani nejzvláštnější zvláštní škola...
  • ja ale nikde nerikam ze me to nezajima, ty primitivni SVKcko. Nedivim se ze mate samostatnej stat, vy februárové
  • No, abych te vyvedl z omylu kterej sestava vubec z toho ze existujes, tak ti musim rict ze MGS jsem samozrejme hral, abych se podival, z ceho ze to jsou konzolisti tak odvareni. Animace v zadne hre neodklikavam, hraju podstive a nenechavam jedine neprozkoumane misto a ukol v zadne hre. Z kazde hry vytezim maximum co to jde. S nulovou zaujatosti musim presto rici: naprosto prumerna hra. Mel by ses probudit z diskoteky, naucit se cesky a prestat zastavat nesmyslnej vyrok "metal gear je hustarna" a hlavne prestal ho brat jako fakt.
  • Robotron3
    MGS se na PC hrál normálně. Já jsem ho hrál. Spousta lidí ho hrálo na PC. Proč si myslíš, že se nehrál?
  • Ono je rozdíl mezi tím, když hra na PC vyjde a tím, když ji na PC někdo hraje.
  • Tak od Biebera bych přesně tohle čekal.
  • tieš to tak citim :) MGS by si mal kazdy zahrat
  • Presne! Načo to vôbec komentuju ked ich to nezaujíma. Mna nezaujíma napr mass effect tak sa dotoho neserem. a nepišem ake to je primitivne a neviem čo. A HIDEO JE JEDEN Z MALA CO VEDIA UROBIT DOBRU HRU.
  • God-of-War
    MGS je proste srdecni zalezitost. Tahle hra polozila nejednoho parana a jakou ma grafiku...
  • protože ten pí*us nechápe vůbec, která bije. Uplně ho vidim, jak zběsile odklikává všechny animace, moc složitých dialogů se na něj valý. To víš, u FPS mu stačí, že běhá v arénce v kruhu a vidí křížek uprostřed obrazovky. Mluv tu něco o primitivech ty dutá hlavo.
  • Proč sony? Proste ma rad MGS, tak jako ja.
  • Robotron3
    Pak nechápu tvůj příspěvek. Píšeš něco o pcčkářích, co by se konzolových her nedotkli ani klackem a sám víš, že MGS vyšel i na PC. Spousta her vychází nejdříve na konzole a pak až na PC.
  • God-of-War
    To neni jedine misto. Chces vedet vice? *1*
  • Proto píšu původem konzolová hra. Oba tyto tituly byly vydány nejprve na konzole a teprve poté na PC.
  • ne me se nic nedotklo, pouze te vyvadim z omylu. Zkus si nekdy precist noviny a ne se jima jenom prikrejvat
  • jasne, ze ho nehral....jinak by totiz nemohl napsat takovou chujovinu.
  • God-of-War
    Ale copak? Patris do ty skupiny, co sem napsal a dotklo se te to?? Jestli si opravdu myslite, ze za to muzou konzole, tak je mi vas lito. Muzou za to vyvojari a degradace hracu.. Holt v dnesni dobe ses fakt mega uber soldant, kdyz das pet fragu v Call of Duty bez mireni, ze sniperky...
  • Přijde mi, že uživatel "God-of-War" musí mít i na slipech našito Sony :-)
  • JustinBieber
    Já sem u tehlé hry nepochopil co je na ní tak úžasného.. Jen další trapná Japkovina..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit