Přejít na výpis diskuzí
Kojima by si přál remake Metal Gear Solid od externího studia
28.6.2013 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Taková nepodstatná věc...hrál jsi MGS?
Jinak si myslim, že je to blbost. Kdo chce, dá se MGS1 rozchodit i na dnešních systémech (dohrál jsem ho před 2 měsíci). A remake v grafice 2. nebo 3. dílu už má. -
Tak to sme dva:D.. Jak si pekne davala sklapovacky a pokazdy mela min hadru:D.
-
:D omezenej PC hrac. Bohuzel "omezenej pc hrac" vidi do cely problematiky mnohem vic nez pitomec co si palcem toci houbickou na gauci a smeje se u toho jak gay.
-
Za "hideo kojima vysral hovno" máš ode mně malý bezvýznamný like, pobavilo. :-*
-
vyjebanej metal gear solid neustale dokola, vsichni odvareni z toho. Hideo Kojima nataci bojove sceny do metal gear, hideo kojima by si pral remake metal gear, hideo kojima vysral hovno, hideo kojima zvolen novym presidentem, pritom to je velice prumerna hra, bohuzel konzolisti jsou trochu jinak primitivneji smyslejici lide, tak tam je to asi jasny. Hideo Kojima je nas novy buh.
-
To by se ti líbilo co ? Stejně by jsi to stáhl, takže na PC doufám, že ne.
-
Alebo zase vidiet Otacona pomočiť sa :D. Ale na Meryl Silverburgh by som sa na WC kludne pozrel :D
-
ja som ps fanboy mal som ps123 ale uz ma ta exkluzivita dost sere clovek nevi co kde vyde pomaly
-
Jednička a dvojka Metal Gear Solid byla normálně i na PC, dokonce s lepší grafikou, než měl tehdejší PSX One.
-
Presne... Tohle si muze myslet jen tezce omezenej PC hrac.
-
Proč by to mělo být na PC? Vždyť tohle je původem konzolová hra a já měl vždycky za to, že PCčkáři by se konzolových her ani dvoumetrovým klackem nedotkli jak se jich štítí. Přecijen konzole můžou (prý) za vše, co je špatné na herním průmyslu, od snižování obtížnosti her, přes špatnou hratelnost po vyvíjení 10. pokračování té samé hry.
-
Kojima neni jedinej *1* . Ale zase na druhou stranu nevim, jestli bych prezil smrt Sniper Wolf:(.. Videt ji umirat v bozske grafice... *13*
-
jj ale na pc